Bästa VPN för uTorrent

Bland de många torrenting-klienter som finns på webben är uTorrent en av de mest populära. Om du inte är så ny med torrent, känner du förmodligen DMCA-meddelanden, copyright-troll eller ISP-varningar som kan ha skickats till dig genom din inkorg och försöker avskräcka dig från att strömma. Myndigheterna är inte fan av denna form av fildelning eftersom man tror att det är en handling mot upphovsrätten. I händelse av att de har rätt, och du inte vill fastna på fel sida av lagen, är det bäst att du vidtar åtgärder som hjälper till att skydda din frihet. En sådan åtgärd är att använda ett VPN. Med en VPN kan du försegla dina onlineaktiviteter från din ISP: s nyfikna ögon, kryptera dina data och bli anonym på alla webbplatser du besöker. Vi kommer att studera mer när vi tittar på de bästa uTorrent VPN: erna, men först, för de av oss som är nya i termen, låt oss bekanta oss med torrenting.

Bästa VPN för uTorrent

Bästa VPN för uTorrent

uTorrent förklarat

uTorrent är mer en peer-to-peer (P2P) fildelningsnätverksapp tillgänglig på PC, Mac och Android. Det gör det möjligt för användare att dela stora filer. Det finns två uTorrent-versioner: gratis och premium. Premiumversionen är i princip densamma men utan annonser. Att använda en VPN när du torrent gör det svårt för din Internetleverantör, cyberbrottslingar eller copyright-troll att spåra dig eftersom du har din anslutning krypterad och din riktiga IP-adress maskerad.

De bästa uTorrent VPN-funktionerna

Det du egentligen letar efter som uTorrent VPN är det

  • Har en strikt policy för ingen loggning.
  • Erbjuder pålitlig kundsupport dygnet runt.
  • Har ett imponerande servernätverk.
  • Har obegränsad bandbredd & serverväxling.
  • Har en pengarna tillbaka-garanti.

Bästa VPN för uTorrent

Vi har redan gått igenom vad marknaden har att erbjuda och vi har kommit fram till fem val som är bäst lämpade att användas tillsammans med uTorrent. Här är de bästa uTorrent VPN: erna:

1. ExpressVPN – Vår bästa rekommendation

ExpressVPN funktioner överst på listan främst på grund av deras otroliga kundservice och deras stöd för P2P-delning. Deras blygsamma nätverk med 145 servrar bör göra det möjligt för dig att upprätta en anslutning till vilket land du väljer, och med strikt ingen loggningspolicy på plats gör ExpressVPN mycket för att säkerställa att kunder får torrent utan några hot att oroa sig för. Deras tjänst inkluderar ett belöningsprogram, där om du hänvisar en vän till tjänsten och han / hon registrerar sig, får du båda en månads gratis användning av tjänsten. De erbjuder också en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti, där du uppmuntras att registrera dig och prova tjänsten först innan du bestämmer dig för att köpa ett prenumeration.

2. NordVPN

Kommer på andra plats på vår lista är NordVPN, en viss leverantör som är mycket populär för sortiment av funktioner och verktyg som de erbjuder, och den överkomliga prispunkt som de baserar sina tjänster på. Till att börja med erbjuder NordVPN kunderna valet att ha upp till 5 enheter samtidigt länkade till ett konto, samt en dubbel krypteringsfunktion där en användares data skickas över två fjärrservrar för att göra det så mycket svårt att spåra . Säkerhetsnivån är helt topp med ett 256-bitars AES-krypteringsprotokoll. Alla de populära VPN-protokollen ingår i paketet, och med dedikerade torrenting-servrar att starta, gör NordVPN ett starkt fall om varför det borde vara din utvalda leverantör.

3. IPVanish

IPVanish är en leverantör som har funnits på marknaden ett tag nu, och det är den stora gruppen på över 1000 servrar som fortsätter att se till att ingen av deras kunder upplever några problem när de florerar över deras favoritmusik, filmer eller TV-program. Leverantören erbjuder PPTP-, L2TP-, SSTP-, IKEv2- och OpenVPN-protokoll för sina kunder för att bestämma exakt vad de vill ha, och en växande lista med mer än 40 000 IP-adresser som de kan välja mellan. Som en toppleverantörstjänst har IPVanish vidtagit åtgärder för att säkerställa stöd för P2P-fildelning i deras nätverk, vilket gör det till en av de mest föredragna VPN-klienterna när det gäller torrent.

4. PureVPN

Fjärde på vår lista har vi PureVPN, också en väl respekterad branschspelare med över 750+ servrar i mer än 141 länder. Deras kundvårdsgrupp har också fått beröm för hur väl de behandlar sina kunder, och tjänsten som helhet för deras omfattande lista över tunnelprotokoll. PureVPN har också ett par funktioner som ingår i deras tjänst, till exempel Internet kill switch, som stänger av din Internet-anslutning om din VPN-klient störs. Tjänsten har också DNS-läckskydd inbyggd och accepterar olika betalningsformer som Bitcoins. Den Hong Kong-baserade leverantören försäkrar kunderna om att de inte bör ha något att oroa sig för surfhistorik eftersom de har en strikt ingen loggningspolicy i kraft.

5. VyprVPN

Avsluta vår lista är VyprVPN, en av de mest innovativa VPN-leverantörerna på marknaden. Deras abonnentbas älskar dem för de unika funktionerna som bara de tillhandahåller, särskilt deras Chameleon-protokoll, som gör att användare kan komma igenom även de tuffaste kinesiska brandväggarna. Tjänsten gör det möjligt att dela peer-to-peer-fildelning, så kunderna bör inte ha svårt att torrentera sina filmer och spel. Som med de flesta andra leverantörer har tjänsten också stöd för alla VPN-protokoll och upprätthåller säkerheten på ett optimalt sätt med sitt 256-bitars AES-krypteringsprotokoll. Att registrera dig med en tjänst som VyprVPN betyder att gå i framkant med alla nya tekniker som kan förbättra din säkerhet online, innan de blir mainstream.

Slutsats om den bästa uTorrent VPN

Bortsett från att låta dig strömma utan några avbrott, säkerställer en VPN också att du får åtkomst till geobegränsat innehåll oavsett var du än befinner dig. Har du en fråga eller kommentar som du vill att vi ska adressera? Lämna dem i kommentarrutan nedan så svarar vi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me