Bästa VPN för World of Warcraft – Top WoW VPN 2020

Om du är ett stort fan av onlinespel är du förmodligen en av de 10 miljoner aktiva prenumeranter som loggar in för att spela World of Warcraft nästan varje dag. Spelet är verkligen beroendeframkallande, & så den tid du kommer att spendera spela kommer sannolikt att bli ganska mycket. Problemet är att spela det spelet utan någon form av online-skydd lämnar en stor chans för dig att bli offer för distribuerade avslag på tjänster; annars känd som DDoS-attacker. Denna typ av attacker kan se ditt system bli översvämmat med så mycket trafik att ditt spel börjar frysa, och dina konkurrenter använder denna möjlighet för att döda dig.

Bästa VPN för World of Warcraft - Top WoW VPN 2020

Bästa VPN för World of Warcraft – Top WoW VPN 2020

Bästa VPN för World of Warcraft

Låt oss titta på några av de bästa VPN: erna för att spela WoW:

  1. ExpressVPN
  2. BulletVPN
  3. IPVanish
  4. HideMyAss
  5. VyprVPN

Använda VPN för World of Warcraft

För att förhindra att detta händer behöver du en lösning som skyddar din anslutning. Ett virtuellt privat nätverk gör det inte bara utan det döljer också din identitet på Internet så att ingen kommer att kunna identifiera dig eller hämta någon av dina personliga uppgifter. Du får välja en server som är närmare din nuvarande plats, och detta innebär snabbare spel.

Om du prenumererar på en trovärdig tjänst kommer du också att kunna kringgå alla former av begränsningar som kan åläggas dig baserat på din plats.

Topp VPN för World of Warcraft

1. ExpressVPN

Som en av de bästa VPN-leverantörerna i världen, ExpressVPN låter dig njuta av oavbruten spel i hastigheter som håller dig på kanten av din plats. Deras servrar finns över hela världen, så det råder ingen tvekan om att du kan hitta en server som ligger nära din plats, var du än är i världen. Deras appar fungerar också på alla operativsystem, så det finns ingen anledning för dig att tro att din enhet kanske inte stöds.

Om någon beslutar att köra en DDoS-attack på dig är ExpressVPN: s servrar mer än kapabla att hantera all överskottstrafik, så du har verkligen ingen anledning att oroa dig. Du kan också välja vilken server du vill ansluta till om din nuvarande inte kommer igenom några av de begränsningar som speltjänsten har lagt.

En annan fördel som du får genom att använda ExpressVPN är att du fortfarande kan spela World of Warcraft även om ditt land inte tillåter dig att göra det med din lokala IP-adress. Leverantörens kundserviceteam är mer än redo att visa dig hur du kan arbeta runt detta, och de kan nås när som helst på dygnet under hela veckan.

Sammanfattningsvis garanterar de:

  • Ett stort antal servrar som du kan komma åt för att arbeta kring platsbegränsningar.
  • Responsiva kundserviceteam som kan hjälpa dig med problem.
  • VPN-applikationer som är enkla att navigera igenom.
  • En supersnabb anslutning som möjliggör sömlös spel.

2. IPVanish

IPVanish är också en annan toppkonkurrens för ivrig spelare över hela världen. Dess väl distribuerade servrar tillåter kontinuerligt spel, men de kommer verkligen inte nära de hastigheter du kan få när du är på ExpressVPN.

Med IPVanish kan du tyvärr få uppleva en hel del ibland lagring när du är ansluten till deras servrar. Föreställ dig att skärmen fryser när du är i mitten av en kamp, ​​och när den återgår till det normala har du redan blivit slagen. Detta kan verkligen göra saker frustrerande eftersom du bara kommer att förlora inte på grund av din skicklighetsnivå, utan för att din leverantørs servrar inte fungerar så snabbt som du förväntar dig att.

Deras kundtjänstteam är inte heller det mest lyhörda, eftersom du kommer att behöva vänta långa timmar innan du får någon som hjälper till att reda ut dina problem. Detta kan verkligen kosta dig mycket, speciellt om du är en första gången användare av VPN, och du försöker i allmänhet fortfarande få saker och ting. Vi kan bara hoppas att de kommer att få ut sitt team, eftersom de är på samma marknad med leverantörer som har investerat mycket för deras kundtjänst som ExpressVPN gör kan göra att de förlorar många kunder.

3. Dölj min röv

Senast på vår lista har vi HideMyAss, en annan välkänd leverantör som låter dig spela World of Warcraft, om än med några problem här och där. Det finns många servrar att välja mellan om du råkar bo i ett område som inte tillåter dig att spela spelet online, men problemet är de fördröjningstider du får uppleva.

Dessa fördröjningstider inträffar främst på grund av att servrarna på HideMyAss är inte konfigurerade för att använda trafiken lika smart som hos andra pålitliga leverantörer som ExpressVPN. Du kanske tycker att du blir kvar av dina lagkamrater, eller till och med blir slagen av din motståndares bara för att din anslutning inte är tillräckligt snabb.

Att sortera ut det här problemet med deras kundtjänst kan vara ett problem eftersom de inte verkligen kommer tillbaka till dig så fort du hoppas. Återigen blir detta en viktig fråga, särskilt om du bara bekantar dig med VPN och hur tjänsten fungerar.

Koppla in på den bästa VPN för World of Warcraft

World of Warcraft är onekligen ett av de bästa onlinespel som du kan spela på Internet. Spelet ger en anständig utmaning, och timmar kan bara flyga när du spelar utan att du ens vet. Vad spelare dock bör undvika är att logga in på det utan någon form av online-skydd. Att göra det ger en väg genom vilken angripare kan störa din anslutning och komma undan med värdefull information de kan använda till deras fördel.

Se till att detta inte sker genom att prenumerera på en leverantör som tar din säkerhet på allvar och också ser till att du har en anslutning som är tillräckligt snabb för att säkerställa att ditt spel inte fryser vid någon tidpunkt. ExpressVPN är en av få leverantörer som vi vet kommer att säkerställa att du förblir skyddad och en vars kundtjänst alltid är redo att sortera dig om du stöter på problem.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me