Bästa VPN för Suddenlink ISP

Suddenlink framträder som en av de få Internetleverantörerna som inte ens behöver ett kontrakt för att bli registrerade med. Den här typen av prenumeration gör att du kan byta till en annan ISP om du inte alls är nöjd med den typ av tjänst som du får. Jämfört med andra leverantörer är Suddenlink verkligen före spelet eftersom du inte ens behöver betala en extra avgift för avtalet utan avtal. Detta innebär att du kommer att bli ganska mindre om du väljer att byta till en annan leverantör.

Bästa VPN för Suddenlink ISP

Bästa VPN för Suddenlink ISP

Suddenlink prissättning och planer

När det gäller hastighet erbjuder Suddenlink upp till 1 Gb-planer, men detta varierar starkt beroende på tillgänglighet. De hastigheter du får beror på vad de andra personerna som du delar förbindelsen med är upp till. Om de flesta kanske strömmar vissa TV-program online, betyder det att det finns mycket bandbredd i bruk. Därför blir vad du än kan göra på något sätt begränsat. Detta kan vara mycket frustrerande, särskilt om du behöver en snabb anslutning för att få det mesta av ditt arbete gjort.

Datakapslar

En annan fråga som är vanlig med de flesta Internetleverantörer och som också är en faktor med Suddenlink är datakapslarna som de placerar på sina anslutningar. De flesta planer har en gräns på upp till 350 GB data per månad. Visst kan detta kännas som en enorm ersättning till en början, men om du har flera enheter som litar på din anslutning tar det inte så lång tid att nå den gränsen. Om du ständigt når denna datainvändningsnivå kanske du till och med märker din leverantörs ansträngningar att stryka din anslutning.

ISP Throttling

ISP-throttling är en vanlig händelse som innebär att din leverantör begränsar typen av aktivitet som du kan delta i online. De olika formerna av strypning som kan tillämpas på din anslutning inkluderar att ställa in en gräns för din bandbredd eller till och med blockera din åtkomst till specifika webbplatser och kanaler. Om du råkar vara en tung användare är det något du skulle hata att hända dig. En av de bästa sakerna du kan göra för att förhindra detta är att registrera dig hos en legitim VPN-leverantör.

Varför du ska använda ett VPN med Suddenlink

Med hjälp av ett VPN kan du dölja din anslutning från din ISP; vilket gör det svårt för dem att ta reda på exakt vad du gör upp online. När detta är gjort kommer din internetleverantör att ha ganska svårt att ta reda på hur du kan strypa din anslutning, med tanke på att de inte kommer att kunna hålla koll på vad du gör upp online. Att ha din anslutning krypterad via Virtual Private Network innebär att du är skyddad från någon form av extern störning, och att du också kan använda nätet utan att din Internet-leverantör avlyssnar din aktivitet.

Omkoppla platsfel

En trovärdig VPN-tjänst innebär också att kunna arbeta runt alla geo-restriktiva block som webbplatser och kanaler som värd från andra delar av världen kan ha satt upp. Detta gör att du får tillgång till innehåll över hela världen. Allt du behöver göra är att ansluta till en server som är baserad i det land där din webbplats eller kanal är värd, och du har ändrat din IP-adress så att det verkar som om du är baserad i det landet.

Ytterligare säkerhet

Säkerheten som du får genom att använda ett VPN är oöverträffad. Att prenumerera på en trovärdig tjänst innebär att du kan handla online utan att behöva oroa dig för att dina ekonomiska uppgifter förändras. Du får också njuta av många rabatter eftersom många webbplatser verkligen baserar sina priser på deras kund. En VPN låter dig logga in på de webbplatser som har billigare listor, så att du kan njuta av rabatterade priser på dina flyg, hotellbokningar eller till och med allmänna produkter.

För att skörda alla dessa fördelar måste du registrera dig med en tjänst som har kapacitet att hålla din anslutning skyddad genom hela och förhindra någon form av övervakning från din ISP. 

Bästa VPN: er för Suddenlink ISP

Det finns många leverantörer som alltid lovar att ha dig väl skyddad och skyddad, men få av dem levererar verkligen det de lovar. För att säkerställa att du får service av högsta kvalitet har vi satt ihop en kort lista med tjänster som du kan lita på. Titta på vår lista över de bästa VPN: n för Suddenlink ISP.

