Bästa VPN för Tor Browser

Vad är den bästa VPN för Tor Browser? Tor kändes initialt som The Onion Routing-projektet och är ett koncept som först utvecklades av anställda på US Naval Research Laboratory redan i början av 1990-talet. Pionjärerna i mjukvaran hade fått höra att utveckla en metod genom vilken amerikansk underrättelseinformation kunde överföras säkert online. Att säga att de lyckades skulle vara en grov understatement. Forskarna kom med en idiotsäker metod för att säkert kommunicera på nätet, och efter att programvaran gjordes tillgänglig för allmänhet såg många fler säkerhetsmedvetna individer till det som sin lösning för att hålla sig anonym online.


Bästa VPN för Tor

Bästa VPN för Tor

Bästa VPN för Tor Browser – snabb översikt

Om du är ganska bekant med hur både Tor och VPN fungerar kan du hoppa över att läsa igenom den detaljerade granskningen nedan. Vi har sammanfattat de bästa VPN som du kan använda med Tor här:

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. IPVanish
 4. BulletVPN

Tor förklarade

Tor-nätverket följer ett enkelt arbetskoncept. När Internetanvändare registrerar sig för att använda tjänsten, blir deras enheter också noder genom vilka kommunikationsformer från andra användare blir avvisade på sin väg till destinationsservern. Detta gör det därför extremt svårt att spåra meddelanden eller användarbegäranden som skickas tillbaka till upphovsmannen. De frivilliga genom vilka dessa meddelanden vidarebefordras inkluderar miljontals människor världen över som råkar vara en del av nätverket, så att surfa under Tor-nätverket innebär att du kan dölja din identitet, plats och online-aktivitet oavsett var du än befinner dig.

Det finns också ett antal faktorer som gör det allt svårare att ta reda på var exakt data skickas ifrån. Till att börja med krypteras data som överförs varje gång den studsar från en nod, och varje nod är också bara medveten om IP-adressen för noden som antingen är “framför” den eller “bakom” den. Det betyder att ingen som deltar i nätverket kan förutsäga var data som vidarebefordras kommer att hamna. Slutligen kan ingen också upptäcka din verkliga identitet, så du kommer att vara en del av ett stort nätverk av användare som verkligen inte har någon aning om varandra.

Med Tor och VPN

Vid första rodnen skulle de flesta Internetanvändare hålla med om att Tor verkar vara en mer formidabel lösning jämfört med VPN om allt du letar efter är anonymitet och online-säkerhet. Problemet är att det finns vissa aspekter av tjänsten som kan förhindra dig, särskilt om du verkligen inte har så stort hot att få någon att spåra vad du gör upp online. Det första bakslaget är hastigheten. Tor är känt för att vara ganska långsammare jämfört med VPN. Detta innebär extra tid när du laddar en video eller chatta med någon annan när du är online. Dessutom är upplevelsen som levereras av ett VPN mycket bättre och lämpar sig för tjänstenes användarvänlighet. Detta beror på att det tillåter aktiviteter som P2P-fildelning, som du måste gå på kompromiss om du fortfarande väljer att vara en del av Tor-nätverket.

VPN Over Tor vs Tor Over VPN

Innan vi utforskar vilka leverantörer du borde gå till, låt oss jämföra vilken typ av tjänst du troligtvis kommer att få när du väljer att gå för antingen VPN över Tor eller Tor över VPN.

VPN över Tor

Fördelar:

 • Din internetleverantör vet inte att du använder Tor
 • Tor-postnoden kommer bara att se IP-adressen för VPN-leverantören.
 • Du får tillgång till .onion-webbplatser.
 • Din VPN-leverantör ser inte vad du har på internet förutsatt att du använder Tor-webbläsaren.

Nackdelar:

 • Din riktiga IP-adress är synlig för VPN-leverantören.
 • Du får inget skydd mot skadliga Tor-utgångsnoder.
 • Tor-utgångsnoder blockeras.

Tor över VPN

Fördelar:

 • VPN-leverantören kan inte se din riktiga IP-adress.
 • Du skyddas från skadliga Tor-utgångsnoder.
 • Du kan kringgå alla Tor-utgångsnoder.
 • Du kan välja din serverplats.
 • All din trafik går igenom Tor.
 • Du kan öppna portar via VPN.

Nackdelar:

 • Din VPN-leverantör ser vad du gör upp online.

De bästa VPN: n för Tor

För användare som är medvetna om fördelarna med att använda Tor och de som erhålls från en VPN-tjänst kan det vara svårt att bestämma vilket alternativ de ska gå med mellan de två. I själva verket behöver detta beslut inte vara så svårt att fatta eftersom det finns VPN-tjänster som kan kombinera användningen av båda. Det här är VPN-leverantörerna som vi kommer att granska i dag, så att du åtminstone har en uppfattning om vad du ska gå till.

