Bästa VPN för Tyskland

För dem som kan ha möjlighet att bo, arbeta eller till och med semestra i Tyskland under en längre tid är det verkligen ganska lätt att uppskatta de tyska lagarna om dataskydd som finns för att säkerställa din integritet online. Tyska republiken har också en låg nivå på internetcensur. Det finns dock olika mekanismer som är unika för Tyskland ensamma som utgör mycket tvingande skäl för dig att registrera dig hos en topp VPN-tjänsteleverantör. 

Bästa VPN för Tyskland

Bästa VPN för Tyskland

Det tyska behovet av VPN

För tyskar som bor utomlands tillåter en VPN dem att få en tysk IP-adress. Detta hjälper dig att avblockera och titta på alla tyska TV-kanaler oavsett var du för närvarande bor. När det gäller tyskar som faktiskt bor i Tyskland gör det möjligt för en VPN att få åtkomst till alla regionbegränsade webbplatser som kanske inte finns i deras hemland. Du kan också använda ett VPN för att surfa på webben anonymt utan att behöva oroa dig för att din internetleverantör eller någon myndighet spionerar på dig. Med allt detta i åtanke diskuterar jag några av de bästa VPN: erna för Tyskland nedan:

Bästa VPN för Tyskland – Sammanfattning

Om du redan vet vad VPN är och hur det fungerar, vill du förmodligen inte slösa bort för mycket tid på att läsa saker som du redan är medveten om. Med tanke på det här är de bästa leverantörerna av VPN-tjänster som du kan registrera dig i Tyskland.

Bästa VPN för Tyskland Review

Alla dessa problem kan hanteras genom användning av en VPN-tjänst. Det enda problemet som kan uppstå är hur man väljer en eftersom många leverantörer finns på marknaden. För att hjälpa dig kommer vi att titta på fem toppleverantörer som vi är säkra på att är pålitliga och har möjligheterna att tillhandahålla en hög kvalitet på tjänsten. Här är utbudet av fördelar vi letar efter:

  • Snabba internetanslutningar.
  • Prisvärd prenumerationsavgift.
  • Stark kryptering & sekretesspolicy.
  • Brett utbud av servrar i Tyskland och därefter.
  • Rykte som en pålitlig tjänsteleverantör med en beprövad track record.

1. ExpressVPN

ExpressVPN är ett av få VPN-företag som har lyckats bygga och upprätthålla ett gott rykte under mycket lång tid. De försäkrar sina kunder om en SSL-säker anslutning, i kombination med en 256-bitars kryptering för maximal säkerhet. Att vara baserat på de brittiska Jungfruöarna innebär att det inte finns några lagar som tvingar dem att behålla sina användares data, så inga surfposter hålls.

Med mer än 1500 servrar som tenderar till sina kunder har ExpressVPN en supersnabb anslutning, oavsett vilken server du upprättar en anslutning till. Servrarna finns på mer än 145 platser och baserade i drygt 90 länder.

2. NordVPN

Till en prispunkt på 3,29 dollar, NordVPN är lätt bland de billigaste tjänsteleverantörerna på marknaden. De försäkrar sina kunder toppkrypteringsnivåer med 256-bitars kryptering på deras OpenVPN-säkerhetsåtgärd.

Liksom ExpressVPN har de också sitt huvudkontor i ett land som inte kräver att de behåller någon kundinformation, så deras användare behöver inte oroa sig för om deras surfhistorik behålls. Deras nätverk av servrar är också imponerande, med över 1000 servrar i 59 länder över hela världen. I Tyskland är de cirka 74, vilket är mer än tillräckligt för att säkerställa att ingen speciell server blir alltför litar på.

Som tillagda funktioner kommer kunder att kunna lägga till en annan VPN-anslutning under samma konto, ha VPN över Tor, och även möjligheten att få specifika Anti-DDOS VPN: er. Många håller med om att en av deras mest hyllade funktioner skulle vara deras SmartPlay-teknik som erbjuds på alla deras anslutningar. Tjänsten gör det möjligt för kunder att kringgå alla begränsningar, även från innehållskällor som hävdar att blockera VPN-nät som Netflix; en funktion som jag är säker på att de flesta VPN-användare skulle älska.

