Bästa VPN för Vodafone

Röstdata Fone, Vodafone. Detta var vad grundarna Ernest Harrington och Gerry Whent hade i åtanke när de tänkte på vad de skulle kalla sin mobilradioavdelning när den förgrenades från sitt moderelektronikfirma, Racal Limited. De två fortsatte att vägleda och se igenom Vodafone när det expanderade till en av de bästa mobilleverantörerna i världen, och deras framgång har sett dem utvidga sin verksamhet genom olika andra kläder i olika länder. Som en av de banbrytande leverantörerna av mobilnätverk erbjuder Vodafone alla tjänster du behöver för att utnyttja din enhet till fullo, och detta inkluderar ett brunn i hela Internet-åtkomstpaketet.

Bästa VPN för Vodafone

Bästa VPN för Vodafone

Bästa Vodafone VPN sammanfattad

Om du redan vet vad VPN tar med sig till bordet och inte vill gå igenom hela recensionen nedan har vi sammanfattat de bästa VPN: erna för Vodafone här för dig:

  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. IPVanish
  4. BulletVPN
  5. VyprVPN

Vodafone-blockerande webbplatser?

Vodafone erbjuder paket som tillåter konsumenter att logga in på Internet, även om deras användningsprinciper har granskats ett par gånger under de senaste åren. Under 2014 konstaterades till exempel att Vodafone har blockerat åtkomsten till webbplatsen Chaos Computer Club, antagligen för att de råkade vara den största föreningen datorhackare i Europa. Medlemmar i föreningen kom ut för att uttrycka sin frustration genom att de påpekade att de flesta strukturer för att censurera mot skadliga sidor på Internet alltid kommer att användas felaktigt för politiska motiv. Det har till och med förekommit fall där kunder har rapporterat att de inte kunde komma åt vissa webbplatser efter att deras enheter har gått igenom en automatisk säkerhetsuppdatering.

Det här är alla situationer som skulle vara ganska obehagliga att hitta dig mitt i, främst för att du inte ens kan förutsäga när exakt en form av begränsning kan placeras på din anslutning. Som en kund som redan har vant sig vid Vodafones tjänst, kommer det att leta efter en annan mindre restriktiv mobilleverantör att registrera sig med troligen inte högst upp. Det finns bara ett annat säkert sätt att förhindra ett plötsligt webbplatsblock och oreglerad internetcensur från din leverantör, och det skulle vara genom användning av en topp VPN-tjänst.

Använda en VPN i ditt Vodafone-nätverk

Att ställa in VPN på din telefon eller nätverksaktiverad mobil enhet är inte så tekniskt som du först tror. Du kommer bara att skapa en tjänst som ger obegränsad åtkomst till webbplatser genom att omdirigera din trafik till deras krypterade fjärrservrar. Genom att göra detta blir din anslutning både säker och dold, vilket innebär att du sedan kan surfa på webben anonymt utan att någon vet om vad du gör. Din internetleverantör, eller i det här fallet, du är mobiloperatör kommer att stanna kvar i mörkret om vad du gör online, så att de inte kommer att kunna införa några begränsningar för din användning.

Att registrera dig med en VPN-tjänst betyder också att få tillgång till alla geobegränsade webbplatser som du kanske inte har haft tidigare åtkomst till. Om du inte är bekant med sådana är geobegränsade webbplatser den typ som ger dig åtkomst baserat på din plats. När du har upprättat en anslutning till en fjärrserver ändras din IP-adress från den som visar var du exakt är baserad, till den som återspeglar platsen för servern du har anslutit till.

När du fattar beslutet om vilken VPN-tjänst du vill prenumerera på kan du bli frestad att registrera dig med dessa gratis leverantörer. Vi är säkra på att du har stött på online. Vi vill varna dig mot att använda gratis VPN eftersom de är kända för att övervaka, lagra och sälja din surfhistorik till tredje parts köpare. Istället för att vända dig till leverantörer som inte debiterar dig men kommer att orsaka massor av frustration, kan du överväga att registrera dig med tjänster som kommer att erbjuda stort värde för pengarna och alltid har deras kundtjänstskrivare redo att reda ut alla dina problem.

