Bästa VPN för Verizon

Namnet Verizon kommer från en kombination av två latinska och engelska ord. Det finns “veritas”, som betyder “sanning”, och det sätts samman med “horisont” för att bilda “Verizon”. Enligt företaget representerar denna kombination de värderingar som alla dess anställda strävar efter att upprätthålla, och från hur saker ser ut verkar det som om de gör ett ganska bra jobb på det. Verizon står högt som en av USA: s mest pålitliga nätverksleverantörer, med en växande abonnentbas som är något förbi 143 miljoner från och med 2018. Tjänsten har funnits i mer än trettio år, och en så långvarig närvaro i branschen har till och med sett den utveckla ett av de bredaste 4G LTE-täckningsnätverken i USA.

Bästa VPN för Verizon

Bästa VPN för Verizon

Har Verizon Throttle Internet-hastigheter?

Verizon är stolt över att tillhandahålla en av de mest pålitliga kundservicelösningarna, eftersom de råkar ha de bäst betalda anställda jämfört med de tre andra stora nätleverantörerna i USA. Detta innebär att de alltid kommer att hjälpa dig när du ringer dem om du har problem. Vad tjänsten inte är lika populär för är emellertid deras mycket intressanta inställning till internetanvändning och strypning. Tillbaka under 2017 registrerades en hel del klagomål efter att en del Verizon-prenumeranter rapporterade att deras strömningsaktiviteter försvann. Detta framkallade ett svar där operatören faktiskt medgav att han strykt av vissa av sina användares hastigheter och uppgav att de var i mitten av att utföra ett nytt videooptimeringstest.

När sådana händelser rapporteras bör du förmodligen inte tveka att ställa några frågor nästa gång du försöker titta på en video och det tar bara för lång tid att buffra. Ännu bättre, om du vill undvika alla dessa frustrationer, är det bäst att leta efter ett sätt som kommer att hålla vad du än gör online på din ISP: s radar. Du borde kunna göra detta med hjälp av en VPN-tjänst.

Använd VPN för att förhindra ISP Throttling

Genom att prenumerera på ett virtuellt privat nätverk kan du kryptera din trafik, så att även din Internetleverantör inte skulle kunna ta reda på vad du gör upp online. På det här sättet kommer de att förbli oklara på vilken webbplats eller tjänst som ska gasspjällas, och eftersom det skulle vara oetiskt för dem att generellt minska din hastighet, kommer de att lämna dig ensam att fortsätta med vad du gör. Att använda en VPN hjälper också till att hålla dina personliga uppgifter säkra och dolda för skadliga användare som kan komma att stjäla din information genom att hacka till din enhet. En VPN kommer att kryptera hela anslutningen och säkerställa all din trafik.

En VPN-tjänst ger dig också åtkomst till geobegränsade webbplatser och kanaler, vilket gör det möjligt för dig att få åtkomst till innehåll från praktiskt taget överallt i världen. Din åtkomst får beviljas eftersom din IP-adress hämtas av de webbplatser du besöker som tillhör en användare som är baserad i landet. Detta är möjligt eftersom du har anslutit dig till en server som finns i det främmande landet via din VPN-tjänst. Utöver allt detta gör en VPN det också möjligt att göra känsliga saker som att shoppa eller banka online utan att behöva oroa sig för att någon får tag i din kreditkortsinformation eller banklösenord.

Bästa VPN för Verizon

För att säkerställa att du får det rätt med ditt val för ett VPN har vi redan gjort grunden och kommit med en kortlista om tjänster vi anser vara trovärdiga och inriktade på att tillhandahålla det bästa när det gäller skydd online. Ta en titt:

1. ExpressVPN

ExpressVPN är den enda leverantören du bör vända dig till, om allt du letar efter är en premiumtjänst. Att vara baserad på de brittiska Jungfruöarna innebär att du inte behöver oroa dig för att några myndighetsmyndigheter gör anspråk på dina uppgifter, och tack vare leverantörernas strikta nollloggningspolicy kommer tjänsten inte att snubla för att ta reda på vad du är uppdaterad online. ExpressVPN: s säkerhet är också toppklass eftersom tjänsten erbjuder 256 bitars AES-kryptering beroende av OpenVPN.

