Bästa VPN för tabletter

Fler och fler människor i dag vänder sig mot surfplattor som ett bättre och mer hållbart alternativ som gör att de kan ta hand om sitt arbete när de är på resande fot. Med de nyare versionerna kan du till och med ansluta ett tangentbord och med Microsofts senaste Surface Pro kan du köra den fulla Windows-versionen som du normalt skulle använda på din PC eller bärbara dator. Trots alla dessa framsteg är risken för att din privata information kan bli stulen fortfarande en primär oro. Det enda säkra sättet att säkra din Android-, iOS- eller Microsoft-surfplatta från hackare är genom att prenumerera på en trovärdig VPN-tjänst.


Bästa VPN för tabletter

Bästa VPN för tabletter

Varför din surfplatta behöver ett VPN

Precis som de flesta datorenheter på marknaden idag, kan din surfplatta fjärråtkomst av personer med dåliga avsikter. För dem som tenderar att röra sig mycket är chansen att de förlitar sig på allmän Wi-Fi. Genom att göra det utsätts dem för ett stort antal cyberbrottslingar.

En VPN låter dig göra två huvudsakliga saker; dölja din identitet online och kryptera din trafik så att ingen kan ta reda på de webbplatser du besöker online. Din VPN-leverantör tilldelar dig en helt ny IP-adress, och detta ger dig tillgång till geobegränsat innehåll från webbplatser och kanaler som Netflix och HBO. Din Internetleverantör är också befriad från att övervaka din trafik, så detta gör att du kan komma åt innehåll som kan vara begränsat i ditt land.

Tack vare användarvänliga appar som finns tillgängliga i Google Play Store och Apple Store har installationen av VPN blivit extremt lätt.

Hur en tablet-VPN kan hjälpa dig

En surfplatta-VPN säkerställer att all känslig information du lagrar på den skyddas från hackare när du har tillgång till Internet, och ger också ett extra lager av säkerhet, särskilt när du gör något företag online.

Du kan också ladda ner, torrent eller dela mediefiler anonymt eftersom du kommer att arbeta under en virtuell IP-adress. Detta tillåter dig att kringgå alla begränsningar som ställs för nedladdning av appar eller åtkomst till blockerade webbplatser.

Låt oss titta på ett antal leverantörer som du kanske vill betrakta som din surfplatta-VPN.  

De 3 bästa tablet-VPN: n

1. ExpressVPN – vår bästa rekommendation

Har varit på marknaden så länge, ExpressVPN har etablerat sin trovärdighet som en av de bästa VPN-leverantörerna runt om tack vare deras föredömliga kundservice och pålitliga VPN-anslutning. De har gått den extra milen för att se till att deras Android- och iOS-kunder båda är välskötta genom att introducera appar som fungerar mycket bra på båda plattformarna.

ExpressVPN-appen är ganska enkel att använda, med ett gränssnitt som är mycket trevligt att interagera med. Deras 256 bitars SSL-anslutning fungerar också bra för att förhindra att någon avlyssnar din aktivitet. När det gäller kundservice har ExpressVPN ett supportteam som är tillgängligt dygnet runt, vilket gör att du kan få problem som du har med tjänsten att sorteras ut så fort de uppstår. Det finns alltid någon i andra änden av livechattjänsten, och detta gör att du kan behålla kontakten när du implementerar stegen som krävs för att lösa ditt problem.

För dig som inte är helt övertygad erbjuder ExpressVPN ett 30-dagars abonnemang där du har betalat för tjänsten men inte är riktigt imponerad kan du få full återbetalning och gå vidare för att prova en annan leverantör. Men om du upptäcker att deras tjänst tar hand om dina behov, uppmuntras du att hänvisa ExpressVPN till en vän. Om de registrerar sig, kommer ni båda att använda tjänsten i en månad gratis.

Om du har flera enheter som behöver förbli skyddade på Internet tar ExpressVPN hand om det genom att låta dig ha en annan enhet ansluten under samma konto. Detta fungerar bra för personer som vill använda ExpressVPN på sin surfplatta och deras telefon eller bärbara dator också. Logga in på deras webbplats här.

2. IPVanish

Eftersom ExpressVPN är känt för att vara lite dyrare, IPVanish är ett annat alternativ du kanske vill överväga. Deras tjänst är verkligen inte så fantastisk som ExpressVPN, men om du inte helt litar på din surfplatta så mycket är det ett betydande alternativ.

Jämfört med de flesta andra VPN-leverantörer är deras 7 dagars pengarna tillbaka-garanti ganska kort tid att avgöra om tjänsten uppfyller dina förväntningar eller inte. Det är verkligen inte för en första gång användare som bara bekantar sig med VPN-tjänster och hur de fungerar.

Deras app fick bara arbeta på surfplattan som vi testade den efter en lång stund. Det tog mycket tid att få allt inställt, men i slutändan kunde vi få saker att gå. Inte illa om du har lite erfarenhet av att hantera VPN: er. Titta på deras webbplats här.

3. BulletVPN

BulletVPN är en leverantör som försöker mycket att ständigt förbättra sina tjänster och nivå upp till positionen för ExpressVPN och liknande. Hittills gör de ett bra jobb.

Efter att ha installerat BulletVPN-appen på vår surfplatta fick vi ett användarvänligt gränssnitt. Appen ger dig möjlighet att ansluta till VPN-servrar från hela världen. Medan VPN-nätverket inte är lika stort som IPVanish, är alla större länder täckta.

Deras 30-dagars pengarna tillbaka-garanti gör att du kan testa tjänsten för att se om det är en som du skulle vara bekväm att betala för. Gå igenom deras webbplats själv från här.

Topp 3 VPN: er för tabletter: Slutsats

Nu när du vet vilken typ av leverantör du vill vända dig till, finns det ingen anledning att göra ditt företag online utan rätt slags skydd. Som en tumregel, försök att inte prenumerera på någon av dessa gratis VPN-tjänster som vi ser bli annonserade över Internet. De har så många annonser och hastigheter som är tillräckligt långsam för att du inte kan göra något. Vissa av dem säljer till och med ut dina trafikdata till tredje part för att hålla sig flytande. Lita på en trovärdig leverantör som ExpressVPN för att hålla dig borta från skadan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map