Bästa VPN för T-Mobile

T-Mobile rankas som tredje bland de mest prenumererade på mobilnätleverantörer i USA, med ett imponerande abonnentantal på cirka 74 miljoner. Detta placerar det bland de nätverksval du kommer att behöva överväga att registrera dig oavsett om du ska resa till USA för affärer eller fritid. Mobiltelefonoperatören erbjuder konkurrenskraftiga paket, och på en gång erbjöds till och med att betala upp till $ 650 av obetalda avgifter som du kanske har samlat på din tidigare mobiloperatör. Dessa typer av erbjudanden låter alla inriktas på ditt bästa intresse som mobilanvändare, men det finns vissa frågor angående deras Internetanvändningspolicy som kanske inte passar bra hos användare i hopp om fullständig internetfrihet.

Bästa VPN för T-Mobile

Bästa VPN för T-Mobile

Topp T-Mobile VPN i ett nötskal

För att spara tid och ansträngning har vi sammanfattat de bästa VPN: n för T-Mobile här:

  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. VyprVPN
  4. BulletVPN
  5. IPVanish
  6. Cyberghost

T-Mobile-förbjudande webbplatser?

Redan 2012 fanns det mycket fnurr om T-Mobils webbcensurverktyg som kallas Web Guard. Tjänsten fick stor uppmärksamhet i media efter att det upptäcktes att istället för att tjäna sitt ursprungliga syfte (som var att förhindra att operatörerna yngre kunder tittade på vuxeninnehåll) hade internetfiltreringsplattformen vid olika tillfällen slumpmässigt blockerade webbplatser som var helt fria från alla vuxna. material. Upptäckten gjordes av ett organ som kallas Open Observatory Network Interference, och det utlöste ett svar från T-Mobile där de förklarade att funktionen fungerar med en tredjepartsleverantör för att identifiera olämpliga webbplatser och blockera dem. De medgav också att funktionen inte var så perfekt vid den tiden och att de skulle arbeta för att förbättra deras leverans av tjänster.

Dessa typer av störningar är inte bara vanliga för T-mobile enbart, och för dem som är benägna att göra mycket känsligt arbete online är det en risk som kan få mycket allvarliga konsekvenser som de inte är beredda att möta. För att undvika att fastna i dessa osäkerheter är det bästa sättet att säkerställa att din Internet-anslutning förblir oförändrad av vilken Internetanvändningspolicy som din leverantör kan implementera prenumererar på en VPN-tjänst.

Bästa VPN för T-Mobile

En VPN-tjänst låter dig fortsätta med ditt arbete online oavbruten tack vare dess förmåga att kryptera din anslutning. När du ansluter till ett VPN-nätverk krypteras din trafik, och det betyder att din trafik är dold för någon form av övervakning. Din Internetleverantör kan inte lyssna på dina surfaktiviteter och inte heller din mobiloperatör. Genom att prenumerera på en VPN-tjänst kan du också njuta av en känsla av säkerhet eftersom din personliga information kommer att döljas för spammare och hackare som är kända för att få åtkomst till din enhet och sifonera dina uppgifter från den.

Som ett resultat av att personliga uppgifter som din adress eller plats är dolda säkerställer en VPN-tjänst också att du kan komma åt geobegränsade webbplatser baserade utanför USA eftersom sådana webbplatser inte kan fastställa din faktiska plats. Det är möjligt eftersom när du ansluter till en av din leverantørs fjärrservrar byts din faktiska IP-adress ut mot en ny som pekar på platsen för fjärrservern. Så om du vill komma åt en geo-blockerad webbplats som är baserad på någonstans som Europa, behöver du bara ansluta till en server som finns där och du kan komma åt alla begränsade europeiska webbplatser eller kanaler som du vill inte.

Bästa VPN för T-Mobile – Att välja ett VPN

Att välja vilken leverantör du ska registrera dig med bör inte vara en svår uppgift, så länge du vet vad du ska leta efter. Eftersom vi har att göra med en amerikansk operatör, är det bäst att leta efter en tjänst som inte har sitt huvudkontor i USA, eftersom landet har några mycket invasiva policyer inriktade på att övervaka vad deras medborgare gör upp till online.

