Bästa VPN för Ukraina

Ukraina är en östeuropeisk nation som du antagligen inte visste var ansvarig för påskäggstraditionen. Även om majoriteten av webbplatser normalt kan nås från Ukraina finns det några undantag. Tyvärr verkar klyftan mellan Ryssland och Ukraina ha orsakat Herr Poroshenko (Ukrainas president) att sätta ett förbud mot ryska webbplatser. Lägg till den geoblockerade strömningskanaler som Netflix, Hulu, BBC iPlayer och HBO GO. Det betyder att det ukrainska folket kanske inte kommer åt en stor majoritet av de webbplatser som de litar på för nyheter, underhållning eller till och med sociala medier om de inte använder ett VPN.

Bästa VPN för Ukraina

Bästa VPN för Ukraina

Vad är VPN?

Kort för Virtual Private Network, en VPN-tjänst kan kryptera en anslutning och gör det svårt för någon att spåra var exakt en specifik anslutning kan komma från. På så sätt är en VPN-användare säker på att ingen skulle kunna hacka till sin enhet, vilket innebär att de skulle garanteras tillräckligt med online-säkerhet för att fortsätta surfa utan några bekymmer överhuvudtaget. Eftersom en VPN-tjänst gör det svårt för sin anslutning att spåra, kommer geobegränsade webbplatser inte heller att kunna identifiera var exakt en användare är baserad från, och kommer därför att ge dem åtkomst till webbplatsen de försöker besök. Ta en titt på Topp 10 rekommenderade VPN: er att använda i Ukraina Nedan:

  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. Cyberghost
  4. BulletVPN
  5. IPVanish
  6. VyprVPN
  7. HideMyAss VPN
  8. Privat internetuppkoppling
  9. PureVPN
  10. PrivateVPN

När en användare baserad i Ukraina registrerar sig med en trovärdig VPN-tjänst är nästa steg han måste ta att ansluta till en server som är baserad i Ryssland. På så sätt kommer hans IP-adress inte längre från Ukraina, men den blir nu en rysk, och detta gör det möjligt att komma åt alla ryska webbplatser som han tidigare kunde göra.

En speciell oro som alla som är osäkra på om VPN kan ha är om användningen av tjänsten är säker eller inte. Användningen av en VPN-tjänst i Ukraina är helt säker, lika mycket som den är laglig. Det förhindrar användaren från någon form av avlyssning av regeringen, vilket innebär att varken deras internetleverantör eller regeringen kan berätta vad de gör upp till online.

Välja den bästa VPN för Ukraina 2018

Att välja den bästa Ukraina VPN innebär att du har en god förståelse för de många tjänsteleverantörer som finns tillgängliga på marknaden och vad de kan göra för dig. De är ungefär 800 av dem att välja mellan, och de flesta av dem har inte ens servrar baserade i varken Ukraina eller Ryssland. Du måste verkligen kontakta din leverantör för att se till att de har sina servrar baserade i dessa regioner. Annars kommer du att bli riktigt frustrerad när du försöker ansluta.

De anslutningshastigheter som ska användas är också av avgörande betydelse. Det finns ett mycket brett utbud av leverantörer som är kända för hastigheter som är så långsamma, du skulle inte kunna strömma något innehåll i HD eller utföra stora filnedladdningar i god tid. För att undvika den här typen av besvär, försök att söka efter en tjänst som har de snabbaste servrarna.

De bästa VPN: erna för Ukraina

Kryptering och säkerhet är två andra problem som användare borde kontrollera, eftersom det är nödvändigt att hålla sig säker online för att undvika cybersäkerhetshot och bli hackade. Det kan vara svårt att få ditt val av VPN-tjänst direkt vid första försöket, och det är därför vi har kommit med en lista med leverantörer som är mer eller mindre hela paketet när det gäller VPN: er.

