Bästa VPN för Twitch

Att använda Twitch är mer eller mindre som att använda YouTube, förutom med Twitch kan du ladda upp videor från dina spelutnyttjelser och låta några av dina vänner beundra din skicklighetsnivå. Du kan till och med liveströmma dina spelaktiviteter. Det är relativt en ny plattform för spelare att interagera med, och den får snabbt mycket popularitet i spelgemenskapen runt om i världen. Att dela dina videor på webbplatsen kan dock bli mycket svårt, särskilt om du bor i en region som har ett antal stränga censurlagar som införts av regeringen.

Bästa VPN för Twitch

Bästa VPN för Twitch

Bästa VPN för Twitch-sammanfattning

Nedan hittar du en lista över alla de bästa VPN-skivorna att använda med Twitch:

  • ExpressVPN
  • Cyberghost
  • NordVPN
  • IPVanish
  • VyprVPN

Hur man får åtkomst till Twitch med VPN

Att arbeta runt denna internetcensur kräver en lösning som döljer din identitet och inte avslöjar var du än kommer till webbplatsen. En sådan lösning är ett virtuellt privat nätverk.

När du har registrerat dig hos din valda leverantör kan du få åtkomst till ett antal av deras privata servrar baserat på den plats du vill se ut som om du kommer åt tjänsten från. På så sätt krypteras din information och din IP-adress döljs för allmänheten. Med alla dessa åtgärder på plats kan du enkelt komma förbi några begränsningar och ladda upp dina videor till Twitch när du vill.

Bästa VPN för Twitch – In-Depth Review

Här är några av de VPN-leverantörer du kanske vill överväga för en sådan tjänst:

1. ExpressVPN – (Redaktörens toppval)

Det bästa med ExpressVPN är att du kan strömma högupplöst videor och spela grafikintensiva spel utan att oroa dig för din bandbredd. ExpressVPN låter dig ansluta till Internet utan att tänka på några datagränser för att arbeta inom. Du kommer också att kunna ansluta en annan enhet under samma prenumeration och bläddra så mycket du vill.

Med ExpressVPN till en pris på cirka $ 10 per månad bör du kunna fortsätta med dina online-aktiviteter utan att behöva oroa dig för säkerhetsbrott. Programvaran de tillhandahåller har byggts med lätthet att använda i åtanke, så att även första gången användare inte lägger ner mycket tid på att försöka ta reda på hur allt fungerar.

Det finns också en 30-dagars återbetalningsgaranti, där om du känner att tjänsten inte stämde överens med dina förväntningar kan du be om full återbetalning och få dina pengar överlämnade utan krångel. Om du tycker att du gillar det, finns det en gratis månad med tjänst som väntar på att bli anspråk på om vem du bestämmer dig för att hänvisa till tjänsten går med. I själva verket får du båda en gratis månad att använda efter att din remiss har registrerats!

Om du efter att ha registrerat dig stöter på några problem som du inte helt kan ta reda på själv, är kundtjänsten på ExpressVPN alltid öppen för att höra och lösa alla problem. De tar högst 30 minuter att svara på din e-post, så du behöver inte hålla dig fast så länge.

Med alla dessa egenskaper och mycket mer har vi inte listat, ExpressVPN är säkert en av de mest pålitliga VPN-leverantörerna när det gäller att tillgodose alla dina spelbehov.

2. IPVanish – (mest prisvärda)

Precis bakom ExpressVPN vi har IPVanish, en annan leverantör som definitivt är värt din tid. Avgiften på 10 dollar som de tar ut för prenumeration varje månad är inte heller så illa jämfört med vad som erbjuds av andra tjänster.

Trots den prisvärda prissättningen kan en särskild grupp användare inte njuta av utbudet av tjänster som erbjuds av denna leverantör. Apple-användare kan ha svårt att förstå att deras enheter inte stöds av tjänsten, eftersom VPN-klienten fungerar på alla plattformar utom iOS.

Om du råkar registrera dig innan du tittar på utbudet av enheter som de stöder och du också är en Apple-användare, finns det en 30-dagars återbetalningsgaranti som ger dig dina pengar tillbaka genom återbetalning. På det här sättet kan du titta på några andra leverantörer som ExpressVPN som säkert kommer att få sin tjänst att fungera på alla dina plattformar.

3. HideMyAss – (inte lika snabbt som de flesta)

Tredje på vår lista i HideMyAss, en annan utmanare som erbjuder en obegränsad bandbredd, även om många användare inte nöjde sig med tjänstens opålitlighet, speciellt när det plötsligt släpper efter.

Spel kräver en supersnabb anslutning där du kan hålla jämna steg med saker och ting. Mycket kan hända om saker blir försenade med ännu en sekund medan du spelar, så det är viktigt att du registrerar dig hos en leverantör vars servrar kan hantera mycket trafik och fortfarande fungerar bra vad gäller hastighet.

HideMyAss VPN-klient fungerar på alla dina enheter som stöds så att du kan vara säker på att din Android, Mac, iPhone eller iPad inte kommer att ge dig några problem när du installerar. Eftersom säkerhet är toppprioritet för alla VPN-leverantörer, fyller HideMyAss sin huvudroll genom att sätta in en mängd säkerhetsprotokoll samt en 256-bitars kryptering.

Om du någonsin kommer att behöva kontakta kundservice kan du göra det antingen via telefon, e-post eller livechatt när som helst på dygnet eller dygnet eftersom deras hjälp är tillgänglig dygnet runt.

Avsluta på Bästa VPN för Twitch

Nu när du vet om tre VPN-tjänster som du kan använda för att komma åt Twitch finns det ingen anledning till att du inte går med i bandwagon. Visserligen kan VPN-marknaden vara svår att navigera, så vi rekommenderar att du testar tjänster som har någon form av gratis provperiod eller till och med en pengar-tillbaka-garanti som de som vi har listat i den här recensionen. På det här sättet får du inte förlora dina pengar på en leverantör vars tjänst du inte är nöjd med. Att dela dina videofilmer på Twitch blir mycket enklare när du är säker på en VPN-leverantör som kan:

  • Se till att du förblir anonym online.
  • Omgå alla dessa block och begränsningar.
  • Säkra din personliga information.
  • Dölj din surfhistorik.

Vi kommer gärna att höra av din erfarenhet om du bestämmer dig för någon av de tjänster vi har nämnt ovan. Lämna bara din kommentar i avsnittet nedan så svarar vi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me