Bästa VPN för TinyChat

Att ansluta till människor från hela världen har blivit ganska lättare idag tack vare Internet. Numera behöver du inte ens veta vem du pratar med. Det finns gott om chattforum och onlineplattformar som du kan använda för att starta en konversation. En av de mer populära som råkar vara TinyChat. TinyChat är en online-plattform som du kan använda för att kommunicera genom röstchattar, snabbmeddelanden eller till och med videochattar. Tjänsten erbjuder så många chattrum att du kan ansluta till. Det tillåter också användare att skapa sina egna virtuella rum kring specifika ämnen.

Bästa VPN för TinyChat

Bästa VPN för TinyChat

Är TinyChat något bra?

Tjänsten är speciellt utvecklad för användare som vill ha upp till 12 videofrömmar samtidigt. Detta innebär att du kan se upp till 12 av dina deltagare på en gång. TinyChat är också platsoberoende; vilket betyder att du inte behöver vara alla i samma närhet för att kommunicera med dina vänner.

En sak du måste hålla reda på är reglerna som du måste följa när du använder tjänsten. TinyChat har några ganska rättvisa riktlinjer som anger vad du kan eller inte kan göra. Så det är viktigt att följa dem alla igenom. De uppenbara inkluderar ingen nakenhet, respekt för moderatorerna och naturligtvis andra gruppmedlemmar. Att bryta mot dessa regler kan innebära att du inte kan komma åt tjänsten under en viss tidsperiod. En annan sak som kan hindra dig från att komma åt TinyChat är när du gör det på ett övervakat nätverk. Dessa hanteras normalt av din skola eller din arbetsgivare. Det kan finnas några administratörsblock på plats inställd för att neka åtkomst till sådana webbplatser. Det beror på att de brukar använda en hel del bandbredd.

Trots detta finns det fortfarande åtgärder som du kan använda för att arbeta runt blocken och komma åt webbplatsen utan mycket svårigheter. En mycket pålitlig är användningen av en VPN-tjänst.

Med hjälp av en VPN med TinyChat

Ett virtuellt privat nätverk är i huvudsak en grupp servrar som du kan ansluta till och ha dina data krypterade för att dölja din trafik. Detta fungerar för att kringgå alla block i ditt nätverk eftersom rutten som används för att ansluta till Internet ändras. Med hjälp av en trovärdig tjänst bör du kunna arbeta runt någon av dessa block och komma åt TinyChat oavsett din plats eller nätverk.

 1. Registrera dig med en VPN-tjänsteleverantör.
 2. Ladda ner och installera VPN-applikationen på din PC, Mac, Android, iOS-enhet.
 3. Starta VPN-applikationen och logga in med ditt VPN-konto.
 4. Anslut nu till en VPN-server.
 5. Använd slutligen TinyChat i skolan. arbete eller någon annanstans där appen kan vara förbjuden.

Genom att använda ett VPN kan du också hålla din anslutning borta från tredje parts störningar. Detta är viktigt eftersom du får säkerhet på högsta nivå även när du kommer åt Internet via en offentlig WiFi-anslutning. Den tillagda krypteringen låter dig också dölja din IP-adress och därför dölja information om din anslutning. Med detta gjort kan du arbeta kring alla geo-restriktiva block som ställts upp av någon webbplats.

Bästa VPN för TinyChat

För att effektivt kunna dra nytta av din VPN-anslutning måste du vara säker på att prenumerera hos en trovärdig leverantör. Att hitta en tjänsteleverantör tar bara en mycket enkel online-sökning, men att hitta en som är värd din tid tar lite mer grävning. För att spara tid har vi redan samlat några tjänster som vi säkert är bäst att använda för TinyChat. Titta nedan:

1. ExpressVPN

Vår bästa rekommendation går till ExpressVPN. Detta är en världskänd leverantör som är baserad på Brittiska Jungfruöarna och har ett starkt nätverk på upp till 2000 servrar. Tjänsten tillämpar 256-bitars AES-kryptering för att hålla användarnas surfning säkert och har också en noll-loggningspolicy för att skapa förtroende för deras tjänst. ExpressVPN har också ett kundtjänst som är tillgängligt dygnet runt för samråd och kan nås via sociala medier, e-post eller livemeddelanden.

