Bästa VPN för tomatrutrar

Att driva en VPN är bra. Du får garanterat skydd mot de många attacker som finns på Internet. Du får också surfa genom webbplatser och kanaler utan att nödvändigtvis avslöja din identitet eller plats. En trovärdig VPN-tjänst låter dig passera din trafik genom en säker kanal, vilket gör det svårt för någon cyberkriminell eller hacker att få tillgång till din enhet. 

Bästa VPN för tomatrutrar

Bästa VPN för tomatruter

Du får också maskera dina onlineaktiviteter från din internetleverantör och förhindra att någon form av avlyssning från tredje avsikt är avsedd. De flesta är överens om att fördelarna med att prenumerera på en VPN-tjänst är väl värda kostnaden. Det skydd du får i gengäld kan förhindra att en hel del dåliga saker händer. Att installera VPN direkt på din router är det bästa sättet att säkra alla dina online-aktiviteter oavsett vilken enhet du för närvarande använder för att surfa på webben. Tyvärr är inte alla routrar VPN-kompatibla. Det är därför många har börjat installera firmware som DD-WRT eller Tomato på sina routrar. Genom att göra det kan du låsa upp nya funktioner som du normalt inte skulle ha tillgång till, inklusive att ställa in en VPN-anslutning. I den här recensionen kan du hitta en lista över de bästa VPN: erna för tomatrutrar.

Få en VPN-installerad på din router

Genom att installera ett VPN på din router kan du säkra alla enheter som använder den för att ansluta till Internet. Detta betyder att du kan låta din Smart TV, telefon, surfplatta, dator och andra enheter ansluta till Internet under VPN-skydd. Att installera ett VPN på din router kan i början verka absurd eftersom om du äger en router är du medveten om att det redan kommer med firmware som kanske inte har ett VPN-alternativ alls.

Om du har att göra med en sådan router, är det första du måste göra att flasha den. Genom att blinka det menar jag att bli av med sin ursprungliga firmware så att du kan ersätta den med firmware som kommer att kunna arbeta lättare med VPN. Att blinka din router är en process som inte kräver så mycket teknisk expertis och kan göras om några steg-för-steg-procedurer följs. Nu kommer du naturligtvis inte att kunna använda din router utan närvaro av någon firmware, så när du blir av med branschens firmware kommer du att behöva ersätta det. Vi rekommenderar att du byter ut den med Tomato-firmware. DD-WRT är ett annat alternativ.

Vad är tomatprogramvaran?

Tomato är en firmware som öppnar de flesta alternativ som du egentligen inte skulle kunna hitta i vanlig firmware. Det låter dig konfigurera, övervaka och anpassa inställningar som styr hur bra ditt VPN kommer att fungera för dig. Tyvärr är inte alla VPN på marknaden av så hög kvalitet som hos tomat, så det finns några utvalda leverantörer som är bäst lämpade att arbeta med det.

Bästa VPN för tomatruter

Vi på theVPN.guru tror att alla har ansvaret för att ta ansvar för sin online-säkerhet. Vi tror också att det finns ett antal sätt att människor kan göra det utan att nödvändigtvis behöva bryta banken. I den här recensionen kommer vi att titta på det bästa VPN som du kan installera på din tomatbaserade router.

ExpressVPN – Vår bästa rekommendation

Touted som en av de bästa VPN-leverantörerna i världen, ExpressVPN säkert försöker mycket att leva upp till påståendet, och hittills har deras abonnenter ingenting att klaga på. Det relativt höga priset som de ber om är motiverat med den höga servicekvaliteten som leverantören erbjuder. Detta kan ses genom deras snabba kundserviceteam och över 1000+ supersnabba och pålitliga servernätverk. Trots att de är kända för att tillhandahålla upp till tre samtidiga anslutningar under ett konto, erbjuder ExpressVPN funktioner som split tunneling, där användare lätt kan bestämma vilken trafikform som ska skyddas via VPN-tjänsten och vad som inte gör det. Att använda den här funktionen hjälper till att öka hastigheten på anslutningen till Internet, eftersom du bara skulle begränsa VPN till endast den trafik som kräver det. 

NordVPN

Om du letar efter ett mer funktionsfyllt alternativ, NordVPN är hittills en av de mest berikade tjänsteleverantörerna. Tjänsten tar din säkerhet så allvarligt, så att din Internet-trafik dirigeras via två servrar istället för en, vilket ökar krypteringsnivån som skyddar dina data. NordVPN har mer än tillräckligt många servrar för att dirigera din trafik två gånger eftersom nätverket består av över 3000 och växer. När du prenumererar på den här tjänsten behöver du inte heller oroa dig för någon form av trafikpost eftersom tjänsten har en strikt nollloggpolicy. Att ha sitt huvudkontor i Panama håller det också borta från jurisdiktionen i något “14 ögon” -land, vilket innebär att du aldrig kommer att höra om NordVPN blir överfallen och tvingas lämna över abonnentens surfhistorik.

IPVanish

Tredje på vår lista är IPVanish, en annan supertillförlitlig leverantör som har varit i VPN-scenen tillräckligt länge för att beordra en lojal följd, efter att ha räknat ut vad marknaden verkligen vill ha. Leverantören gör det enkelt även för första gången VPN-användare genom sin lättanvända app, som gör det möjligt för användare att övervaka och konfigurera många saker relaterade till deras anslutning. Appen är kompatibel med alla populära Windows-, iOS-, Mac-, Android- och Linux-plattformar och gör det enklare för tjänsten att administrera sin 256-bitars AES-kryptering via en användares Internet-anslutning. IPVanish-användare kan förvänta sig att ha tillgång till mer än 850 servrar väl distribuerade i över 60 länder och att använda 40 000+ delade IP-adresser när de upprättar en anslutning.

VyprVPN

Nivån på egen teknik som framförts av VyprVPN visar verkligen sitt engagemang för förbättrad innovation och letar efter bättre sätt att försäkra kunder om deras säkerhet när de är online. Funktioner som kameleont gör det möjligt för VyprVPN-användare att fritt använda Internet även i de mest censurerade regionerna som Kina. VyprVPN använder sin Chameleon-teknik för att krypa igenom sin OpenVPN och tillåter den att gå igenom Deep Packet Inspection oupptäckt och därmed kringgå Great Firewall of China. Tjänsten erbjuder en respektabel 200 000+ IP-adresser, möjliga genom sitt formidabla nätverk med mer än 700 servrar.

Slutsats om de bästa VPN: n för tomatrutrar

De fyra leverantörerna som nämns ovan är mer än i stånd att garantera det bästa när det gäller service för alla som vill använda en blinkad router. Tror det finns några tips eller pålitliga tjänster som vi kanske har lämnat ur listan? Dela dem med oss ​​via vårt kommentaravsnitt nedan, och vi svarar gärna.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me