Bästa VPN för Torrenting och P2P 2020

Vilket VPN är bäst för att torrentera? Nuförtiden har webbanvändare vant sig vid flera bekvämligheter som det var svårt att ens föreställa sig för några år tillbaka. Du kan strömma populära och klassiska filmer du väljer online och få underhållning när som helst.

Bästa VPN för Torrenting och P2P 2017

Bästa VPN för Torrenting och P2P 2020

Torrent- och P2P-tjänster har gjort att miljontals människor kan komma åt och ladda ner medieinnehåll utan begränsningar. Men tekniken har alltid sina baksidor. Övervakning av webbanvändning och territoriella begränsningar har kommit med tiden. För att kringgå dessa begränsningar och ladda ner torrenter anonymt kan du använda VPN-tjänster. Se dock till att du väljer rätt VPN-tjänst för strömning.

Behöver jag verkligen VPN för Torrenting?

Kort sagt, ja, det gör du. Om du ser allvar med din integritet online vill du inte ladda ner torrenter medan du inte är ansluten till en VPN-server.

  • Dina torrenting-aktiviteter kan enkelt spåras tillbaka till din IP-adress på grund av hur peer-to-peer-delning fungerar.
  • Med hjälp av VPN kan du dölja din IP-adress och ladda ner torrent anonymt.
  • Torrentrar över hela världen, särskilt i USA, Storbritannien, Kanada, Tyskland, Frankrike och Australien, har fått otaliga meddelanden om upphovsrättsintrång på grund av filer de har laddat ner från torrentwebbplatser som The Pirate Bay eller KickAss Torrents.
  • I Australien, Storbritannien och andra länder kan du inte ens komma åt torrentwebbplatser utan att använda VPN först. Det beror på att Internetleverantörer i dessa regioner faktiskt har förbjudit åtkomst till dessa webbplatser.

Bästa VPN för Torrenting och P2P – saker att tänka på

Människor använder VPN av olika skäl, som det är. Medan vissa VPN-användare vill kringgå territoriella åtkomstbegränsningar för webbinnehåll, är andra prioriterade för andra som stannar online på ett osynligt sätt. När du vill använda Torrent-programvara och använda VPN för en smidig upplevelse, bör fokus vara på följande aspekter:

1. Bandbreddgräns:

Vissa VPN-leverantörer, särskilt gratis, sätter gränser för hur mycket data du kan ladda ner när du ansluter till deras servrar. Du vill i princip inte registrera dig med ett VPN som säger hur mycket bandbredd du kan använda.

2. Säkerhet:

Det finns gratis VPN: er som du kan registrera dig med som möjligen kan smitta din enhet med skadlig skadlig programvara eller till och med virus. Dessa VPN-leverantörer är en no-go./li>

3. Hastighet

Du vill inte äventyra din Internethastighet för att ladda ner torrenter anonymt. Annars kan det ta åldrar för en torrentfil att ladda ner helt. Se till att din VPN-leverantör har snabba VPN-servrar.

4. Loggpolicy:

Det finns VPN-leverantörer som håller loggar över de webbplatser du besöker, filer du laddar ner och appar du använder när du är ansluten till deras servrar. Således är du inte riktigt anonym när du torrent. Håll dig borta från dessa VPN.

5. P2P-support:

Vissa VPN-leverantörer blockerar de portar som krävs för att peer-to-peer ska fungera. Det är verkligen fallet med VyprVPN, till exempel.

Torrentanvändare laddar ner långa filmer och spel med dessa delningstjänster online. Så hastighet och bandbredd är två aspekter som inte kan äventyras. Att hålla sig anonymt online kan också vara viktigt för flera användare baserat på var de bor.

Juridiska normer för torrentanvändning varierar från land till land, och lagliga följder gör att sådana användare använder sig av VPN. Så de bör välja ett VPN som inte spårar användaraktiviteter online. Det är också bättre om VPN: n som de använder för att strömma erbjuder delade IP-adresser, eftersom det gör att spåra den verkliga IP-adressen nära omöjlig. Vi har granskat många VPN-leverantörer för torrent och här är våra bästa val.

