Bästa VPN för Sydkorea

Sydkorea rankas bland de få länder som har den snabbaste Internet-anslutningen, och som ett resultat saknar väldigt få av dess medborgare kapacitet att logga in närhelst de vill. Det enda problemet råkar vara deras regering och de åtgärder som den har vidtagit för att begränsa tillgången till Internet, särskilt av utlänningar. Detsamma gäller också för alla som hoppas få innehåll från regeringsbloggar, opartiska nyhetswebbplatser och de som visar innehåll för vuxna..  


Bästa VPN för Korea

Bästa VPN för Korea

Det är väldigt intressant att notera att för ett land som har en så hög Internetinträngning (97% 2012) utövar regeringen fortfarande sin myndighet att kontrollera vad som kan eller inte kan nås av sina medborgare. Sådana ogynnsamma åtgärder kan kanske förklaras av landets antagande av praxis med konfucianism och kristendom, som båda är mot pornografi, eller av regeringens preferens att begränsa all tillgång till innehåll som inte är lika gynnsamt för de makter som är.

Varför du behöver en VPN i Korea

Att använda Internet medan du är i Korea kan utgöra ett mycket stort problem på grund av antalet webbplatser vars åtkomst är begränsad, vilket innebär att du definitivt inte kommer att ha tillgång till innehåll från så många webbplatser som du vanligtvis är van vid. Det finns också en stor sannolikhet för att de få webbplatserna som du faktiskt kommer att kunna komma åt, och vad du än kommer att vara på dessa webbplatser, kommer att övervakas noggrant av regeringen. Detta innebär en mycket djup nivå av invasion av privatlivet. Det finns ett antal effektiva sätt att undvika regeringscensur och övervakning, och ett av dem är att använda en VPN-tjänst.

Genom att använda ett virtuellt privat nätverk kan användare arbeta runt alla restriktiva block och övervakningsmekanismer för att säkerställa att de har åtkomst till vilken webbplats eller onlinekanal de vill ha. VPN-leverantören har ansvaret för att kryptera dina data och blockera din IP-adress, vilket gör det nära omöjligt för någon att få veta vem du är eller var du kommer åt Internet från.

Bästa VPN för Korea

För att säkerställa att du kan arbeta runt någon av de blockeringsmekanismer som kan komma att tillämpas av de koreanska Internetleverantörerna, måste du få en leverantör som kommer att hålla sig uppdaterad om alla säkerhetsuppdateringar och anpassa sig snabbt till den förändrade världen online säkerhet. I den här recensionen kommer vi att titta på tre leverantörer som vi är säkra på att är pålitliga och har varit kända för att erbjuda det bästa inom online-kryptering.

1. ExpressVPN – Vår bästa rekommendation

För att starta vår lista har vi en av de mest ansedda VPN-leverantörerna i branschen, och deras popularitet kommer från deras tillförlitliga kundservice, liksom deras mycket krypterade nätverk. ExpressVPN erbjuder sina kunder tre olika VPN-protokoll att välja mellan, samt 256-bitars AES-kryptering som säkrar din anslutning så att ingen annan kan hacka igenom.

Deras tjänst har också lättanvänd programvara som är kompatibel med enheter som körs på Windows, iOS, Linux eller sådant. Deras kundtjänst är också lätt en av de mest pålitliga, med kunder som kan nå ut för hjälp när som helst på dygnet. Den som känner sig skeptisk till sin tjänst är öppen för att testa sin 30-dagars pengarna tillbaka-garanti, där du får uppleva hur pålitlig deras tjänst verkligen är. Om du blir imponerad och väljer att registrera dig, skulle det vara en bra idé att hänvisa din vän till tjänsten eftersom om de också bestämmer sig för att registrera dig, får du båda en månads kostnadsfritt värde.

2. IPVanish

IPVanish tillhandahåller ett starkt fall som en pålitlig leverantör med sin höga prisvärdhet och dess mycket effektiva supportpersonal. Dessa killar lovar en pålitlig tjänst och erbjuder upp till 10 000 IP-adresser för deras abonnenter att välja mellan. När det gäller kundservice erbjuder de support dygnet runt, men du måste vara tålamod för svar om du väljer att kontakta dem via e-post. Tjänsten erbjuder obegränsad bandbredd, så du behöver inte oroa dig för några datakapslar när du strömmar i HD.

256-bitars AES ingår också som standard, liksom alla tre standard VPN-protokoll. IPVanish tillåter också kunder att ansluta upp till fem samtidiga anslutningar, vilket innebär att du kan spara pengar genom att inte behöva prenumerera på en annan tjänst för att skydda dina extra enheter.

3. NordVPN

NordVPN fortsätter att växa enormt i popularitet tack vare delvis 2000+ servrar som finns i mer än 60 länder och dess kapacitet att stödja upp till 5 samtidigt anslutna enheter. Det faktum att de erbjuder dubbelkryptering till sina kunder innebär att de erbjuder en säkerhetsnivå som inte lätt tillhandahålls av de flesta andra VPN-tjänster. Den dubbla krypteringstjänsten innebär att trafik för en enskild användare passerar genom två separata servrar, vilket gör det nästan omöjligt för utomstående att hacka igenom.

Tjänsten inkluderar också en automatisk Internet-kill switch, där din Internet-anslutning stängs av om din VPN-tjänst på något sätt blir avbruten. Kundtjänst finns också dygnet runt, så du borde inte behöva oroa dig för några problem som du inte skulle kunna lösa. NordVPN är också en av de mycket få tjänster som erbjuder en 3-dagars gratistjänst där du, efter att du har begärt en kundtjänst, kan se hur väl tjänsten kan tjäna dig utan extra kostnad. Om du skulle behöva mer än tre dagar för att fatta ett beslut, kan du prova deras 30 dagars pengarna tillbaka-garanti.

Koreas bästa VPN – Slutsats

Om du ska resa till Korea under en längre tid är det inget att behöva anpassa dig till deras styva surfbegränsningar och ändra dina surfvanor så att de överensstämmer med de enda saker du kan göra medan du är där. Skaffa ett VPN och se till att du kan komma åt de webbplatser du vill ha utan någon myndighet som andas i halsen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map