Bästa VPN för Telegram

Bästa VPN för Telegram

Bästa VPN för Telegram

VPN och Telegram – En stor kombination

Vi har alla Mellanöstern att tacka för att göra Telegram-meddelanden-appen till en av de mest populära meddelandeapparna i världen, allt inom en kort tidsperiod på fyra år. Appen grundades av två ryska bröder redan 2013 och tävlar nu om användare med Whatsapp, Skype och Viber. Det fortsätter att locka till sig en stor massa nya användare i en allt högre takt. Denna utbredda användning av tjänsten har betraktats som ett hot av olika regeringar över hela världen, och de har resulterat i att förbjuda användningen av tjänsten utan att mycket beaktas.

Här är stegen

Om du litar på Telegram för de flesta av dina chattar, och du råkar ha rest till ett land där användningen av appen är förbjuden, kan det vara en bra idé att vända sig till en VPN-tjänst om du vill fortsätta använda. En trovärdig leverantör tillåter dig att kringgå alla begränsningar som ISP: erna ställt upp i ett visst land och få tillgång till tjänsten utan att någon kan spåra dig eller din anslutning.

Enkelt uttryckt är ett VPN ett cybersecurity-verktyg som ansluter din enhet till en av dess servrar på en annan plats över internet. Denna anslutning resulterar i att du får en annan IP-adress, fullständig anonymitet, största integritet och möjligheten att surfa på internet fritt. Om servern du ansluter till är i ett annat land, kommer du att ansluta till den så att du verkar vara i det landet också. Följaktligen får du åtkomst till det landets innehåll utan några begränsningar.

Hela VPN-registreringsprocessen är lika enkel som A, B, C. Det tar ett giltigt VPN-abonnemang och några minuter för att få anslutningen att ske, och vi kommer att lägga den på dig just nu:

  1. Skaffa er en ansedd VPN som ExpressVPN. Dra nytta av alla dess erbjudanden och 30-dagars återbetalningspolicy.
  2. Klicka på länken som låter dig göra ladda ner VPN-applikationen. Installera den på din enhet.
  3. Nu, starta VPN-applikationen.
  4. Logga in med ditt VPN-konto.
  5. Skanna nätverket av servrar och ansluta till en server där Telegram är tillåtet.
  6. Få platsens IP-adress och verkar ansluta därifrån.
  7. Åtkomst till Telegram som du vill var som helst över hela världen.

Innan vi uttryckligen förklarar varje VPN och dess funktioner kan du kolla in den här korta översikten över de bästa VPN: n på marknaden i denna tabell.

De 5 bästa Telegram VPN: erna

Listan över 5 VPN-leverantörer som vi sammansätter nedan bör göra mycket för att hålla alla dina Telegram-meddelanden säkert krypterade. Vi vet hur svårt det kan vara att välja den perfekta VPN-leverantören, särskilt på en marknad där de flesta av dem inte riktigt ärliga vad de kan eller inte kan göra för dig. Hitta nedanför de bästa VPN: erna för användning med Telegram i den här listan.

1. ExpressVPN – Den bästa VPN för Telegram

ExpressVPN är högst upp på vår lista av många skäl. Först hade företaget designat den enklaste programvaran med slickest gränssnitt. Medan användare navigerar genom appen kan de använda ExpressVPN: er utmärkt supportteam 24/7 för alla frågor de kan ha. Den säkerhet som detta företag har att erbjuda är otroligt eftersom det bara använder de tuffaste protokollen. ExpressVPN fungerar tusentals servrar spridda över 93 länder. Det betyder att du inte har några problem att ansluta till en server du vill ha på någon plats.

 Om du någonsin skulle uppleva ett problem när du ansluter till internet för att använda Telegram, kan du skicka supportteamet ett e-postmeddelande, be om en hjälpbiljett eller chatta med dem live. I utbyte mot stealth säkerhetsaspekter, en brett servernätverk, och förstklassiga tjänster, $ 12,95 är inget annat än billigt. Tänk åtminstone på att använda deras 30-dagars pengarna tillbaka-garanti period. Då får du se om du vill fortsätta med prenumerationen eller inte. 

