Bästa VPN för The Dark Web och Darknet Recenserad

Dark Web, även känt som Darknet, är det som de flesta vill tänka på som en virtuell svart marknad där olagliga eller förbjudna varor som normalt inte skulle vara tillgängliga via det normala Internet säljs. Det är ett nätverk som liknar webben, men bara annorlunda genom att det bara kan nås med anonyma nätverk som TOR eller Project Freenet. Den typen av saker du hittar här inkluderar droger, olaglig programvara eller till och med massförstörelsevapen.

Bästa VPN för The Dark Web och Darknet Recenserad

Bästa VPN för The Dark Web och Darknet Recenserad

Bästa VPN för The Dark Web och Darknet – Intro

Det pågår en stor nedbrytning där myndigheter över hela världen arbetar tillsammans för att identifiera de flesta användare på denna plattform, och de gör detta genom att försöka bryta igenom sin nätverksinfrastruktur. NSA i synnerhet är angelägen om alla som försöker få tillgång till Darknet som en “extremist”, eftersom denna typ av människor verkar vara redo att delta i de flesta former av olaglig handel. Genom en kombinerad insats arbetar internetleverantörer i vissa stater över hela världen för att flagga Darknet- eller Tor-användare genom att genomföra en grundlig datapaketinspektion. I länder som Storbritannien eller USA tvingar de befintliga “gag order” ISP: er att övervaka vad deras användare gör upp till, utan att låta någon annan veta att de gör.

Det bästa sättet att se till att du inte får några juridiska nackdelar när du får tillgång till censurerat innehåll eller till och med publicerar kontroversiell information online, är att använda en giltig VPN-anslutning. Detta kommer att se till att din internetleverantör inte får se vad du gör online och undvika konfrontationer med regeringen. Det skulle vara särskilt viktigt om du planerar att logga in på Dark Web av någon uppenbar anledning. Eftersom vi förstår att välja en VPN-tjänst som erbjuder komplett skydd kan ibland vara en utmaning, har vi gått igenom besväret med att testa ett antal av dem och kommit med 4 som är värda din uppmärksamhet:

  Bästa VPN för UC-webbläsare

Bästa 4 VPN: er för Dark Web och Darknet

ExpressVPN

Som en av de mest populära tjänsterna där ute, ExpressVPN gör mycket för att tillhandahålla en hög kvalitetsservice till sina kunder. Att vara baserat på Brittiska Jungfruöarna innebär att de är helt fria från lagar som kan tvinga dem att behålla sina användares uppgifter. Dessutom har myndigheter som DMCA inget sätt att identifiera de användare som har registrerat sig för tjänsten, och därför kan de inte hålla reda på vad som visas online av vem.

30-dagars pengarna-tillbaka-garanti

En av de anonyma metoderna du kan använda för att betala för tjänsten är via Bitcoins. För de flesta är detta mycket att föredra, men det finns en mängd andra alternativ tillgängliga som direkt insättning eller kontantöverföringar. Deras stora nätverk av servrar över hela världen försäkrar dig om en tjänst som är både pålitlig och värd att betala för.

BulletVPN

Det andra på vår lista är BulletVPN, en annan välkänd tjänsteleverantör. Dessa killar lovar att du kommer att ha en tillförlitlig anslutning genom hela och undvika nedskärningar i din hastighet, särskilt när du strömmar videor. Den erbjudna sekretessnivån stöds av fem säkerhetsprotokoll, som är OpenVPN, IKEv2, PPTP, IPSec och L2TO / IPSec. Alla dessa fem arbetar tillsammans för att säkerställa att din anslutning förblir krypterad.

När det gäller prissättning erbjuder BulletVPN 3 flexibla planer som alla har samma fördelar, med den enda skillnaden är hur ofta betalningarna görs. Du kan välja det månatliga alternativet, intervallet på sex månader eller till och med det årliga prenumerationen. Om du vill testa deras tjänst först innan du åtar dig bör deras 30-dagars återbetalningsgaranti göra det enkelt. Den policyn gör att du kan återkräva dina pengar under de första 30 dagarna, om du känner att deras tjänst inte imponerade dig så mycket. Betalningsmetoderna är också varierande, med de flesta gör att du kan göra betalningar anonymt.

  Bästa logless VPN

Med servrar i cirka 22 länder och räknar, är BulletVPN definitivt en tjänsteleverantör du kan lita på för en stabil anslutning genom din surfning.

NordVPN

Om du letar efter en VPN-tjänst för att skydda dina data skulle du verkligen inte se fram emot ett företag som håller register över din surfhistorik för sig själva. NordVPN lever upp till denna förväntning genom att försäkra sina kunder om att ingen av deras historia kommer att loggas, och detta underlättas av det faktum att de är baserade i Panama. Lagarna där borta är inte lika stränga som USA, så de är inte skyldiga att vara vaksamma över vad deras prenumeranter får tillgång till via sina servrar.

Ett stort plus som NordVPN-användare får njuta av är 2048-bitars SSL-kryptering för OpenVPN. De av oss som inte är riktigt bekanta med jargongen borde inte oroa sig; detta betyder bara att den tillhandahållna säkerheten är högre än vanligt. NordVPN sticker också ut genom att erbjuda både 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti och 3-dagars gratis provperiod. Det är en kombination som är svårt att hitta någon annanstans. De tillåter också upp till 6 enheter att samtidigt ansluta till sina VPN-servrar under ett konto. Det här är mycket om du vill skydda flera enheter från övervakning.

IPVanish

Av alla våra bästa val, IPVanish är den enda tjänsten som faktiskt är baserad i USA. Detta är inte nödvändigtvis en dålig sak, eftersom det inte betyder att det är mindre säkert eller säkert som en VPN-tjänst. De 500 servrar som den har spridd över hela världen rangordnar dem lätt bland de fem bästa leverantörerna med ett stort nätverk, och detta är en av de största motivatorerna för deras kunder att registrera sig. Deras prissättningsplan är också flexibel, med paket som tillåter betalning för varje en, tre och 12 månad. Tjänsten har dock ingen kostnadsfri testperiod. Vad de har i stället för det är en 7-dagars pengarna tillbaka-garanti, som gör det möjligt för kunder att testa sin tjänst i ett lopp på 7 dagar. Om de inte gillar det kan de välja återbetalning, men bara om det är inom den sju dagars perioden.Topp VPN för Kodi

  Bästa VPN för Android - Komplett översyn av 2023

IPVanish är också känt för att vara anslutet till ett antal speltjänster. Deras partnerskap med Lag Assassin gör att deras prenumeranter kan njuta av den fulla upplevelsen av onlinespel, vilket inte lämnar utrymme för någon form av efterhand.

Topp Darknet VPN: er – Slutsats

Att få tillgång till Dark Web blir mycket lättare om du vet vilka VPN-tjänster du kan lita på. De fyra som nämns ovan har testats och godkänts av vårt team, så de borde inte ge dig några problem när du registrerar dig. Vi är öppna för alla feedback du kan ha om du gick vidare och registrerade dig; bara lämna dem nedan i kommentarsektionen så svarar vi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me