1. ExpressVPN – Vår bästa rekommendation

Vi kommer att försöka hjälpa dig med detta genom att lista ett antal VPN-tjänster som vi rekommenderar att du tittar på. Här är vår lista:

ExpressVPN börjar med listan över Bästa VPN för T-Mobile med vår högsta rekommendation, eftersom det är en leverantör som har vunnit många priser för både sin prisvärda servicenivå. Leverantören är baserad från Brittiska Jungfruöarna, och detta inspirerar förtroende för sin nollloggningspolicy eftersom landet inte prenumererar på någon lagringspolicy. Deras servernätverk består av cirka 2000+ servrar, som är baserade i över 100 länder runt om i världen. När du registrerar dig blir din anslutning skyddad genom deras 256 AES-bitkrypteringsprotokoll, och med ett urval av stealth-servrar som du också kan välja att ansluta till kommer du att kunna använda VPN oupptäckt, samt arbeta runt alla brandväggar som kan ha lagts upp för att förhindra dig från att behålla en anslutning. ExpressVPN tillåter också upp till tre flera anslutningar, vilket innebär att du kan ha upp till tre enheter till under ett konto. Om du hänvisar någon till leverantören och de registrerar sig, får du och din domare båda en månad gratis användning av tjänsten. Det finns många fler funktioner som ExpressVPN fortfarande har att erbjuda, och du kan prova dem om du registrerar dig för deras 30-dagars återbetalningsgaranti.

2. NordVPN

NordVPN är bland de första leverantörerna någonsin som introducerade en dubbelkrypteringstjänst där en användares trafik överförs via två servrar istället för en. Även om detta kan vara en mycket utmanande funktion som andra leverantörer kan erbjuda, utnyttjar NordVPN det ganska enkelt tack vare deras massiva nätverk med mer än 4000 servrar. Det stora nätverket gör det också möjligt för NordVPN-användare att välja exakt vilka servrar de vill ansluta till baserat på vilken typ av arbete de vill göra online. Med alla dessa förmåner tillåter NordVPN också användare att ha upp till 6 flera anslutningar så att om du har några andra enheter under T-mobiloperatören skulle du enkelt kunna ansluta dem. En praktisk Internet Kill Switch ingår också i NordVPN-paketet, och den här funktionen sparkar in när din VPN-anslutning komprometteras genom att stänga av din Internet-länk. Dessutom finns det en DNS Leak-skyddstjänst som förhindrar förlust av sekretess genom felaktig överföring av DNS-frågor över osäkra länkar. För alla som funderar på att registrera sig med den här tjänsten är det ingen risk involverat tack vare 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Läs mer om denna VPN-leverantör i vår NordVPN-granskning.

3. VyprVPN

VyprVPN är en annan leverantör som du inte borde ta så lätt på. Deras 700+ servrar ägs alla av företaget, vilket betyder att det inte finns något behov av dem att samarbeta med tredje parter för att sortera ut några av dina serverrelaterade problem. Från sitt huvudkontor i Schweiz försäkrar denna leverantör sina kunder att det alltid finns ett team som är redo att sortera sina frågor antingen via telefon, e-post eller direktmeddelanden. Tjänsten är också stolt över att erbjuda en av de mest mångsidiga lösningarna i VPN-industrin; deras Chameleon-protokoll. Den här funktionen gör det möjligt för prenumeranter att bryta igenom brandväggar som är konfigurerade i några av de mest restriktiva onlineregionerna i världen, utan att deras VPN-användning blir upptäckt. Detta innebär att ha tillgång till webbplatser eller kanaler baserade i regioner som Kina och Mellanöstern utan mycket svårigheter. VyprVPN erbjuder också en app som är kompatibel med alla dina Android-, Windows- eller iOS-baserade mobila enheter. Leverantören tillåter bara en kort 3-dagarsperiod, att vi rekommenderar att du tar upp och iakttar mycket noggrant att se vad leverantören kan göra för dig. Få nedsänkning av denna VPN-tjänst i vår VyprVPN-granskning.

Slutsats om den bästa VPN för T-Mobile

Du kan nu njuta av Internetfrihet och rätten till integritet online även som T-Mobile-kund genom att prenumerera på antingen ExpressVPN, NordVPN eller VyprVPN. Dessa tre tjänster garanterar att din surfning är säker och döljer din aktivitet för alla med skadliga avsikter.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me