Bästa VPN för Tixati

Tixati är designad för användare som föredrar ett mycket mer grundläggande användargränssnitt och är en BitTorrent-klient som erbjuder en lång lista med funktioner som gör det mycket effektivare att använda jämfört med andra tillgängliga alternativ. Det finns också i versioner som kan fungera på både Linux- och Windows-baserade enheter, så du behöver inte oroa dig för kompatibilitet. Nedladdningar är effektiva tack vare de avancerade algoritmerna som används och med åtgärder som RC4-kryptering för att säkerställa att din anslutning förblir säker, har du inget att oroa dig för när du laddar ner innehåll från källor som inte är lika trovärda.

Bästa VPN för Tixati

Bästa VPN för Tixati

Är Tixati något bra?

Tixati är också väldigt lutad på din bandbredd, eftersom den känner till och tillämpar de bästa möjliga hastigheterna för strömning när du letar efter en viss fil. Tjänsten har också ett av de mest effektiva trovärdighetsverktygen som du kan använda för att fastställa om vem du vill strömma från har faktiskt den fil du letar efter, samt ett automatiskt schemaläggningsprotokoll som du kan använda för att ordna din enter.

Trots alla dessa avancerade funktioner förblir Tixati fortfarande sårbara för de åtgärder som en ISP kan vidta för att sniffa ut vilka av sina kunder som suger upp all bandbredd genom kontinuerlig strömning. Om du inte är medveten, tenderar ISP: er att vara mycket angelägna om hur mycket av din bandbredd du faktiskt konsumerar, och om de får reda på att du ständigt gör något bandbreddintensivt, kan du vara säker på att de kan använda vissa åtgärder för att försöka och sakta ner dig.

När de gör detta kallas det ISP-strypning, och det betyder att du antingen kommer att ha din surfhastighet avsevärt reducerad eller åtkomst till specifika webbplatser blockeras. Några av dessa villkor fungerar nu mot din förmåga att torrent. Om du vill fortsätta med dina aktiviteter oavbruten måste du leta efter en lösning för att kringgå Internet-strypning av din internetleverantör.

Hur man arbetar runt ISP-trottling

Ett av de bästa sätten att förhindra strypning är att säkerställa att din Internetleverantör inte har någon aning om vad du vill göra online. Hur kan du göra detta? Genom att prenumerera på en pålitlig Virtual Private Network-tjänst. Om du registrerar dig med en VPN-tjänst kan du säkra din anslutning genom kryptering och därför vara säker på att ingen, inklusive din Internet-leverantör, kan fastställa vad du vill göra online.

En VPN hjälper dig också att säkra din identitet på ett sådant sätt att du kan hålla din identitet även bland dina kamrater privat, eftersom du får dolt din faktiska IP-adress. När du ansluter till en fjärrserver via ett VPN växlas din faktiska IP-adress till en virtuell adress, och detta händer baserat på den plats du vill se ut som om du är ifrån. För att därför se till att du har ett brett urval av servrar som du kan välja mellan behöver du en tjänst som har ett brett fotavtryck över hela världen. Du behöver också en VPN-tjänst som tappar minsta hastighet från din bandbredd (VPN: er tar upp bandbredd på grund av kryptering), och även en vars kundtjänst alltid kan lita på.

Bästa VPN för Tixati

För att se till att du inte hamnar med en leverantör som du senare skulle kunna ångra att du registrerade dig har vi redan gjort tillräckligt med bakgrundscheck för att ge dig råd om vilka du kan vända dig till och inte bli besviken. Här är vår lista över de tjänster som vi vet är bäst för Tixati.

1. ExpressVPN

ExpressVPN fortsätter att imponera med sitt brett utbud av funktioner och höga servicekvalitet, och detta har sett det skaffa sig olika utmärkelser som erkännande för sin utmärkta service. Leverantören har ungefär 2000 servrar i mer än 94 länder och militärklass 256 bitars AES-skydd för att hålla användare och deras data säkrade när de är online. Tjänsten erbjuder också en serie stealth-servrar som du kan använda för att anonymt använda VPN, samt torrent utan kunskap om din ISP.

