Bästa VPN för Tjeckien

Generellt sett har Tjeckien upprätthållit en sund respekt för medborgarnas online-frihet. Landet har fått de flesta av sina Internetanvändare att logga in via det expansiva nätverket som tillhandahålls av trådlösa Internetleverantörer, och hittills har de flesta Wi-Fi-beroende användare i EU. Landet vänder sig också långsamt mot kabelinternet, eftersom detta använder nedladdningshastigheter på upp till 300 Mbits per sekund. Med den här typen av hastighet är du säker på en smidig anslutning, liksom noll laddningstid när du laddar ner filer eller strömmar i HD.


Bästa VPN för Tjeckien

Lista över bästa tjeckiska VPN sammanfattad

För er som redan vet allt om hur VPN fungerar och vad det gör, finns det inget behov av att läsa hela recensionen nedan. Du kan registrera dig med något av följande bästa VPN-tjänsteleverantörer för Tjeckien:

 1. ExpressVPN
 2. IPVanish
 3. NordVPN
 4. BulletVPN
 5. VyprVPN

Internet i Tjeckien

Det är först nyligen som tjeckiska började genomföra åtgärder som verkar inriktade på att reglera Internetanvändningen. Från och med januari 2017 har tjeckiska ISP: er tvingats arbeta enligt ett direktiv som gör att de hindrar användare från att komma åt webbplatser som listas i en viss Internet-spellista, som upprätthålls av deras finansministerium. Detta gav upphov till ett hämndssvar från det tjeckiska piratpartiet som fortsatte och samlade en framställning som undertecknades av cirka 11 000 människor som protesterade mot censur av Internet.

Eftersom händelser som dessa är få och långt däremellan är det fortfarande bäst att se till att din åtkomst till Internet förblir helt obegränsad när du väljer att besöka landet, eller till och med som en lokal invånare. De begränsningar som uppstår är till följd av övervakningsmekanismerna som införs av ISP: erna i regionen, så det första steget mot att uppnå fullständig sekretess online skulle vara att göra det svårt för dem att spåra din surfning. För att göra detta behöver du en tjänst som kan kryptera din anslutning. Det finns ingen annan tjänst som kan göra ett bättre jobb på det här än ett VPN.

Hur en VPN hjälper

En VPN är i grunden en tjänst som gör att du kan komma åt webben både säkert och privat genom att omdirigera dina data till en av servrarna i en leverantörs nätverk och därmed dölja dina onlineaktiviteter. Arbetsmekanismen bakom hela idén är relativt enkel. När du har prenumererat på en leverantör och startat din anslutning via VPN-klienten krypteras dina data även innan de når sin avsedda destination. Det kommer att läggas i lager med kryptering även innan den avlyssnas av din internetleverantör eller din WiFi-leverantör.

Den här typen av säkerhet är viktig om du råkar göra känsliga saker som internetbank, eller om du vill kringgå de många begränsningarna som antingen är din Internetleverantör eller de webbplatser du vill bläddra i. En VPN-tjänst tillåter åtkomst till geobegränsade webbplatser och döljer din plats genom att filtrera bort eller ändra en del av informationen som är kopplad till din IP-adress.

De bästa VPN: erna för Tjeckien

Din IP-adress liknar ditt digitala fingeravtryck på Internet och det är vad de flesta webbplatser använder för att få information om sina besökare. När du prenumererar på en värdefull VPN-tjänsteleverantör kan du ändra informationen på din IP-adress och till och med göra vissa aspekter dolda. Den bästa VPN-tjänsten att prenumerera på och säkerställa din integritet är en som erbjuder det bästa värdet för dina pengar. Vi kommer att dela upp några av de trovärdiga tjänster som du kan prenumerera på, som kommer att erbjuda fullständigt skydd och anonymitet när du surfar på Internet.

1. ExpressVPN

Som leverantör som fortsätter vinna många utmärkelser är ExpressVPN en tjänst som garanterar användarna en nivå av integritet och säkerhet som de kan få från ingen annan VPN-tjänst. ExpressVPN är också ganska populärt för sin kundvårdstjänst, som består av ett team av professionella som är tillgängliga när som helst på dygnet för att hjälpa till att sortera VPN-relaterade problem. Nya användare bör inte tveka att bombardera dem med alla sina frågor, eftersom de är där för att se till att deras VPN-tjänst levereras väl. ExpressVPN grundades 2009 och har sitt huvudkontor på Brittiska Jungfruöarna; ett land som inte påverkas av någon dataregleringspolicy. I kraft av detta är deras noll loggpolicy helt tillförlitlig.