1. ExpressVPN

ExpressVPN är känt för att erbjuda den bästa VPN-tjänsten världen över och stöder uttryckligen användningen av VPN och Tor för maximalt skydd online. Leverantören av nivå 1 stöder emellertid endast ett format genom vilket tjänsten kan konfigureras; “Tor över VPN”. Den här inställningen är den som fungerar bäst med leverantören, och faktiskt hindrar den till och med ditt VPN-nätverk från att veta vad du gör upp online. Förutom denna utmärkta funktion är ExpressVPN också älskad för sitt mycket tillförlitliga kundtjänstteam, eftersom de alltid är tillgängliga för att hantera kundproblem. Tjänsten kan också skryta med ett 1500+ starkt servernätverk, vilket gör det möjligt för användare att starta en anslutning till vilket land de vill. Tjänsten har också Stealth-servrar som tillåter användare baserade i länder som Kina & Mellanöstern för att använda VPN utan att deras internetleverantörer tar reda på det, liksom ett belöningssystem där för alla som hänvisar en vän som registrerar sig för tjänsten, både remiss & domaren får en månad gratis användning läggs till i sitt prenumeration. Deras 30 dagars pengarna tillbaka-garanti kommer att utsätta dig för mycket mer av deras funktioner, så ta upp det och se exakt vad de har att erbjuda.

2. NordVPN

Baserat i Panama, antar denna funktionsrika leverantör också “Tor over VPN” -modellen, vilket innebär att data först krypteras av VPN-tjänsten och sedan skjuts framåt för ytterligare kryptering genom Tor-nätverket. De mer än 4000 servrarna som är tillgängliga via den här tjänsten möjliggör förbättrade former av kryptering på VPN-nivå, till exempel genom deras DoubleVPN-tjänst. När data skickas över två servrar blir krypteringsnivån dubbelt så mycket jämfört med normala leverantörer. Rutt det igen genom Tor-nätverket, så har du bland de högsta nivåerna av online-säkerhet som kan uppnås. NordVPN hjälper också användare att undvika skadliga annonser och skadlig programvara genom sin CyberSec-funktion, och deras servrar kan också optimeras beroende på vilken aktivitet Internetanvändaren vill delta i när de är online. Leverantören erbjuder servrar inriktade på HD-streaming, spel, P2P-nedladdningar och dubbelkryptering. NordVPN gör det också möjligt för användare att ha upp till fem samtidiga anslutningar för att fungera under ett konto och lovar att det inte finns några register över sina prenumerants surfhistorik genom sin noll-loggningspolicy. Om det här låter bra för dig, finns det en 3-dagars gratis provperiod som de har att erbjuda som du verkligen bör pröva.

3. IPVanish

Denna USA-baserade leverantör stöder också användningen av Tor, där deras VPN-tjänst också lutar sig mot “Tor over VPN” -formatet. Den här konfigurationen kan göras via deras VPN-app, och det bör inte ta mer än fem minuter att ha igång. Bortsett från detta är IPVanish också allmänt populärt för det faktum att de äger alla sina 1500+ servrar, och det innebär att de har möjlighet att sortera upp alla problem som uppstår utan att behöva gå igenom en tredje part. Deras servrar är ganska snabba, och det är därför online-spelare föredrar denna leverantör framför andra. IPVanish är också känt för sin kapacitet att tillåta upp till 10 samtidiga anslutningar under bara ett konto och har en mycket strikt nollloggningspolicy, där inga loggar för kundanvändningshistorik hålls. Som leverantör av nivå 1 är deras kundtjänst också en av de bästa i branschen, och den gör det möjligt för användare att söka hjälp på vilken tidpunkt på dygnet som de behöver den. Tjänsten stöder L2TP, PPTP och OpenVPN som sina viktigaste VPN-protokoll, men uppmuntrar sina kunder att lita på OpenVPN eftersom det är det säkraste. Denna tjänst erbjuder bara sju dagar för sin kostnadsfria testperiod, så alla som hoppas kunna använda den måste testa alla dess funktioner så snart de registrerar sig för detta erbjudande.

Slutsats om den bästa VPN för Tor Browser

Att använda en Tor- och VPN-kombination garanterar att du har en av de bästa formerna för skydd när du är online, och de tre tjänsterna som vi har listat ovan ger bästa möjliga Tor- och VPN-kombinationer, vilket garanterar dig garanterad anonymitet och förbättrad säkerhet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map