Bästa VPN för Tinder

Är det möjligt att ändra din plats på Tinder? Vad är den bästa VPN till avblockera Tinder var som helst? Online-dating är en modefluga som fortsätter att vara ett alternativ som kan hjälpa till att möta ett potentiellt kärleksintresse, och Tinder fortsätter att vara i framkant av denna växande trend. Tinder, som startades 2012, har gjort det möjligt för tusentals par att prata och träffas, enbart baserat på huruvida någon av partierna har höjt eller vänster på sina partners profil. Appen fungerar genom att använda din GPS-plats för att hitta fler potentiella användare inom din riktnummer, som faller inom de sökparametrar som du idealiskt hade angett. Tinder har gjort det möjligt för iOS- och Android-användare att växa ut sina sociala kretsar, och med det att det har över 1000 swipes om dagen förblir framtiden fortfarande mycket ljus för denna online-datingsapp.

Bästa VPN för Tinder

Bästa VPN för Tinder

Varför blockeras eller förbjudas Tinder??

Det enda problemet du kanske stöter på när du använder Tinder är begränsningarna som de flesta leverantörer av Wi-Fi-nätverk har på platser som arbete eller skola. I vissa länder är Tinder-appen helt blockerad. Begränsningarna är avsedda att motverka användning av Tinder och andra appar i sådana lokaler så att alla kan fokusera på vad de behöver för att göra. Begränsningarna kan också ställas in av ISP: er. I Storbritannien rapporterade prenumeranter på Three’s nätverk att de hade svårt att få åtkomst till Tinder, och vissa spekulerade i att det var ett resultat av de filter som ställts in av tjänsten. Detta och mycket mer orapporterade incidenter där användare misslyckades med att komma åt appen utgör grunden för användningen av ett VPN. 

Avblockera Tinder med VPN

Tinder är en rolig app att använda eftersom den låter dig få kontakt med människor baserade på olika platser mycket enkelt. Det bästa sättet att kringgå någon av de block som kan ha påförts tjänsten är att kryptera din anslutning via ett VPN. Med ett virtuellt privat nätverk kan du ansluta till fjärrservrar, som sedan krypterar din anslutning och låter dig arbeta runt alla nätverksblock som kan komma att påläggas av din nätverksadministratör, eller till och med din ISP.

  Bästa VPN för LG Smart TV - Change WebOS Region

Denna krypteringsform döljer också dina aktiviteter online och gör det därmed ganska svårt för din Internetleverantör såväl som för andra användare som inte är avsedda att hitta dig. Dina personliga uppgifter döljs också, och detta skyddar dig från påverkan från cyberbrottslingar eller cyberattacker.

Med en VPN-anslutning kan du också välja var exakt du vill ses från. I detta fall är detta ganska bra eftersom Tinder har en premiumtjänst där du kan svepa igenom profilerna för människor i ett annat område. Allt du behöver göra är att ansluta till alla servrar som är baserade på din nya plats och du får en uppfattning om hur dejtingpoolen där ute ser ut. Detta är ganska praktiskt särskilt om du planerar att besöka det nämnda området på kort tid. Du kan följa dessa steg för att avmarkera Tinder med en VPN-tjänsteleverantör som ExpressVPN till exempel:

 1. Registrera dig för ett ExpressVPN-konto.
 2. Ladda ner och installera ExpressVPN-appen på samma enhet som du använder Tinder på. Android, iPhone och iPad stöds alla.
 3. Starta VPN-appen och logga in med ditt ExpressVPN-konto.
 4. Anslut till en VPN-plats där Tinder inte är blockerad.
 5. Börja svepa.

Det är allt som det verkligen krävs för att ta bort Tinder från var som helst i världen, vare sig det är i skolan, på jobbet eller till och med ett land där Tinder är förbjudet.

Den bästa VPN för Tinder

Det finns många leverantörer att välja på där ute, så du måste veta om de funktioner du borde leta efter när du söker efter en idealisk tjänst. I den här granskningen har vi beaktat ett antal faktorer som alla värdefulla leverantörer bör ha. Vi har fokuserat på leverantörer som har kryptering av militär kvalitet, ett stort servernätverk och både ett prövningserbjudande och pengarna tillbaka-garanti för potentiella användare att testa tjänsten. Här är vår lista

1. ExpressVPN

ExpressVPN är en av de få leverantörerna som har fått ett stort erkännande för sitt arbete och fortfarande levererar bäst i klasstjänsten. Grundades 2009 och har ExpressVPN mer än tillräckligt med marknadskunskap för att ge sina användare bästa valuta för pengarna, och dess nätverk på nära 2000 servrar är bra för inte bara din Tinder-app utan också för snabb och säker surfning. Tjänsten är baserad på Brittiska Jungfruöarna, vilket betyder att det inte kommer att behöva lagras någon av dina surfarloggar eftersom det inte finns någon datarisdiktion som landet finns under. Detta gör att leverantören kan erbjuda en mycket solid noll loggningspolicy.

