Bästa VPN för TeamSpeak

Att prata med människor baserat på olika platser runt om i världen har blivit mycket lätt nuförtiden. Genom Internet ger en lång lista med appar och tjänster möjlighet att ansluta till olika individer, belägna på olika kontinenter, i realtid. Detta är bra speciellt för arbetssamarbete eller bara för att hålla kontakten med dina vänner. En av lösningarna som tillåter människor att göra detta effektivt är TeamSpeak.

Bästa VPN för TeamSpeak

Bästa VPN för TeamSpeak

Hur fungerar TeamSpeak?

Via Voice over Internet Protocol (VoIP) tillåter Teamspeak olika människor att kommunicera med varandra genom att ansluta till olika servrar. TeamSpeak kan också licensieras till servrar mot en avgift, så länge företaget eller gruppen som använder det inte gör det för vinst.

TeamSpeak är också allmänt populärt i online-spelgemenskapen. Tjänsten gör det möjligt för spelare att bättre koordinera när de utför ett laguppdrag, allt utan att behöva ta handen från sina konsoler. Den levererade ljudkvaliteten är heltäckande, och prestandanivån är också mycket hög jämfört med andra alternativ.

TeamSpeak regionala begränsningar

Det här är den tjänst du vill använda för att hålla kontakten med dina arbetskollegor i utlandet, eller för att fortsätta med dina teamuppdrag även när du är i ett annat land. Problemet är att tjänsten inte har servrar baserade över hela världen som du kan ansluta till. Dessutom blockerar vissa länder som Kina, KSA och Förenade Arabemiraten de flesta VoIP-tjänster.

Detta kan vara ett stort hinder särskilt för användare som ständigt är på resande fot. För att hantera detta är det de behöver en lösning som kan dölja deras faktiska plats. Detta gör det möjligt att ansluta till sina respektive servrar utan att de är utanför landet upptäcks. Detta kan endast göras effektivt genom användning av ett VPN.

Hur man avblockerar TeamSpeak när utomlands – med hjälp av ett VPN

En VPN, eller ett virtuellt privat nätverk, tillåter användare att ansluta till fjärrservrar som finns runt om i världen för att dölja och kryptera deras anslutning. Genom att komma åt TeamSpeak via ett VPN kan användare få tillgång till sina specifika TeamSpeak-servrar genom att dölja sin IP-adress. Tänk på din IP-adress som ditt digitala fingeravtryck online. Den förmedlar väsentliga detaljer som din plats och ibland din identitet till den webbplats du försöker komma åt.

Genom en pålitlig VPN-tjänst kan du välja att ha dessa detaljer dolda eller till och med manipulera dem till din egen fördel. För att ansluta till en TeamSpeak-server som är baserad i USA till exempel, behöver du bara identifiera en VPN-server som finns där, och när du har upprättat den anslutningen verkar du som om du är baserad i USA.

Tack vare användarvänliga VPN-appar är hela processen ganska lätt också. Men först måste du registrera dig hos en VPN-leverantör.

Bästa VPN för TeamSpeak

För att hjälpa dig att fatta rätt beslut har vi listat de bästa 3 VPN-tjänsterna för att få åtkomst till TeamSpeak oavsett din plats. Titta nedan:

1. ExpressVPN

ExpressVPN är en av de mest eftertraktade tjänsterna i branschen tack vare sin högsta servicenivå och väl bevarade rykte. Det finns cirka 2000 servrar i sitt nätverk, baserat i mer än 90 länder. Tjänsten har vunnit många kundpriser tack vare sin kundtjänst, som kan kontaktas dygnet runt via e-post, livemeddelanden och sociala medier. ExpressVPN tillämpar också 256 bitars AES-kryptering för att göra det svårt för användare som inte är avsedda att komma åt tjänsten. Att använda ExpressVPN innebär också att man kan välja vad som ska krypteras tack vare sin delade tunnelfunktion.