De bästa VPN: erna för Vodafone

Vi har redan gjort grunden för de bästa möjliga tjänster du borde prenumerera på, och vi har också inkluderat en kort överblick över var och en av dem för att hjälpa dig att fatta ett informerat val. Ta en titt:

1. ExpressVPN

ExpressVPN är en leverantör som du borde prenumerera på om du letar efter det bästa inom klassskyddet och en högklassig kundupplevelse. Denna leverantör lovar att leverera militär säkerhet, med tillstånd av deras OpenVPN-centrerade 256 bitars AES-kryptering. Genom sina över 2000 servrar garanteras prenumeranter åtkomst till geobegränsat innehåll oavsett var det är baserat. Vad de än väljer att få åtkomst förblir endast kända för dem eftersom ExpressVPN har en strikt nollloggningspolicy som är väl underhållen. Deras VPN-appar är också designade med den första användaren i åtanke, och tjänsten tillhandahåller versioner som är kompatibla med Windows, iOS eller Android-baserade mobila enheter. Om du har flera enheter som råkar köra på olika program, låter ExpressVPN dig skydda dem alla eftersom en användare har rätt till upp till tre samtidiga anslutningar. ExpressVPN tillåter dig också att köra deras tjänster även i de mest restriktiva internetregionerna tack vare deras Stealth-servrar. Dessa speciella grupper av servrar tillåter dig att surfa med VPN oupptäckt och komma igenom alla brandväggar som är konfigurerade för att förhindra användare åtkomst till vissa webbplatser och kanaler. Du kan lära dig mycket mer om ExpressVPN och vad de erbjuder genom vår detaljerade granskning, eller du kan också välja att registrera dig för deras 30-dagars återbetalningsgaranti för att testa saker från första hand.

2. NordVPN

NordVPN är särskilt känt för sitt brett utbud av funktioner som ger ganska bra kapacitet att säkra din anslutning. Tjänsten har ett toppnummer på över 4000 servrar, vilket är överlägset mycket mer än vad vi har hittat med andra leverantörer. Ett sådant expansivt nätverk säkerställer att du inte hittar några hinder när du försöker ansluta till någon av dina fjärrwebbplatser, och tillåter dig också att välja de specifika servrar du vill använda beroende på vad det är du vill ha online . Tjänsten tillåter generöst abonnenter att ansluta upp till 6 samtidiga enheter, som alla möjliggör obegränsad serverväxling. Tjänsten erbjuder också en dubbel krypteringstjänst, där din trafik kommer att säkras och överföras via två servrar istället för en. NordVPN: s ytterligare funktioner inkluderar en Internet Kill Switch, som automatiskt stänger av din Internet-anslutning i händelse av att VPN-tjänsten äventyras. NordVPNs praktiska bas i Panama innebär att de inte kommer att spela in eller ens dela din surfhistorik med något datatillsynsorgan eftersom regionen inte ligger inom någon av deras jurisdiktioner. Vi har förberett en detaljerad NordVPN-granskning som du kan gå igenom för att lära dig mer om NordVPN, eller ännu bättre, du kan registrera dig för deras 30-dagars återbetalningsgaranti för att se dig själv vad de handlar om.

3. IPVanish

IPVanish lovar att deras tjänst hjälper dig att göra exakt det; gör din IPVanish. Tjänsten erbjuder 40 000 IP-adresser för sina användare att välja mellan, och stöder också öppet Peer to Peer-fildelning. Denna Florida-baserade leverantör är också en av få som inte behöver hyra servrar från andra tredje parter eftersom de råkar äga alla 1500+ servrar som finns i deras nätverk. Detta ger dem en betydande fördel jämfört med andra leverantörer eftersom deras användare har en direktlänk till servrarna som de vill använda, och detta innebär en snabbare surfhastighet. Detta är det faktiska skälet till att onlinespelare föredrar sin tjänst; deras är mycket mindre troligt att inducera någon form av fördröjning under spel. IPVanish möjliggör också det mest inspelade antalet flera anslutningar tack vare deras stöd på upp till 10 samtidigt anslutna enheter. Dessa enheter behöver inte ens köra på samma plattform för att stöds; IPVanish VPN-appen är tillgänglig i versioner som kan köras på Android-, iOS- eller Windows-baserade enheter. Alternativt kan du också välja att installera den direkt på din router, och det finns IPVanish-programvara som är utformad specifikt för sådana manuella installationer. Vi har behandlat lite om IPVanish i denna korta syn, men för att veta ännu mer om tjänsten föreslår vi att du går igenom vår djupgående IPVanish-granskning. De har också en kostnadsfri 7-dagars återbetalningsperiod för alla som är intresserade.

Avveckla den bästa VPN för Vodafone

Som de flesta välkända nätverk försöker Vodafone att filtrera bort olämpligt innehåll från Internet för att skydda yngre prenumeranter, men ibland går deras metoder ur handen och hamnar i slutändan normala webbplatser som användare redan är vana vid. Eftersom det är svårt att veta när detta kan hända, är det bäst att registrera sig på en VPN-tjänst för att hålla dig täckt. ExpressVPN, NordVPN och IPVanish är fantastiska leverantörer till att börja med, och vi garanterar att de är några av de bästa VPN: erna för Vodafone.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me