  Bästa VPN för Saudiarabien (KSA) år 2023

ExpressVPN erbjuder ett brett utbud av protokoll och ger därmed ett brett urval för sina kunder. Prenumeranter är fritt att välja mellan OpenVPN, TCP / UDP. SSTP, L2TP / IPSec och PPTP som deras föredragna protokoll. Det finns också möjligheten att använda sin smarta DNS-tjänst, som körs på var och en av deras servrar och gör användaranslutningarna säkrare och säkrare. Tjänsten gör det också möjligt för användare att registrera sig för upp till 3 enheter under en prenumeration, men om användare väljer sin router-app kan de säkra mycket mer än tre. Om du vill göra det kan du också hitta mer information om tjänsten via vår ExpressVPN-granskningsguide.

2. CyberGhostVPN

CyberGhost VPN har sitt huvudkontor i Rumänien och är också en av få tjänster som har ett nätverk som är lika expansivt som 1300 servrar. Tjänsten stöder OpenVPN, L2TP / IPSec och IKEv2 (iOS) som VPN-protokoll, och erbjuder också starkt Wi-Fi-skydd för sina användare som tänker ansluta till offentliga nätverk. Tjänsten är snabb för att försäkra kunder om att ingen av deras användarloggar lagras, men behåller räkningen av data som hjälper dem att förbättra sin tjänst, till exempel i vilken grad servrar används. CyberGhost har också stolt full kontroll över sitt servernätverk, och detta avbryter sannolikheten för att någon tredjepartshandlare erbjuder sina och kanske spionerar på användaraktivitet.

Beträffande säkerhet använder CyberGhost VPN 256 bitars AES-kryptering, parat med perfekt sekretess framåt för en säker inloggning på ditt konto. Tjänsten anger också tydligt på sin webbplats att den inte behandlar några betalningar direkt, vilket innebär att du måste ta itu med någon av dess betrodda betalningsleverantörer från tredje part. Dessa är främst PayPal, Stripe och Cleverbridge. Om du vill förbli anonym kan du välja att betala via Bitcoin. Kundtjänst är en nyckelpelare i företaget, och som sådan kan användare begära hjälp när som helst via sin Live chat-tjänst, som har inbyggt stöd för franska och tyska språk. Kolla in mer om denna leverantör genom vår CyberGhost VPN-granskning här, så att allt du borde veta är klart innan du fattar ett beslut.

3. NordVPN

NordVPN är också en av de bästa konkurrenterna för alla som letar efter en värdefull leverantör, och det är tack vare det utbud av tjänster som det erbjuder sina användare. Med huvudkontor i Panama är tjänsten långt borta från alla regler för datareglering, och detta inspirerar förtroendet för deras nollloggar. Tjänsten har upp till 4000 servrar uppradade i sitt nätverk, och detta gör att användare kan sprida täckning över nästan alla länder i världen. NordVPN har en hälsosam kapacitet på upp till 6 samtidiga enheter, och detta gör det till ett betydande alternativ för användare som vill säkra sina små företag.

  Bästa VPN för Fortnite

Tjänsten erbjuder också en dubbel krypteringstjänst tack vare sitt enorma nätverk, och detta ger enormt säkerhetsnivån som erbjuds, vilket gör det ganska svårt att hacka till någon av NordVPNs abonnenter. Med en NordVPN-prenumeration kan du också välja vilken server du vill ansluta till, och det är baserat på vilken typ av arbete du vill göra. Tjänsten har servrar optimerade för onlinespel, strömning, HD-strömning och sömlös stor nedladdning av filer. NordVPN kan också integreras med Tor för att erbjuda användarna fullständig anonymitet, via Tor via VPN. Gå vidare och se vad du kan förvänta dig av denna leverantör genom att gå igenom vår NordVPN-granskning.

Hur man ändrar Tinder Location?

Tinder använder din GPS-position såväl som din offentliga IP-adress för att bestämma din plats. Du kan förfalska din GPS-plats med appar som “Xposed Framework”. För att dölja din offentliga IP-adress kan du använda någon av de bästa leverantörerna av VPN-tjänster som vi har rekommenderat ovan.

 1. Först måste du rota din enhet. Handledning om hur detta kan göras hittas här.
 2. Installera sedan en app som heter “Xposed Framework”
 3. Starta Xposed Framework och bläddra till “Nedladdningar”
 4. Sök efter “FakeLocation” och ladda ner den senaste versionen.
 5. aktivera modulen i avsnittet ”Moduler” i Xposed-installationsprogrammet
 6. Starta om din telefon.
 7. Öppna appen “FakeLocation”.
 8. Välj sedan “Inställningar”.
 9. Vrid “System Apps” och uppdatera applistan.
 10. Slå på “GPS Mocking” och välj din plats.
 11. Innan du startar Tinder-appen måste du se till att du har lanserat din VPN-app och är anslutna till en VPN-server närmast den plats du har valt i FakeLocation-appen.

Bästa VPN för Tinder – Slutsats

Om du har beslutat att söka efter din partner på Tinder, borde du inte behöva ta itu med de begränsningar som ställts in på vilket nätverk du använder för att ansluta till Internet. Skaffa ett VPN och njut av komplett online-frihet.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me