3. IPVanish

Kommer i tredje är en annan ansedd tjänst, välkänd för servicekvaliteten. IPVanish erbjuder kryptering på toppnivå med protokoll som L2TP och OpenVPN, som båda litar på 256-bitars kryptering.

ExpressVPN och NordVPN har lite fördelar jämfört med IPVanish när det gäller datalagringspolicy. De har sin bas i USA, vilket innebär att de inte har så mycket ledarskap mot lagarna om datalagring. Trots detta lovar tjänsten supersnabba hastigheter. Deras stora servernätverk på över 850 spridda över 60 länder säkerställer att alla förblir anslutna.

4. StrongVPN

Även om det inte är så populärt som de andra utmanarna på denna lista, StrongVPN gör ett starkt argument som en av de mest pålitliga VPN-leverantörerna som det tyska folket kan vända sig till. De äger också alla sina servrar. Detta eliminerar alla möjligheter för tredjepartshanterare att röra sig med sina anslutningar.

Liksom IPVanish är StrongVPN också baserat i USA, men de upprätthåller fortfarande en ingen loggpolicy. Det har inte heller funnits några register över fall där en kunds surfhistorik åtkom och användes mot honom / henne. Deras servernätverk är betydligt mindre än andra, med 475 servrar tillgängliga i 24 länder. Detta minskar emellertid inte deras servicekvalitet.

5. VyprVPN

Avsluta vår lista vi har VyprVPN, en annan leverantör som är angelägen om att säkerställa att deras kunder blir bäst vad gäller service. Den enda frågan som potentiella kunder kan ha är att VyprVPN håller loggar över sin användaraktivitet. Tjänsten behåller anslutningarna startar & stopptid, användarens hem-IP-adress och VyprVPN IP-adress.

Enbart denna fråga kommer att hålla ett antal VPN-användare borta. När det gäller de som fortfarande väljer att prenumerera på tjänsten, är anslutningarna relativt snabba så de bör inte förvänta sig några förseningar eller störningar. Med ett växande servernätverk på över 700, låter priset på $ 5 på deras baspaket mycket rättvisare än vad andra mer etablerade VPN-leverantörer tar ut för ett abonnemang.

Tyska lagar om dataskydd

I Tyskland arbetar en organisation som kallas Federal Intelligence Service (Bundesnachrichtendienst) nära med NSA i USA och GCHQ i Storbritannien för att samla in användardata från överallt i världen för att dela intelligens som kan hjälpa till att undergräva globala katastrofer eller fånga farliga brottslingar. Du vill inte att regeringen ska spionera på dina aktiviteter online.

Bortsett från det finns det en ny lagring om datalagring som undertecknades i lag 2015 där den tyska regeringen gjorde det obligatoriskt att data ska bevaras av ISP: er i upp till tio veckor. Även om detta är långt ifrån de 12 månader som länder som Storbritannien tvingas följa är det fortfarande ett stort säkerhetsproblem eftersom om sådana uppgifter kommer i fel händer kan mycket dåliga saker hända.

Det finns också en mycket strikt tillämpning av lagarna om upphovsrättens upprätthållande i Tyskland. Detta är en stor fråga för ett stort antal Internetanvändare. De av dem som strömmar eller laddar ner onlineinnehåll som strider mot sådana lagar står inför risken för att få lagstiftning.

Slutligen, på grund av de geo-begränsningar som gäller både i Tyskland och även i andra länder, blir tillgång till innehåll mycket svårt. Tyska invånare har inte tillgång till engelskspråkiga filmer som är populära i Tyskland. Det beror främst på geo-begränsningar som tillämpas av länder som USA och Storbritannien. På liknande sätt kan inte tyskar som bor utomlands få tillgång till sitt ursprungliga innehåll eftersom det inte är tillgängligt online utanför landet.

Bästa VPN för Tyskland – Slutsats

Nu har du en bra uppfattning om vilken typ av leverantörer du kan vända dig till om du är på marknaden som letar efter en pålitlig VPN-anslutning. Om du fortfarande föredrar att vara försiktig med de tjänster som vart och ett av dessa företag tillhandahåller, rekommenderar vi att du registrerar dig för antingen deras kostnadsfria prövningsprogram eller testar dem under deras 30-dagars återbetalningsgaranti. Vi välkomnar också dina kommentarer om hur din upplevelse var med någon av dessa leverantörer om du råkar pröva dem. Vi svarar gärna på alla frågor du kan ha.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me