Bästa VPN för Torrenting och P2P

Nedan listas de bästa VPN: n som du kan använda för P2P och Torrenting.

ExpressVPN

ExpressVPN - Bästa VPN för Torrenting 2020

ExpressVPN – Bästa VPN för Torrenting 2020

Detta är en av de populära VPN-tjänsterna som du definitivt kan använda för Torrenting och allmän webbanvändning. Den erbjuder mycket säker 256-bitars AES-kryptering. Det faktum att det har servrar i 78 länder fungerar också till sin fördel.

ExpressVPN har bred operativsystem och enhetsstöd. Det är också idealiskt om du inte vill tänka på programvara, men vill använda torrenter anonymt. Glasyren på kakan är att den inte har någon loggning av användardata. Standardprotokollet som används är OpenVPN, men du kan också använda L2TP och SSTP. Alla dess servrar stöder P2P.

NordVPN

NordVPN - Bästa VPN för Torrenting 2020

NordVPN – Bästa VPN för Torrenting 2020

Baserat i Panama är NordVPN också idealisk för användare av tung torrent och P2P-tjänster. Det kommer också med försäkran om noll loggning och det finns 256-bitars AES-kryptering. NordVPN erbjuder också en dubbel VPN-funktion. Hastigheterna är generellt bra men kan variera ibland. Du kan också använda DNS-läckskydd och delad IP-adress. Den obegränsade bandbredden gör affären bara sötare.

IPVanish

IPVanish - Bästa VPN för Torrenting

IPVanish – Bästa VPN för Torrenting

Om du använder torrent och behöver komma åt webbservrar från olika platser är det klokt att välja en VPN-tjänst som IPVanish. Det kommer också minus problem med dataloggning. Det finns 256-bitars kryptering och stöd för protokoll som L2TP och OpenVPN. IPVanish erbjuder delade IP-adresser och bandbredd är obegränsad.

HideMyAss

HMA hade verkligen stått högre på vår lista om det inte hade varit för de otaliga rapporterna om användare som har fått sina konton avbrutna för torrenting. HideMyAss är baserat i London och håller loggar i 6 månader. Om du vill ha det bästa VPN-nätverket för torrent, är du förmodligen bättre att använda en högre uppe i listan.

Privat internetuppkoppling

Detta är inte en snabb VPN-tjänst, men säkerhetsfunktioner är det som gör den idealisk för Torrent-användare. Designmässigt PIA kanske inte tilltalar användare som inte är mycket tekniska kunniga. Du kommer att gilla det om att justera med programinställningar är din sak! Hastigheterna är inte särskilt snabba, men du får 256-bitars kryptering. VPN-kill switch-funktionen finns också. Ingen gräns för bandbredd och noll dataloggning gör det önskvärt.

Vad sägs om smarta DNS-proxy?

Smarta DNS-proxyer, på samma sätt som VPN, låter dig ta dig runt geo-block och komma åt vissa webbplatser som inte är tillgängliga i din region. Dessa proxies döljer dock varken din IP-adress eller krypterar din trafik. Många registrerar sig med smarta DNS-proxytjänster som Unlocator, Unblock-Us, Unotelly och Overplay i tron ​​att de får anonymitet online genom att göra det. Om du inte vill bli trasslig, använd VPN och inte Smart DNS!

Bästa VPN för Torrenting – Slutsats

Så det finns ganska många alternativ för torrentanvändare som söker en värdig VPN-tjänst. Du kan välja något av ovanstående alternativ. Du måste analysera dina prioriteringar när du väljer och jämför dessa tjänster. Med tanke på att ExpressVPN har en 30-dagars återbetalningsperiod är de definitivt högst upp på vår lista. Alla torrenters som bryr sig om deras integritet kommer att se till att de använder VPN för att hålla sina online-aktiviteter dolda från sin Internet-leverantör. Vilket VPN du väljer är helt upp till dig.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me