Bästa VPN för Synology

Att ha en avlägsen men ändå central plats att lagra data från flera datorer i ett nätverk är i princip idén bakom en nätverksansluten enhet (NAS). Dessa praktiska enheter kan också nås via Internet, vilket gör det ännu mer bekvämt för användare som vill ha tillgång till deras data när du är på språng. Den första tillverkaren av dessa enheter är ett välkänt varumärke som är baserat i Taiwan och kallas Synology.

Bästa VPN för Synology

Bästa VPN för Synology

Vad är synologi?

Synology erbjuder NAS-enheter av högsta kvalitet, och detta har hållit dem högst upp på listan för alla som letar efter nätverkslagringslösningar. Detta beror på djupet i funktioner som enheterna erbjuder, liksom den enkla användningen som följer med allt. Förutom lagringstjänster erbjuder företaget också molnbaserade, säkerhetskopierings- och fildelningslösningar, vilket gör dem till en enda butik för de flesta av dina nätverksbehov.

Om det finns en fråga som nästan alltid lämnas kvar när man pratar om lagring, är dess säkerhet. När du väljer var du ska lagra dina data måste du alltid ta ett steg tillbaka och tänka på säkerhet. Du måste vara säker på att var du än lagrar dina data är tillräckligt säkra för att avskräcka alla som kanske vill ta tag i dem skadligt. Även när Synology erbjuder att kryptera dina data medan de är lagrade, måste du fortfarande se till att anslutningen mellan NAS-enheten och din dator är idiotsäker eftersom det bara är så mycket som kan hända med den när den är på väg via Internet.

Som ni säkert vet, blir Internet långsamt ett nav för kriminell brottslighet som riktar sig till användare som inte riktigt tänkt sig genom säkerhetsnivån i vad de gör. Det har förekommit många fall av cryptocurrency som stulits, datorer med värdefull information hackad och individer som efterges på nätet, och de har alla existerat på grund av ett säkerhetsbrott som många gånger kunde ha hanterats. När du överför dina data vill du inte vara sårbar för sådana situationer. Det bästa sättet att skydda dina data på Synology är genom ett VPN.

  Den bästa VPN för Crunchyroll

Varför du ska använda ett VPN för Synology

Genom att prenumerera på ett virtuellt privat nätverk kan du kryptera din anslutning och därför se till att informationen du skickar kommer till den utsedda NAS utan problem. En VPN ger dig en integritetsnivå som till och med håller din Internetleverantör ur slingan vad du vill. Detta gör att du kan överföra eller komma åt data utan att oroa dig för att lämna ett spår. När du har prenumererat på en trovärdig leverantör och fått din anslutning skyddad från någon form av extern störning, kommer du också att kunna köra olika pluginprogram, oavsett de många geobegränsningar som de kan ha.

Bästa VPN: er för Synology

Denna smarta lilla fördel sträcker sig också till de geo-blockerade webbplatserna och kanalerna som du kanske vill bläddra eller strömma från. Med ett VPN kan du ändra din plats och lura tjänsterna till att tro att du är baserad i deras lokala område och därmed ge dig åtkomst. För att säkerställa att du bara väljer den bästa tjänsten för din avsedd användning har vi upprättat ett par pålitliga tjänster som alla är högsta hyllan. Titta på dem nedan.

1. ExpressVPN

ExpressVPN är en tjänst som kan säkerställa att dina data förblir helt säkra när du kommer åt din Synology NAS. Tjänsten har detaljerade handledning för hur du ställer in sin VPN-tjänst med Synology beroende på vilket VPN-protokoll du vill använda. Den brittiska Jungfruöarna-baserade leverantören har ett serverantal som är något senaste 2000, vilket gör det möjligt för dig att få åtkomst till din enhet från ett stort antal platser.

Säkerhetsmässigt upprätthåller ExpressVPN 256-bitars AES-kryptering och rekommenderar att användare litar på OpenVPN-protokollet eftersom det är det säkraste. Alternativ är fortfarande tillgängliga för dem som annars skulle föredra med företaget som stöder PPTP, L2TP / IPSec och SSTP. Tjänsten låter dig också ansluta upp till tre enheter samtidigt för säker åtkomst till din NAS-enhet. Inom servern finns det en speciell grupp känd som stealth-servrar som användare kan lita på om de är i länder som är fientliga mot VPN-användning, såväl som servrar som stöder strömning. Om den här korta översikten kanske har nått ditt intresse, föreslår vi att du går vidare till vår mer omfattande ExpressVPN-granskning.

  Topp 5 VPN för Kina - 2023 Review Guide

2. IPVanish

IPVanish är en väl respekterad leverantör som har varit i VPN-branschen nu i över ett decennium. Tjänsten är baserad i Florida USA och råkar äga sin flotta på mer än 1500 servrar. Detta innebär att om du troligtvis stöter på ett problem med din anslutning kommer det att hanteras internt. Support är tillgängligt för användare som vill använda tjänsten med Synology, men det rekommenderas att du håller dig med PPTP som det valda VPN-protokollet.

IPVanish använder också 256 bitars AES-kryptering och försäkrar sina prenumeranter att inga loggar över deras trafik någonsin lagras av tjänsten. IPVanish har varit väldigt lokalt om sitt stöd för användare som vill strömma genom att garantera att de kommer att förbli anonyma, och det säkerställer att sådana de inte har några gränser på deras P2P-trafik. Tjänsten erbjuder också en mycket unik funktion, SOCKS5 Web Proxy, som låter dig kryptera din anslutning genom att logga in på tjänsten via den medföljande webbplatsen. Detta är mycket bekvämt för användare som föredrar att inte ladda ner VPN-klienten. IPVanish ger också både obegränsad bandbredd och obegränsad serverväxling till användare som registrerar sig med tjänsten. För att lära dig mer om vad IPVanish har i butiken, titta på vår IPVanish Review.

3. VyprVPN

VyprVPN är en annan favorit utmanare för användare som vill säkra sina data eftersom tjänsten verkligen gör mycket för att säkerställa att användare har de bästa integritetsfunktionerna på marknaden. Leverantören har cirka 700 servrar världen över för att stödja din anslutning och erbjuder VPN-protokoll som OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP och den exklusiva Chameleon. Även om Chameleon-protokollet endast är tillgängligt för sina premiumkunder är en av deras verkliga innovationer.

  Bästa VPN för Wisconsin

Chameleon-tekniken används för att kryptera OpenVPN-metadata för att säkerställa att den förblir oigenkännlig även genom Deep Packet Inspection. Det här är riktigt bra om du planerar att använda VPN (eller få tillgång till en Synology NAS) i en region som har djup censur på internet och missnöje med VPN-användning. VyprVPN stöder också upp till 5 samtidiga anslutningar och en VPN-klient som finns i olika versioner för att köra på Windows, Android, Mac, Smart TV: s iOS eller till och med installerat på din router. Leverantören är också en av få som helt äger sitt servernätverk och därmed kan ge mer än 200 000 IP-adresser för sina användare att ansluta till Internet via. Du kommer också att kunna kringgå censur genom sin VyprDNS-funktion och njuta av nollgränser för både din serverbyte och nedladdningslock. För mer information, gå vidare till vår VyprVPN-granskning.

Avsluta för den bästa VPN för Synology

Dina data att komma i fel hand är något du helt kan undvika genom att använda en trovärdig VPN. ExpressVPN, IPVanish och VyprVPN är tre exempel som är fullt kapabla att tillhandahålla tillräckligt skydd online och säkra datavägarna mellan dig och din NAS-enhet.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me