2. NordVPN

 NordVPN designers har verkligen arbetat hårt för att skapa appar som användarna skulle hitta lätt och roligt att använda. Det är säkert att säga att företaget lyckats uppnå sitt mål, tillsammans med många andra som säkerhet. Företaget erbjuder en dubbel VPN-funktion eftersom man helt enkelt inte räcker. Det är så säker denna VPN är. Att tala om säkerhet, det faktum att NordVPN är baserat i Panama gör det ännu säkrare. Platsen förhindrar att den blir föremål för lagar om lagring, vilket betyder att det är det inte skyldig att lämna in några loggar till någon – om den hålls. Men det förmodligen inte, med tanke på det noll loggningspolicy

Med tjänsten kan du också ansluta till sex samtidiga anslutningar. Du kan dela VPN-anslutningen med sex olika enheter. Denna leverantørs funktioner är mer än säkra. Du kan vara säker på att säkerhetsnivån kommer att göra det svårt för tredje parter att spåra dig. 

3. IPVanish

IPVanish är en VPN-leverantör som fortsätter att inkludera en gratis smart DNS för någon av sina intresserade kunder. Medan deras smarta DNS-tjänst inte riktigt kan jämföra med säkerhetsnivån som erbjuds av VPN, hjälper det fortfarande att tillgodose den del av marknaden som bara behöver göra några saker med deras identitet dold. Användare som vänder sig till IPVanish för sina säkerhetsbehov kan betala för sin tjänst anonymt via Bitcoins och genomföra P2P-filöverföringar utan att behöva oroa sig.

Olika funktioner som tjänsten erbjuder är också imponerande, med användares verktyg som ett automatisk dödsbrytare och DNS-läcksskydd ingår i tjänsten. Även om IPVanish har sitt huvudkontor i USA, håller IPVanish inte loggar över sina kunders användning.

4. VyprVPN

Användare som prenumererar på VyprVPN kommer verkligen att älska och uppskatta dess Kameleonteknik, som fungerar genom att paketera paketmetadata i en lagt till krypteringslager, därmed överlista alla regeringar som utför djupa paketkontroller. När metadataen har krypterats har du obegränsad åtkomst till Telegram, och du kommer att kunna njuta av det utan någon form av filter eller block som kan användas för att stryka din anslutning.

Ett annat stort plus är det VyprVPN äger alla deras 700 servrar, vilket innebär att de är direkt ansvariga för att hantera eventuella problem med din serveranslutning. Tjänsten erbjuder välbyggd programvara för vilken plattform du än använder Telegram på, vare sig det är på Windows, Mac, Linux iOS eller Android. Du kan prova deras tjänst gratis, men det kommer bara att gå tre dagar innan du måste köpa ett prenumeration.

5. CyberGhost

Att stänga vår lista är Cyberghost, en leverantör som är baserad i Rumänien och är långt ifrån datalagringsregler som kan verkställas på dem. Tjänsten har ungefär 850 servrar spridda över hela världen, och de är baserade i över 30 länder. De brukade erbjuda en gratis version för användare för att testa, men det blev tyvärr avbruten. De tyckte att det var bättre att ha en 30 dagars pengarna tillbaka garantipolicy, där användare skulle kunna arbeta med sin lättanvända programvara och få tag på de unika funktioner som erbjuds av tjänsten, till exempel valet att välja din egen server, eller konfigurera programvaran till exakt vad du vill göra för tillfället t.ex. avblockera strömning eller avblockera webbplatser. Telegram-användare hittar “app-skydd ”-funktion ganska användbart eftersom det kommer att kryptera din anslutning och låta dig använda Telegram var som helst.

Bästa VPN för Telegram Review – dom

Innan du prenumererar på någon av de leverantörer som vi har listat ovan kan det vara bättre att prova deras gratis- eller pengarna tillbaka-garantiversioner bara för att se hur bra du gillar dem. Har du några frågor eller kommentarer du vill överföra? Lämna dem i kommentarsektionen så kontaktar vi dig så snart som möjligt. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me