Bästa VPN för Usenet 2020 recenserad

När det gäller fildelning tänker vi på Usenet som ett bättre alternativ till BitTorrent för människor som hoppas få tillgång till onlineinnehåll gratis. I verklig mening är de två tjänsterna väldigt olika. Med Usenet får du njuta av några mycket goda fördelar men på bekostnad av att du måste betala för dem. Då var Usenet egentligen inte så känd som BitTorrent. Därför var det inte så mycket ansträngning att begränsa åtkomsten till deras servrar. Organisationer som RIAA ansåg Usenet helt enkelt inte som en skyldige. Så deras tjänst fortsatte faktiskt utan mycket störningar. Denna situation har förändrats. Medan Usenets SSL-kryptering skyddar den faktiska nedladdningen av filen, döljs dina sökningar efter NZB-filer inte om du inte använder ett VPN. I denna omfattande guide tar vi en titt på det bästa VPN för Usenet från och med 2020.

Bästa Usenet VPN 2017-granskning

Bästa VPN för Usenet 2020 recenserad

Ska jag använda ett VPN med Usenet?

I all ärlighet skulle du inte ha helt fel att tro att säkerställa din anslutning till SSL skulle ge en betydande skydd och säkerhet till din anslutning. Men återigen, genom att anmäla en VPN-tjänst garanterar du att din Internet-säkerhet garanteras så mycket att din nätverksadministratör inte ens skulle kunna se att du ansluter till en Usenet-server. Något som de lätt skulle kunna göra om du helt litade på SSL för att säkra din anslutning.

Användning av VPN rekommenderas starkt av Usenet-tjänster i den mån vissa av dem till och med erbjuder det som en del av deras paket. Detta bör tjäna som en stor fördel för dig. Du kommer att säkerställa all din Internet-trafik genom att förhindra skadliga attacker och avlyssning från hackare, spammare, tjuvar och myndigheter. Bortsett från att göra dina nedladdningar anonymt, kommer du också att kunna blockera Usenet-servrar som är geobegränsade. VPN fungerar som en lösning mot mekanismer som din Internet-leverantör kan ha infört för att förhindra dig från att ladda ner från Usenet-servrar.

Nu när du vet hur mycket en VPN-tjänst kan gynna dig, här är en lista över de bästa VPN-företagen som du bör tänka på om du vill få service av god kvalitet.

Bästa VPN för Usenet

Jag valde de bästa VPN: n som du kan prova för Usenet och granskade var och en av dem. Kolla in dem nedan.

ExpressVPN

ExpressVPN - Bästa VPN för 2017

ExpressVPN – Bästa VPN för Usenet 2020

Överst på vår lista har vi ExpressVPN. Troligtvis en av de bästa leverantörerna av VPN-tjänster i världen, tack vare en beprövad meritlista när det gäller kvalitet och god service. ExpressVPN försäkrar sina kunder all-round kundsupport som är tillgänglig dygnet runt, och ett välplanerat nätverk av VPN-servrar i cirka 78 länder. Om du inte är riktigt imponerad av deras service vid första anblicken, kommer deras 30 dagars återbetalningsgarantipolicy att göra det möjligt för dig att testa dem med Usenet-nedladdningar och bekräfta om det skulle vara värt att betala $ 8,32 för tjänsten varje månad.

BulletVPN

BullletVPN gör sitt bästa för att försöka se till att du har tillgång till de flesta Usenet-servrar i närheten. Detta bör låta dig göra dina Usenet-filnedladdningar på alla dina enheter. Du kan använda en BulletVPN-prenumeration på tre enheter samtidigt. alla registrerade under ett konto. Du kan registrera dig för så lågt som $ 7,50 per månad.

IPVanish

Topp VPN för Kodi

IPVanish är nummer tre i vår lista över bästa VPN för Usenet. Denna populära VPN-tjänst är en annan stark utmanare för användare som vill lita på Usenet för nedladdningar. Detta beror på att deras enorma serverkapacitet och VPN-platser distribueras över hela världen. Detta ger dig fler alternativ att ansluta till. Snabbare anslutningar gör att det är mindre troligt att deras servernätverk blir överbelastade. En prenumeration gör det också möjligt för användare att ansluta upp till 5 enheter via ett konto. Allt detta är tillgängligt för en anständig $ 6,49 per månad om du väljer ett helårsabonnemang.

NordVPN

NordVPN s VPN-ansökan för iPhone, iPad, Android, PC och Mac är kanske det enklaste och mest vänliga jag har använt. Att ställa in dem tar några minuter. Därifrån och in startar du helt enkelt appen och ansluter till en VPN-server du väljer. Det är säkert att säga att en hel del ansträngningar gjordes för att skapa dessa appar. Liksom ExpressVPN erbjuder NordVPN en 30-dagars återbetalningsperiod, mer än tillräckligt med tid för att testa sin VPN-server helt.

För användare som hoppas kunna överföra massiva filer från Usenet-servrarna garanterar NordVPN att din anslutning inte går sönder på grund av vikten av din stora filnedladdning.

Usenet förklarade

Usenet kom i slutet av 70-talet och början av 80-talet som det du skulle kalla en snabbmeddelandetjänst som gjorde det möjligt för anslutna värdar att skicka och ta emot texter via ett nätverk av decentraliserade servrar. Det var verkligen innan Internet och World Wide Web tog oss med storm. Då var det ett bra system för datorer att använda för att skicka och ta emot filer i ett nätverk. Idag fortsätter Usenet fortfarande att tjäna samma sak. för att möjliggöra enklare fildelning. Filnedladdningarna som värdades av kamrater då, är nu värd av Usenet-servrar.

Som nämnts ovan är servrarna decentraliserade, vilket betyder att det inte finns någon server som har alla tillgängliga filer på Usenet. Detta gör det svårt för upphovsrättsorganisationer att kräva att de tas bort av överträdelseskäl eftersom de inte kan ta reda på exakt var dessa filer är värda.

Det kan vara lite svårt att linda huvudet runt hur exakt Usenet brukade arbeta. Ansträngande uppgifter som att gå igenom en samling filer och kataloger, en efter en, medan du letar efter en specifik mediefil kanske låter ganska ovanligt eftersom vi är vana att indexera webbplatser som Google som ger dig det du letar efter i mindre än ett andra. Så småningom blev sökningen enklare för Usenet-användare med tillkomsten av webbplatser som Newzbin som skulle spela samma roll som Google gör för webbplatser. Hela processen liknar hur Bit Torrent-spårare fungerar. Så snart du laddade ner NZB-filen skulle det avslöja var filen är värd.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me