ExpressVPN har kapacitet att stödja upp till 3 flera anslutningar, och med en VPN-klient som säkert kommer att fungera med alla Windows-, Linux-, Android- och iOS-enheter har du ett stort utbud av stödda enheter att välja mellan. Leverantören har fullt stöd för ett brett utbud av VPN-protokoll, som OpenVPN, SSTP, L2TP och PPTP. Tjänsten är baserad på Brittiska Jungfruöarna, och eftersom detta är en region som faller utanför jurisdiktionsområdet för alla datatillsynsmyndigheter, bör du inte tveka att deras nollregistreringspolicy är fullt implementerad. För att se vilka fler funktioner och tjänster som ExpressVPN har i lager, ta en titt på vår mer detaljerade ExpressVPN Review.

2. IPVanish

IPVanish har också funktioner på den här listan tack vare den supportnivå som den har för användare som vill torrent. Leverantören uppmuntrar öppet torrenting på sin webbplats och stöder anonym torrenting utan några begränsningar för din P2P-trafik. Tjänsten är baserad i USA, och trots att de är nära många av de byråer som är ansvariga för online-nedbrytningar, behåller den fortfarande att inga användarloggar kommer att hållas som ett sätt att övervaka användarnas aktiviteter online.

IPVanish har cirka 1500 servrar inom sitt nätverk, och de råkar alla ägs av tjänsten. Detta innebär att inga tredje parter kommer att ha möjlighet att infiltrera din anslutning, och med 256 bitars AES-kryptering implementerad kommer det inte heller att vara något att oroa dig för din säkerhet. IPVanish lägger stor vikt vid hastigheterna som det erbjuder sina abonnenter och lovar att inte få dem att uthärda långa förseningar när de strömmar, laddar ner eller torrent. IPVanish-användare får njuta av både obegränsad bandbredd och obegränsad hastighet efter prenumerationen, liksom valet att välja sitt webbaserade SOCKS5-protokoll om du inte föredrar att ladda ner deras VPN-klient till din enhet. Om du vill veta mer om vad du kan förvänta dig av IPVanish kan du titta på vår IPVanish Review.

3. NordVPN

NordVPN är en annan seriös leverantör som inte stoppar för att säkerställa att din Internet-anslutning förblir väl skyddad och krypterad. Med upp till 4000 servrar inom dess omfattning bör du inte ha några problem att leta efter en server att ansluta till. Tjänsten använder också 256 bitars AES-säkerhet i militär kvalitet, samt dubbelkryptering för att ge den högsta möjliga säkerhetsnivån för din anslutning. Att vara baserat i Panama är en enorm fördel eftersom användare inte behöver oroa sig för att deras webbläsarloggar behålls tack vare sin väl genomförda nollloggningspolicy.

NordVPN möjliggör upp till 6 samtidiga anslutningar, och tack vare deras fulla stöd för torrenting kan användare använda alla dessa 6 enheter för att strömma utan problem. Tjänsten möjliggör också ökad anonymitet med tillstånd av deras stöd för Tor och erbjuder också dedikerade IP-adresser för användare som vill ha en mer kundfokuserad tjänst. NordVPN har även CyberSec-programvara för att hålla dig skyddad mot skadliga annonser och SmartPlay som en DNS-tjänst som gör att du kan dölja din plats genom att ändra din IP. Tjänsten har mycket mer att erbjuda som inte har listats här, så för att lära dig mer om vad som finns i butiken, ta en titt på vår NordVPN-recension.

Bästa VPN för Tixati – Slutsats

Att använda en pålitlig VPN-tjänst för Tixati försäkrar dig om en sömlös torrenting-upplevelse eftersom du kommer att undantas från alla villkor som din Internet-leverantör kan ha satt upp för att bromsa din internethastighet eller begränsa din torrenting. De tre vi har listat är bland de bästa i branschen, men vi rekommenderar fortfarande att du genomför dina egna tester genom att ta tillbaka deras pengar-tillbaka-garantier eller deras kostnadsfria testperiod för att se vilken som fungerar bäst för dig.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me