Bästa VPN för TCL Smart TV

Trots att de är nykomlingar på Smart TV-marknaden kommer TCL Smart TV-apparater med stor kraft. TCL-TV-leverantörerna har kopplat sina TV-apparater till Roku för sina smarta funktioner. Alla TCL Smart TV-apparater använder Roku TV eftersom det är intuitivt och har alla appar som de flesta vill ha. Dessa TV-apparater är det överlägset billigaste märket Smart TV eftersom de flesta finns för under $ 500. För att göra att titta på denna TV lite mer intressant kanske du vill överväga att lägga till en VPN till den. Med en VPN på din TCL-TV kan du avblockera webbplatser, få appar som inte är tillgängliga i ditt land, förbikoppla begränsningar och få tillgång till alla typer av streamingtjänster. Du måste dock fortsätta läsa för att ta reda på det vilka VPN-filer som betraktas som de bästa för TCL Smart TV.

Bästa VPN för TCL Smart TV

Bästa VPN för TCL Smart TV

Bästa TCL Smart TV VPN summerade

När vi har genomfört några tester har vi hittat de tre bästa VPN: erna för din TCL Smart TV:

  1. ExpressVPN
  2. BulletVPN
  3. NordVPN
  4. IPVanish
  5. CyberGhost VPN
  6. VyprVPN

Hur man ändrar TCL Smart TV Region?

Med tanke på att de flesta TCL Smart TV-apparater är Roku-baserade måste du följa samma steg som krävs för att ändra din Roku-region för att få åtkomst till geobegränsade strömningskanaler på din TCL Smart TV.

Bästa VPN: er för TCL Smart TV

TCL: s TV-apparater erbjuder fantastiska funktioner och god bildkvalitet till ett lågt pris. Men de flesta TV-apparater vid denna prispunkt visar minskade prestanda jämfört med dyra modeller. Oavsett, TCL-TV: er är svåra att slå när det gäller budget-TV-apparater, vilket ger dem lite av en fördel. För att förbättra din TCL Smart TV-användbarhet bör användarna installera en VPN på den. Så utan vidare, här är några av de bästa VPN: n för TCL Smart TV:

ExpressVPN

ExpressVPN tar ut 12,9 $ per månad i utbyte mot utmärkta tjänster. Deras brett utbud av funktioner innebär att deras tjänster är designade för alla typer av människor. Denna tjänsteleverantör erbjuder en 30-dagars återbetalningsgaranti och en 24/7 vänlig kundservice redo att besvara alla dina frågor och frågor genom livechatt. Den mest imponerande aspekten av ExpressVPN är dess intuitiva användargränssnitt. Du kan skydda dig från hacking och övervakning med 256-bitars AES-kryptering, DNS / IPv6-läcksskydd, kill-switch och split tunneling. För att inte tala om sitt generösa Smart DNS-alternativ som följer med att prenumerera på det. Du kan ansluta upp till tre enheter samtidigt och det blockerar nästan vad du vill, inklusive Netflix. För att lära dig mer om alla funktioner som ExpressVPN har att erbjuda, se till att titta på vår ExpressVPN-granskning.

BulletVPN

BulletVPN kostar 10,9 $ per månad och är en av få tjänsteleverantörer som erbjuder en gratis Smart DNS-tjänst med sitt prenumeration. Om du är en streamer och en torrenter är BulletVPN ett bra alternativ för dig. Denna tjänsteleverantör tillåter upp till tre samtidiga anslutningar och erbjuder en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti. BulletVPN är mycket stolta över sin strömkapacitet för denna leverantör har möjligheten att kringgå geo-block för amerikanska Netflix, Amazon Prime, CBS, HBO GO och HBO Now, Hulu, Pandora och många andra amerikanska och europeiska kanaler. BulletVPN erbjuder snabba hastigheter och värdsservrar i nivå 1-länder. Vilket innebär att du inte kommer att uppleva hastighetsförlust med dina anslutningar. Alla dessa funktioner kvalificerar BulletVPN som ett bra alternativ för din TCL Smart TV. För mer information om denna tjänsteleverantör, kolla in vår BulletVPN granskning.

NordVPN

Nord VPN kostar $ 11,95 per månad. Men om du prenumererar på en längre tidsperiod får du deras premiumskydd och betalar bara 5,75 $ på årsbasis. Med NordVPN kan du säkra din online sekretess på alla dina enheter eftersom det tillåter upp till 6 samtidiga anslutningar. Dessutom kan du skydda din internettrafik när du är på språng med NordVPN: s användarvänliga mobilappar tillgängliga på Android- och iOS-enheter. Ta din TCL Smart TV-strömningsupplevelse till en helt annan nivå med NordVPN. Med det får du tillgång till dina favoritwebbplatser och tjänster oavsett var du befinner dig. De använder en dubbel kryptering, det betyder att NordVPN krypterar din trafik två gånger. det blir inte säkrare än så här. så att du kan glömma geobegränsningar och bandbreddgränser. För mer information om denna tjänsteleverantör, kolla in vår NordVPN granskning.

Hur man installerar VPN på TCL Smart TV?

TCL Smart TV-apparater stöder inte VPN: er, varför vi är här för att ge dig vägar runt detta:

  • Installera VPN på din router: Genom att installera ditt VPN på din router får alla enheter som är anslutna till WiFi VPN: s anslutning. Naturligtvis måste du använda en VPN-kompatibel router, annars fungerar det inte. Läs den här guiden för att lära dig mer om hur du installerar VPN på din internetrouter.
  • Dela din PC- eller Mac-nätverksanslutning med din Smart TV: Du kan också dela ditt nätverk från en dator eller en Mac som kör en VPN-anslutning. Här är en guide som förklarar hur du delar din anslutning på Windows.
  • Använd en smart DNS-proxy: Om allt annat misslyckas kan du använda en smart DNS-proxy, som erbjuds med de tjänsteleverantörer som nämns ovan. En smart DNS är dock inget som ett VPN när det gäller säkerhet och användbarhet. Det fantastiska med en smart DNS är att den kan konfigureras direkt på din Smart TV.

Bästa VPN för TCL Smart TV – slutliga tankar

Vi vet alla att TV-apparater är attraktionskraften i hushållet. De utgör en bra källa till underhållning för sina användare. En TCL smart TV gör redan ett bra jobb med att hålla oss företag och hålla oss upptagna med vad den har att erbjuda. Föreställ dig oändliga möjligheter som kommer med en VPN på TCL Smart TV. Installera inte bara VPN, se till att du väljer ett VPN som vi listade ovan för att säkerställa en komplikationsfri och utmärkt streamingupplevelse.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me