Bästa VPN för uPlay

Uplay startades 2012 och är Ubisofts version av en spelplattform som gör det möjligt för användare att skapa lag, hitta nya motståndare och till och med skörda belöningar när de når vissa milstolpar i sina respektive spel. Tjänsten är tillgänglig på ett brett utbud av plattformar och enheter som PlayStation 4, PC, Xbox One & 360, PlayStation 3, iOS, Android och Windows. Mycket förvirring kring den första utgivningen av plattformen, med de flesta användare som hävdar att den stör mycket vad de redan är vana vid, men för de som har tagit sig tid att omfamna den, är det väldigt lite att klaga på.

Bästa VPN för uPlay

Bästa VPN för uPlay

Lag in Gaming – Who Is the Real Culprit?

Plattformen har imponerande funktioner, som förmågan att använda eller spendera de priser som samlats i ett spel, på ett annat. Det här är fantastiskt eftersom det ger en livlinje om din nuvarande situation i spelet inte ser så bra ut, men det kan vara ett problem du måste ta itu med, särskilt om din Internet-anslutning inte är så tillförlitlig som den borde vara . Ett opålitligt nätverk innebär att du måste tåla stunder där spelplattformen hänger eller slutar svara helt. Det kan kosta dig mycket, eftersom det är stor chans att när det bara händer på din sida, vilket innebär att du kommer att förlora på förmågan att kontrollera din karaktär inför hotande fara när spelet fortsätter.

De flesta klandrar spelkonsolen eller Uplay-plattformen när något liknande händer, men väldigt få slutar att tänka på att det faktiskt kan vara deras ISP som arbetar bakom kulisserna för att bromsa deras anslutning. För dem som kanske inte är medvetna tillämpar ISP vissa åtgärder för att försöka kontrollera vad du än är upp till online, och en av deras vanligaste metoder är att bromsa din internethastighet. Minskningen i hastighet innebär att du blir frustrerad över spelplattformen och slutar att helt och hållet överge aktiviteten. Din Internetleverantör tillämpar dessa åtgärder för att försöka hantera sina kostnader för internetförsörjning genom att spara pengar på bandbredd. För att hantera möjligheten att din Internetleverantör kan bromsa din tjänst är en av de bästa sakerna du kan göra att registrera dig med en VPN-tjänst.

Använda en VPN för att kringgå ISP Throttling

Om du registrerar dig med ett virtuellt privat nätverk kan du kringgå alla former av strypning som din internetleverantör kan tillämpa eftersom du ansluter via ett VPN tillåter dig att kryptera din onlinetrafik. När detta är gjort kommer din Internetleverantör inte att kunna spåra din anslutning och kommer därför att ha svårt att veta exakt hur du använder sin gasspjäll. Din anslutning kommer så småningom att köras med de snabba hastigheter som du ursprungligen betalade för.

Att använda en VPN lägger också till ett lager av integritet över din anslutning och hjälper dig att undvika hackare, scammers eller spioneringsbyråer från att hålla jämna steg med dina aktiviteter online. Du kommer också att ha din faktiska IP-dolda och därför kunna komma åt och spela spel som inte ens har släppts i din region än. 

Bästa VPN för Uplay

För att säkerställa att du har att göra med en leverantör som inte äventyrar din hastighet eller säkerhet har vi valt ut några som säkert kommer att ge en utmärkt servicenivå. Titta på vårt urval av de bästa VPN: erna för Uplay nedan:

1. ExpressVPN

Detta är vår favorit VPN när det gäller spel. ExpressVPNs servicekvalitet har uppenbarligen kunnat tåla tidens test eftersom leverantören fortfarande fortsätter att ta emot många priser för sin höga leveransstandard. Tjänsten är baserad på Brittiska Jungfruöarna och har mer än 2000 servrar till sitt namn. Med en så bred nätverksnärvaro på mer än 148 platser bör användare inte ha problem med att leta efter en server att ansluta till. ExpressVPN är också allvarligt med din säkerhet, och detta visas med dess 256 bitars AES-kryptering.

Prenumeranter har möjlighet att använda till tre enheter samtidigt, och med en VPN-klient som enkelt körs på Windows, Linux, iOS, routrar eller Android-baserade enheter, bör det inte vara något problem med kompatibilitet. ExpressVPN är också en av få tjänster som har ett kundtjänsteam som alltid är redo att ta hand om något av dina problem, liksom en uppsättning stealth-servrar som döljer din VPN-användning om du råkar vara i ett land där tjänsten stöds inte. Leverantören erbjuder också en smart DNS-tjänst som du kan använda för att dölja din plats och surfa genom innehåll från geobegränsade webbplatser. Om du vill veta mer om tjänsten kan du titta på vår ExpressVPN Review.

2. BulletVPN

BulletVPN står högt bland den typ av tjänster som du borde anmäla dig till, särskilt om du hellre vill ha en tjänst som är angelägen om snabbhet. BulletVPN betonar det som deras huvudsakliga erbjudande, och detta har fortsatt att locka till sig en mängd kunder som är mycket intresserade av de hastigheter som tjänsten har att erbjuda. Att ha BulletVPN som din leverantör betyder att du kan spela dina spel utan fördröjningar, samtidigt som du åtnjuter säkerheten genom deras 256 bitars AES-kryptering.

Baserat i Estland har tjänsten en lista över servrar som finns i över 20 länder, alla inriktade på att presentera den snabbaste formen av säkerhet. Det erbjuder också olika typer av VPN-protokoll som OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2 och PPTP. Tjänsten säkerställer att abonnenterna kan hålla sig anonyma även vid åtkomst till geobegränsade webbplatser via sin smarta DNS-tjänst. BulletVPN tillåter upp till tre samtidiga anslutningar, men om du får ladda ner tjänsten direkt till din router, har du chansen att ansluta mycket fler enheter än du skulle göra om du hade programvaran som fungerade på din enhet. För mer inblick i vad du kan förvänta dig av denna leverantör, titta på vår BulletVPN Review.

3. NordVPN

Denna Panama-baserade leverantör innehåller också på vår lista främst på grund av bredden i sitt nätverk, som ligger på mer än 4000 servrar baserade i över 60 länder. Det betyder att det förmodligen aldrig kommer att vara en tidpunkt att servern som du ansluter till är överbelastad med användare, och detta garanterar ett sömlöst flöde av data, och därför en snabbare surf- eller spelupplevelse. Tjänsten talar mycket om sin noll loggningspolicy och erbjuder upp till 6 flera anslutningar för användare som vill ha de flesta av sina enheter säkrade.

NordVPN erbjuder branschstandard 256-bitars AES-kryptering, liksom en DoubleVPN-funktion som leder dina data genom två servrar istället för en för ökad säkerhet. Användare kan också välja vilka servrar de ska ansluta till för bästa prestanda, eftersom tjänsten har servrar som är specialiserade på torrenting, stora filnedladdningar, streaming och online-spel. NordVPN erbjuder också en automatisk kill switch, DNS-läcksskydd, Tor över VPN-support och webbläsarproxyförlängningar för användare som föredrar en lätt form för att säkra sin trafik. För en djupare titt på vad NordVPN kan göra för dig, ta dig tid att gå igenom vår omfattande NordVPN Review.

Slutsats för bästa VPN för Uplay

Att använda en VPN för Uplay innebär att du arbetar runt alla former av strypning som din internetleverantör kan påföra din anslutning och att kunna njuta av absolut frihet, säkerhet och anonymitet när du surfar på Internet.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me