Med mer än 2000 servrar i sitt nätverk kan ExpressVPN garantera användarna pålitlig åtkomst till alla webbplatser och kanaler de kanske vill besöka eller strömma från. Deras stora servernätverk skyddar användardata genom 256-bitars AES-kryptering och genom deras speciella utbud av Stealth-servrar gör det också möjligt för användare att bläddra igenom begränsade kinesiska webbplatser. ExpressVPN tillåter också abonnenter att ha upp till tre samtidiga enheter som fungerar under deras nätverk och tillåter inte heller begränsar deras bandbreddanvändning. Informationen som anges här består av bara några höjdpunkter över vad man kan förvänta sig av ExpressVPN. För den detaljerade uppdelningen, gå igenom vår mer omfattande ExpressVPN-granskning.

2. IPVanish

IPVanish är en annan väletablerad leverantör inom VPN-industrin som har fler och fler att prenumerera på det främst på grund av deras serverhastigheter och allmän pålitlighet. Baserat från Florida USA har leverantören cirka 1500 servrar under sin fulla kontroll, eftersom alla dessa servrar ägs direkt av företaget. Dess ingen loggningspolicy upprätthålls också väl trots att de är baserade i USA, och detta säkerställer alla sina kunder för deras åtagande att tillhandahålla tillförlitligt skydd. Om vi ​​talar om detta garanteras användarsäkerhet genom deras 256 bitars AES-krypteringstjänst. Tjänsten erbjuder också OpenVPN, PPTP, L2TP, IPSec och IKEv2 som val för ett föredraget VPN-protokoll.

IPVanish är känt för att möjliggöra upp till tio enheter att samtidigt ansluta till sin tjänst under ett användarnamn, och detta gör det till en av leverantörerna att överväga om du funderar på att säkra ditt lilla företag. Tjänsten är också den leverantör som valts för alla som tänker på onlinespel, eftersom servrarna är tillräckligt snabba för att förhindra att fördröja. Användare som också hoppas att torrent mycket kan också lita på tjänsten eftersom IPVanish öppet marknadsför den och har servrar som är avsedda för sådan aktivitet. Vår IPVanish Review täcker mer detaljerat vad IPVanish har att erbjuda, så titta på det om du fortfarande är intresserad av tjänsten.

3. VyprVPN

VyprVPN stänger vår lista med sitt imponerande antal 700 servrar; som alla ägs av tjänsten. VyprVPN gör ett bra jobb för att se till att användare får använda VPN utan mycket upptäckt genom sin helt egen mekanism som kallas Chameleon-protokollet. Tjänsten gör det möjligt för användare att strömma eller bläddra så mycket de vill från geobegränsade webbplatser och kanaler, och gör det också möjligt för användare att komma igenom Great Firewall of China och söka igenom webbplatser som är värda där. VyprVPN erbjuder också en krypterad meddelandetjänst känd som Cypher som gör att iOS- och Android-användare kan skicka meddelanden säkert.

Tjänsten erbjuder också 256-bitars AES-kryptering som garanterar adekvat online-säkerhet för sina kunder. Alla de kända VPN-protokollen erbjuds, vilket gör det möjligt för användare att välja mellan OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSec eller Chameleon som sitt valda protokoll. Tjänsten erbjuder också en pålitlig kundvårdstjänst, liksom appar som låter dig köra tjänsten på din iOS-, Android-, Windows- eller Linux-baserade enhet. För en uttömmande rapport om vad du betalar för när du prenumererar på denna leverantör, gå igenom vår VyprVPN-granskning.

Slutsats om Tjeckiens bästa VPN

Vi har precis lagt fram en ögonblicksbild av vad du får när du prenumererar på antingen ExpressVPN, IPVanish eller VyprVPN. Dessa tre tjänster har alla någon form av en återbetalningsgarantiperiod som du kan använda för att prova tjänsten innan du prenumererar. Att testa dessa erbjudanden är viktigt eftersom du får veta vad du kan förvänta dig innan du registrerar dig för de månatliga prenumerationerna.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map