Tjänsten möjliggör upp till tre samtidiga anslutningar, men detta antal kan ökas om du installerar programvaran direkt i din router. VPN-klienten är lätt att navigera igenom och är kompatibel med ett brett utbud av programvaruplattformar. ExpressVPN tillåter också användare att välja vilka VPN-protokoll som ska användas, eftersom det stöder OpenVPN, SSTP, PPTP och L2TP / IPSec. Tjänsten har funktioner som split tunneling, som gör att du kan bestämma vilken typ av trafik du vill ha krypterat genom tjänsten. ExpressVPN erbjuder också en Internet Kill Switch som stänger av din anslutning automatiskt om den blir komprometterad. Det finns också en rad stealth-servrar som du kan ansluta till om landet du är i inte stöder VPN-användning. Ta en titt på vår ExpressVPN Review för att ta reda på hur annars denna leverantör kan ge dig åtkomst till TinyChat utan mycket krångel.

2. IPVanish

IPVanish är en annan välkänd leverantör baserad i USA, med över 1500 företagsservrar distribuerade över hela världen. Tjänsten är stolt över att skapa den perfekta balansen mellan hastighet och säkerhet. Det är därför det är allmänt eftertraktat av spelare och de som vill strömma i HD. Dess hastighet innebär att det är ett perfekt tillskott särskilt för användare som inte uppskattar att vänta på att videor ska buffras.

Ett IPVanish-abonnemang ger dig chansen att ansluta upp till 10 samtidiga enheter till din enhet och håller dig väl skyddad tack vare 256 bitars AES-kryptering. Tjänsten upprätthåller också en strikt nollloggningspolicy och har stöd för OpenVPN, IKEv2 och L2TP / IPSec som VPN-protokoll. IPVanish har också en smart DNS-tjänst som låter dig få åtkomst till geobegränsade webbplatser och en SOCKS5-webbproxy som ett alternativ till att ladda ner deras VPN-klient. IPVanish erbjuder också bra torrenting-stöd eftersom användare får njuta av obegränsade P2P-filöverföringar och anonym torrenting. Tjänsten är utmärkt för att komma åt TinyChat, och du kan ta reda på fler skäl till varför genom att gå igenom vår IPVanish Review.

3. NordVPN

Som en helt rund leverantör är förmodligen NordVPN den bästa lösningen att titta på om du föredrar att ha en lång lista med verktyg till ditt förfogande. Den behöriga leverantören är baserad i Panama och har en noll loggningspolicy som håller alla tredje parter ur ditt företag. NordVPN har också ett av de största servernätverken, med mer än 4000 distribuerade över hela världen. Tjänsten håller användardata säker genom sin 256-bitars AES-kryptering och gör att upp till 6 flera enheter kan skyddas under ett abonnemang.

Tjänsten använder dubbel VPN-kryptering för att hålla användardata ännu säkrare och har ett gäng programvara som ger användarna många bekvämligheter. Det finns CyberSec-programvara för att hålla sig borta från annonser och skadlig programvara samt support för Tor via VPN för att hålla sig anonym online. Tjänsten ger också DNS-läckskydd och har stöd för både P2P-filöverföringar och HD-strömning. Det är SmartPlay-funktionen som ger dig åtkomst till geobegränsande webbplatser, och dess lista över dedikerade IP-adresser gör att du kan hålla dig till din egen privata virtuella onlineidentitet. Detta är verkligen en tjänst som gör att din åtkomst till TinyChat inte upptäcks. Om du vill veta mer om hur det kommer att göra det, spara tid och gå igenom vår NordVPN-granskning.

Slutsats om de bästa VPN: n för TinyChat

Du kanske testar TinyChat för första gången och slutar gilla tjänsten så mycket att du är beroende. Om detta sker av någon slump, vill du se till att du kan komma åt det oavsett var du är baserad. De tre VPN-tjänsterna som vi har listat tillåter dig att göra det. Titta på dem alla individuellt genom att gå igenom deras specifika recensioner och sedan vet du vilken av dem som bäst passar din smak.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map