Tjänsten är också baserad på Brittiska Jungfruöarna, och det är bra eftersom regionen inte prenumererar på några datatillsynsmyndigheter. Genom att prenumerera på ExpressVPN kan du också ha upp till tre samtidiga anslutningar. Dessa kan användas för att skydda din Android-, iOS-, Windows- eller Linux-baserade enhet från onlinehot. Det finns också möjlighet att ansluta tjänsten till din router. Med det här alternativet får du ansluta över 3 enheter till ditt konto, så att alla dina data blir väl skyddade. För att lära dig mer om ExpressVPN, ta en titt på vår mer detaljerade ExpressVPN Review.

2. IPVanish

IPVanish är ett annat bra tillägg till denna lista, med över 1500 som håller sina abonnenter väl skyddade oavsett var de än befinner sig. Tjänsten har sitt huvudkontor i USA och använder också AES-kryptering av militär klass 256 bit för att hålla sina användardata säkra. IPVanish garanterar att dess användare får njuta av både obegränsad bandbreddanvändning och obegränsad serverväxling. Detta gör det möjligt att enkelt komma åt din TeamSpeak-server utan problem och enkelt växla mellan VPN-servrar för en bättre anslutning.

Med kapaciteten att hålla upp till tio anslutningar samtidigt, tillåter IPVanish användare att ha alla sina prylar väl skyddade från all farlig onlineaktivitet. Tjänsten har också enormt stöd för användare som vill torrent. Detta beror på att det stöder både obegränsad peer-to-peer-filöverföringar och anonym torrenting. IPVanish ger också möjlighet att ignorera sin kapabla VPN-klient och gå efter sina mer lätta alternativ. Dessa inkluderar webbläsarutvidgningar för både Chrome och Firefox, liksom dess SOCKS5 webbproxy, vilket är bra för att dölja din plats. För att ta reda på mer om vad IPVanish har att erbjuda, titta på vår IPVanish Review.

3. NordVPN

NordVPN tillträder den tredje positionen på denna lista, eftersom den också har funktioner som gör det till ett av de bästa VPN: erna för användning med TeamSpeak. Från sin bas i Panama erbjuder tjänsten upp till 4000 servrar för användare att ansluta till, närvarande i mer än 60 länder. Den välkända leverantören tillåter också upp till 6 flera anslutningar och erbjuder också 256 bitars AES-kryptering för online-säkerhet. NordVPN har också verktyg och funktioner som också förbättrar dess service, och ett av deras bästa erbjudanden är deras dubbla VPN-funktion.

Den dubbla VPN-funktionen innebär att användare får omdirigera sin trafik genom två servrar och därmed fördubblar den nuvarande säkerhetsnivån. Tjänsten gör det också möjligt för användare att välja vilka servrar de vill ansluta till, tack vare deras expansiva nätverk. Leverantören har optimerat sina servrar för onlinespel, torrent, stora volymnedladdningar samt HD-strömning. Prenumeranter får också fullt stöd för Tor över VPN, liksom dedikerade IP-adresser för dem som inte föredrar att fortsätta byta. För en bättre inblick i vad du kan förvänta dig, ta en titt på vår väl sammansatta NordVPN Review.

Om VPN: er

Att använda en VPN har också sin egen uppsättning andra fördelar. De inkluderar verkligen att öka nivån på din integritet online. En VPN-tjänst krypterar dina data och låter dig ansluta till webbplatser utan att lämna dem med någon av dina uppgifter. Detta hjälper dig att vara anonym och förhindrar också att du kan avlyssnas av din internetleverantör. Du får också undvika alla former av strypning som din internetleverantör kan tillämpa, till exempel gränser för din bandbredd och censur på nätet.

Sammanfattning av The Best VPN for TeamSpeak

De tre bästa leverantörerna som vi tittat på i den här recensionen är mer än kapabla att ha ryggen när du hanterar online-säkerhet. För att veta vilken av de tre du ska välja, rekommenderar vi att du går igenom var och en av de enskilda recensionerna. Om du har några frågor eller kommentarer är du välkommen att lämna dem i avsnittet nedan, och vi kommer gärna att komma tillbaka till dig.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me