ExpressVPN är också en av få leverantörer som erbjuder split tunneling som en av dess funktioner. Detta gör att du kan välja vilken typ av trafik du vill skydda av VPN-tjänsten och vilken typ du inte vill. Tjänsten har ett nätverk på cirka 2000 servrar på cirka 148 platser och möjliggör också webbläsarförlängningar för användare som använder Safari, Chrome eller Firefox webbläsare. Ett paket har chansen att ha upp till tre enheter samtidigt anslutna, samt en rad stealth-servrar för användare som inte vill att deras surfaktiviteter ska upptäckas i länder som har höga censurnivåer. Det finns mycket mer den här tjänsten har att erbjuda, och du kan ta reda på allt om det genom att gå igenom vår ExpressVPN-granskning.

2. BulletVPN

Rakt ut från Estland är en annan leverantör som säkerställer att du har den bästa typen av tjänster även med sitt lilla nätverk av kvalitetsservrar. BulletVPN erbjuder en mångsidig VPN-tjänst, med appar tillgängliga för användare som använder sina Apple TV, Smart TV, Xbox One, Xbox 360, PS3 eller PS4 för att ansluta till Internet. Tjänsten gör det också möjligt för abonnenter att använda olika protokoll som OpenVPN, PPTP, L2TP och båda IKEv1 & 2 för Windows respektive iOS.

Ett prenumeration med BulletVPN får du också deras smarta DNS-proxytjänst som bara tunnlar webbegäran mycket snabbare än när du använder VPN. Tjänsten gör det också möjligt att strömma eftersom det har servrar som är dedikerade till P2P-trafik, och med kapaciteten att skydda upp till tre samtidiga enheter, erbjuder BulletVPN dig möjligheten att ha alla dina enheter säkrada när du är online. Dess VPN-klient är också ganska lätt att använda och navigera igenom, vilket gör det ganska lämpligt för första gången VPN-användare. För mer information om vad du kan få med ett BulletVPN-prenumeration, titta på vår detaljerade BulletVPN-granskning.

3. NordVPN

Undangömt på Brittiska Jungfruöarna är en leverantör som har kapacitet att ansluta dig till webbplatser i över 62 olika länder, tack vare mer än 4000 servrar i sitt nätverk. NordVPN är ärade av sina konkurrenter för att ha så bred täckning, och det använder detta till sin fulla fördel genom att tillhandahålla funktioner som bara det kan. En av de här specialfunktionerna är dess dubbla VPN-tjänst som gör det möjligt för användare att dirigera sin trafik genom två servrar istället för en, och detta tillsammans med alternativet att välja vilken server att ansluta till baserat på ditt arbete online som gör det till en av de mest säkerhetsfokuserade leverantörer på marknaden.

NordVPN säkerställer också att användare kan ansluta upp till 6 samtidiga enheter till sin tjänst och ger både obegränsad bandbredd och obegränsad serveranslutning till alla abonnenter. Tjänsten är också kompatibel med Tor, och detta hjälper till att öka din nivå av anonymitet online. Dessutom ingår en pålitlig Internet kill-switch, en CyberSec-funktion för att blockera dåliga annonser och farlig skadlig programvara och en SmartPlay-proxyservice som låter dig arbeta runt eventuella begränsningar från geo-blockerade webbplatser. Om du fortfarande är nyfiken på vad denna toppklass-tjänst har att erbjuda, kan du ta dig tid till vår detaljerade NordVPN-recension.

Sammanfattning om den bästa VPN för Verizon

Verizon, liksom de andra populära amerikanska nätverkstjänsterna, är alla kända för att vidta åtgärder för att försöka kontrollera hur deras prenumeranter använder Internet. Du kan komma undan deras kontroller genom att registrera dig med en trovärdig VPN-tjänst som ExpressVPN, BulletVPN eller NordVPN. Att registrera sig till någon av dessa leverantörer innebär att du får tillbaka din fullständiga online-frihet och är ansvarig för din säkerhet på Internet.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me