1. ExpressVPN

ExpressVPN är en av de mest uppskattade VPN-tjänsterna i branschen. Leverantören har cirka 2000 servrar i sitt nätverk, och med sin bas på Brittiska Jungfruöarna tillämpar den en strikt nollloggningstjänst för sina abonnenter. ExpressVPN erbjuder också premium 256 bitars AES-kryptering baserat på en OpenVPN-tjänst. Det tillåter upp till tre samtidiga enheter att ansluta till tjänsten. Att använda ExpressVPN är också idealiskt för första gången användare eftersom den prisbelönta tjänsten erbjuder bra kundupplevelse.

Hjälpsteamet är tillgängligt dygnet runt och kan nås via livemeddelanden, e-postbiljetter eller till och med sociala medier. Om du inte är så bekväm med VPN-klienten kan du också välja att ladda ner programvaran direkt till din router. Detta ökar även antalet samtidiga enheter som du kan lägga under leverantörens paraply. En av de största förmånerna att använda ExpressVPN är att du får tillgång till stealth-servrar. Det här är servrar som du kan ansluta till och dölja din VPN-användning, särskilt om du vill komma åt innehåll i ett starkt censurerat område. Det här är bara några av de fördelar du får när du prenumererar på ExpressVPNs tjänst. För att få hela utskottet, ta lite tid att gå igenom vår ExpressVPN-granskning.

2. IPVanish

IPVanish är en annan ansedd tjänst som du kan prenumerera på. Baserat i Florida ger tjänsten upp till 40 000 IP-adresser, genom sitt nätverk med mer än 1500 servrar. Säkerhet är militär klass tack vare sin 256 bitars AES-kryptering. Tjänsten är också bland de få som möjliggör upp till tio samtidiga anslutningar, allt under ett konto. Att använda IPVanish innebär också att du inte har några begränsningar för din bandbredd, liksom inga begränsningar för antalet gånger du kan byta server.

Om du tenderar att spendera mycket av din tid på att torrentera, är IPVanish verkligen rätt leverantör för dig. Detta beror på att tjänsten möjliggör både anonym och obegränsad filöverföring. IPVanish stöder också OpenVPN, PPTP, SSTP och IKEv2 som VPN-protokoll att använda, liksom en enkel att navigera genom VPN-klienten. Klienten finns i versioner som kan köras på olika plattformar som Android, Linux, iOS och Windows. Om en prenumerant inte ser fram emot att ladda ner klienten till sin enhet finns det några fler lätta alternativ som de kan vända sig till. En av dem är webbläsarförlängningar.

Det finns webbläsarutvidgningar tillgängliga för både Chrome- och Firefox-webbläsare, men om det är för mycket av en lätt lösning kan användarna vända sig till IPVanishs SOCKS5 webbproxy. Proxyen tillåter användare att dölja sin plats när de är online. Detta är bara några av fördelarna som IPVanish har att erbjuda. För att lära dig mer om hela paketet, ta en titt på vår djupgående IPVanish Review.

3. NordVPN

Låt oss ta en titt på en annan produktiv leverantör i branschen när vi avslutas. NordVPN. NordVPN grundades 2009 och är en av få leverantörer som tillåter användare att ha upp till 6 samtidiga enheter kopplade till dess tjänst. Leverantören kan hantera alla dessa anslutningar riktigt bra tack vare sitt mångsidiga nätverk med över 4000 servrar. NordVPN garanterar också fullständig säkerhet genom sin 256 bitars AES-kryptering, som stöder OpenVPN, PPTP, SSTP och IKEv2 som OpenVPN-protokoll.

Att använda NordVPN betyder att du kan säkra din anslutning ännu mer genom deras dubbelkrypteringsfunktion. Det betyder att du kan dirigera din anslutning genom mer än två servrar och få dubbla säkerhetsnivån. 

Det finns servrar som är anpassade för onlinespel, bulknedladdningar, torrentering och HD-strömning, och det finns mycket att välja mellan. Att använda NordVPN innebär också att dra nytta av programvara som CyberSec som håller bort skadlig programvara och oönskade annonser. Detta är bara en ögonblicksbild av vad du troligtvis kommer att få när du prenumererar på denna leverantör. För en fullständig uppdelning av vad du kan förvänta dig, titta på vår NordVPN Review.

Sammanfattning om den bästa VPN för Suddenlink ISP

Det finns inget att säga vad din Internetleverantör kan göra för att kontrollera din anslutning, så att hålla sig på den säkra sidan, det är bäst att registrera dig med en trovärdig VPN-tjänst. De tre vi har nämnt är tillräckligt bra för att garantera optimalt skydd och förhindra någon form av strypning från din internetleverantör.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me