Bästa VPN för webbläsare

Vad är bästa VPN för webbläsare? Vilken VPN-tjänsteleverantör erbjuder VPN-webbläsarförlängningar för Google Chrome, Firefox, Safari, Microsoft Edge, Opera eller UC Browser? Eftersom en trovärdig VPN-tjänst helt kan skydda dig mot ett brett spektrum av hot som finns online, finns det några saker som kanske inte gör dig så glad att prenumerera på en leverantör. Till att börja med är en fullskalig VPN-tjänst bunden till att minska hastigheten betydligt, eftersom en betydande mängd bandbredd spenderas på att få din trafik krypterad. Detta innebär att du kanske måste vänta några sekunder till på att din HD-video buffras, eller att din stora fil slutför att laddas ner. Det kan också finnas ett antal applikationer som inte kan integreras väl med din VPN-tjänst, och det betyder att du måste välja mellan antingen att inte använda VPN-tjänsten för att utföra det arbete du behöver för genom din app, eller ha VPN som arbetar och söker efter ett annat alternativ till din inkompatibla applikation.


Bästa VPN för webbläsare

Bästa VPN för webbläsare – Sammanfattning

Oavsett om du för närvarande använder Chrome, Firefox, Edge eller Safari, en pålitlig VPN kommer att hålla dig skyddad online oavsett vilken webbläsare du föredrar. Här är en lista över bästa VPN för webbläsare 2018:

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. Cyberghost
 4. BulletVPN
 5. IPVanish
 6. VyprVPN

VPN-tillägg och webbläsare – en väsentlig kombination

Om du inte behöver det fullskaliga skyddet som en VPN-tjänst kan erbjuda, kanske du vill överväga att söka ett mer lätt alternativ. Det finns ett stort antal VPN-leverantörer som erbjuder en webbläsarförlängning, vilket garanterar att du kan njuta av några av de fördelar du får när du prenumererar på en trovärdig VPN-tjänst. Ett webbläsarförlängning säkerställer att du har en krypterad anslutning, vilket innebär att alla webbplatser som du vill ha åtkomst inte kommer att ha någon post om var exakt du surfar ifrån, än mindre vad du gör. Du kommer att kunna få åtkomst till geobegränsade webbplatser på samma sätt som om du använder en VPN-app och förblir anonym till vilken webbplats du väljer att komma åt. Om du använder en VPN-surfningstillägg betyder det att du kan njuta av de snabba surfhastigheterna som din Internet-leverantör erbjuder, utan att behöva offra din online-säkerhet.

De flesta webbläsaranslutningar som du kan använda erbjuds av VPN-leverantörer som ett lätt alternativ till deras huvudsakliga erbjudande, men inte så många leverantörer som erbjuder tjänsten. För de som gör det gör de flesta av dem inte klart, eftersom de fortfarande vill att deras blivande kunder ska fokusera på VPN-tjänsten de har att erbjuda.

De bästa webbläsarens VPN 2018

Lyckligtvis har vi gått vidare och letat efter trovärdiga tjänster som har de bästa webbläsarens VPN-tillägg som erbjuds för att rädda dig från att göra sökningen själv. Vi har också gjort allt vi kan för att se till att vår lista innehåller tjänster som har webbläsarutvidgningar som fungerar för ett brett utbud av webbläsare.

1. ExpressVPN

ExpressVPN öppnar vår nedräkning som den bäst rankade VPN-tjänsten i världen, och en mångsidig webbläsarförlängning som borde kunna köras i din webbläsare Firefox, Safari eller Chrome. Deras webbläsarförlängning försäkrar dig om en anslutning till deras nätverk med över 2000 servrar och 30 000 IP-adresser, som finns i cirka 94 länder. Tjänsten har också en pålitlig platsförfalskningsmekanism som förlitar sig på HTML5 geolocation-teknik. Integritetspolicyn som erbjuds av tjänsten garanterar att ingen av dina uppgifter kommer att registreras, och med att tjänsten har sitt huvudkontor på Brittiska Jungfruöarna riskerar inte användare att lämna sina surfposter till regeringen. Det enda vi har fått reda på att du kanske måste kämpa med när du använder ExpressVPN är att du kommer att behöva ladda ner deras app så att du kan använda deras webbläsartillägg. Tjänsten erbjuder inte heller en kostnadsfri testperiod, och det innebär att du måste registrera dig för deras 30-dagars återbetalningsgaranti-erbjudande för att få prova deras tjänst.

2. NordVPN

De flesta leverantörer har svårt att tävla med NordVPNs nätverk med över 4000 leverantörer som alla är distribuerade över hela världen. Detta innebär att användare inte bör ha något problem att ansluta till vilken webbplats som helst i världen. Deras stora nätverk tillåter användare att ansluta till utländska webbplatser utan att behöva oroa sig för geo-blockering. NordVPN: s webbläsarförlängning tillåter också användare att göra samma sak, och det stöder användare i både Chrome och Firefox webbläsare. Tjänsten har några unika funktioner som erbjuds, såsom CyberSec-funktionen som förhindrar annonser och infektioner med skadlig kod. NordVPN-användare får också optimera tjänsten genom att specificera exakt vad de tänker göra online eftersom tjänsten erbjuder servrar som är bäst för filmströmning, onlinespel samt stora nedladdningar av filer. Med tillstånd av att ha sitt säte i Panama, försäkrar NordVPN sina kunder att deras surfning kommer att förbli säker, eftersom deras bas är långt borta från jurisdiktioner där de kan tvingas överlämna användarens webbläsardata. NordVPN erbjuder en kostnadsfri testperiod, men den varar i cirka tre dagar. De har också en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti där otillfredsställda användare fortfarande kan fortsätta utföra sina tester.

3. CyberGhost VPN

CyberGhost VPN är en av de många tjänster som har ett anständigt nätverk av servrar som är väl spridd över hela världen. Tjänsten har cirka 1200 av dem, och de finns i drygt 60 länder. Tjänsten erbjuder en tillförlitlig webbläsarförlängning som du kan använda när du surfar genom Firefox. Baserat i Rumänien har tjänsten en tillförlitlig integritetspolicy och en loggpolicy som du kan vara säker på är väl underhållen i hela företaget. Tjänsten i sig gör att upp till sju enheter kan kopplas till sin tjänst, vilket innebär att du har möjlighet att säkra alla dina enheter, plus några av dina kollegor. Det spelar ingen roll om enheterna körs på olika plattformar, som Windows, Linux, Android och iOS-baserade enheter alla stöds. CyberGhost VPN-abonnenter får också undvika oönskade annonser och implementera AES 256-bitars kryptering för att hålla alla i sitt nätverk säkra. Det finns en gratis version av tjänsten som användare kan prova på, men de kommer fortfarande att behöva uppgradera till premiumtjänsten för att njuta av det fulla utbudet av tjänster som leverantören kan erbjuda.

Sammanfatta den bästa webbläsarens VPN

ExpressVPN, NordVPN och CyberGhost VPN är våra bästa val för alla som letar efter ett lätt alternativ för online-skydd. Prenumerera på någon av dessa tre leverantörer så kommer du att ställa in att surfa via nätet utan att orsaka oro över din säkerhet. Om du för närvarande använder en Chrome-webbläsare, ta en titt på våra bästa VPN-tillägg för Chrome-granskning.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map