1. ExpressVPN

Ledande förpackningen vi har ExpressVPN; en leverantör som är känd för sin föredömliga kundservice och dess branschledande OpenVPN-krypteringsprotokoll. Med mer än 1500 servrar väl distribuerade över hela världen (Ryssland ingår) är ExpressVPN säker på att skydda din anslutning och göra det möjligt att komma åt olika geo-blockerade webbplatser och kanaler. Deras huvudkontor är baserat på Brittiska Jungfruöarna, vilket betyder att tjänsten är väl kapabel att dölja stockarna för de flesta av sina konsumenter. VPN-hastigheterna är snabba, och med ett kundserviceteam som är tillgängligt dygnet runt bör du inte ha några problem med att få det problem du kanske har utarbetat. ExpressVPN erbjuder också ett remissprogram där du när du får din kollega att registrera dig båda får en månads fri användning av tjänsten. Användare kommer också att kunna välja Smart DNS istället för VPN, och kinesiska baserade kan lita på sina Stealth-servrar för att hålla sig säkra. Få prov på allt detta genom deras 30-dagars återbetalningsgaranti, så vet du om du vill prenumerera eller inte. Vi har tidigare publicerat en fullständig ExpressVPN-granskning som täcker allt som denna toppleverantör av VPN-tjänster har att erbjuda till sin ständigt växande lista med användare.

2. NordVPN

NordVPN följer noggrant den andra platsen som en av de mest pålitliga leverantörerna på marknaden tack vare sitt breda servernätverk med mer än 4000 servrar; alla jämnt spridda över hela världen. Med sin bas i Panama är NordVPN-användare garanterade att de inte har lagrat någon av sina surfposter och att de kan välja antingen IKEv2, PPTP, L2TO, IPSec eller OpenVPN som det föredragna VPN-protokollet. Tjänsten gör det också möjligt att ansluta upp till 6 samtidiga enheter och stöder också P2P-fildelning. Den som inte trivs med att använda sitt VPN-paket kan också vända sig till Smart DNS, eftersom det också erbjuds och förstås att ge tillgång till mer än 150 strömningstjänster. NordVPN: s servrar kan också konfigureras utifrån användarens syfte, vilket innebär att de kan optimeras för alla som hoppas strömma, ladda ner stora filer, torrent eller spela onlinespel. Tjänsten erbjuder också DoubleVPN där överförd data flyttas genom två servrar istället för en för ökad säkerhet. NordVPN har också ett 30-dagars återbetalningserbjudande för nya användare att prova det. Som illustreras i vår recension är NordVPN förmodligen en av de mest funktionsladdade VPN-tjänsteleverantörerna du kan prenumerera på.

3. CyberGhost

Cyberghost är en av de få leverantörerna som du kan lita på med din säkerhet online, även om du råkar surfa från Ukraina. Tjänsten är baserad i Rumänien, som helt och hållet är utanför alla datarisdiktioner och är också i fullständig support för fildelning från Peer to Peer. Dess servernätverk är inget att lura på, med mer än 1319 av dem distribuerade i över 61 länder. Dessa servrar ägs till fullo av tjänsten, och detta ger en fördel gentemot de flesta andra leverantörer. CyberGhost stöder också alla populära VPN-protokoll och innehåller extra funktioner som annonsblockering och möjlighet att förhindra spårning online. För säkerhet föredras OpenVPN för ultimat skydd, såväl som 256-bitars AES-kryptering. Kundtjänsten är också mycket pålitlig tack vare sin livechattjänst och stöd för olika språk som franska och tyska. VPN-appen görs tillgänglig för användare på Windows, Linux, Android och MacOS, och dess grafiska gränssnitt är väl konfigurerat så att du kan hitta allt så snabbt du kan. Deras provperiod & pengarna tillbaka-garanti varar 30 dagar som de flesta andra leverantörer. Om du funderar på att registrera dig med detta VPN, läs först vår CyberGhost VPN-granskning.

Slutsats om den bästa VPN för Ukraina

Se upp, det finns några populära VPN-leverantörer som kan antas ha servrar i Ryssland men inte har, och ett populärt exempel är IPVanish. Med det sagt, borde de tre som har listats ovan kunna garantera obegränsad tillgång till ryska webbplatser och skydd mot någon form av onlinebedrägeri. Om du har några frågor angående leverantörerna eller vad du kan förvänta dig, skriv det ut i kommentaravsnittet nedan & vi kommer att se tillbaka till dig.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me