Bästa VPN med SOCKS5 Proxy Services

De flesta av oss har nu kommit överens med de olika faror som finns på Internet. När du är online finns det alltid en risk att bli hackad. Detta kan vara mycket olyckligt. När din information är stulen riskerar du att rensa ditt bankkonto eller bli offer för identitetsstöld.


Bästa VPN med SOCKS5 Proxy Services

Bästa VPN med SOCKS5 Proxy Services

Att ha en lösning på plats för att förhindra sådana händelser är mycket viktigt, särskilt om du tenderar att spendera mycket tid online. En av de former av skydd du kan räkna med för att hålla dig säker är att ha information om dig dold. Detta innebär att det blir svårt för alla brottslingar att spåra vad du än kan göra online. Du kan göra detta genom att dirigera din anslutning via en proxyserver. En proxyserver tilldelar dig sedan ett nytt internetprotokoll eller IP-adress. Detta gör det möjligt att ändra vart du verkar ha åtkomst till Internet från.

Att använda en proxy hjälper verkligen att dölja några av de detaljer som förmedlas av din anslutning. De flesta kritiker hävdar att säkerhetsnivån fortfarande lämnar mycket att önska. För att försöka lösa problemet rekommenderas många användare att byta till en säkrare proxy; SOCKS5-proxyservrarna.

Den här typen av servrar är bättre än traditionella proxies eftersom de kräver ytterligare ett autentiseringslager innan du går in på en webbplatss server. Det tillåter endast godkända användare att komma åt en server. Därför krymper sannolikheten för att externa parter får tillgång till din surfhistorik eller dina data.

Den största fördelen med att byta till SOCKS5-proxytjänsten är att du åtnjuter både hastighet och bättre skydd på nätet när du surfar på Internet. Detta fungerar dock bäst när du är aktiv på nätet inte kommer att ta upp så stor bandbredd.

För användare som kanske fortfarande inte är nöjda med säkerhetsnivån som erbjuds genom säkerheten som erbjuds av en SOCKS5-proxytjänst, är det näst bästa steget att få en trovärdig VPN-tjänst.

Bästa VPN med SOCKS5 Proxy – Använda ett VPN

Användningen av en VPN-tjänst låter dig kryptera din anslutning på ett sådant sätt att det gör det svårt för dina data att fångas upp. Detta skyddar dig mot alla cyberbrottslingar och kuddar mot någon av deras attacker som syftar till att stjäla din information. Du kan dölja din IP-adress och komma åt geo-blockerade webbplatser med hjälp av VPN.

Ett VPN är också viktigt om du föredrar att hålla din Internetleverantör i mörkret om vad du vill göra online. Detta hjälper till att förhindra att din internetleverantör kontrollerar hur mycket bandbredd du förbrukar. De flesta Internetleverantörer försöker upprätthålla en datagräns som när du överträffar börjar uppleva en långsammare internethastighet. En del av dem blockerar till och med helt åtkomst till vissa webbplatser och kanaler. En trovärdig VPN-leverantör hjälper dig att hantera alla dessa utmaningar. Men hur jämför det med en SOCKS5-proxy?

SOCKS5 Proxy Service VS VPN

Att använda en VPN ger dig en tillförlitlig källa till onlinesäkerhet, men det tenderar att minska din surfhastighet till en viss grad. Å andra sidan, att förlita sig på en SOCKS5-proxy innebär att din surfhastighet förblir betydligt snabbare än den skulle ha gjort om du använde ett VPN. Även om säkerheten inte skulle vara lika bra.

Dessa skillnader innebär att de två alternativen är lämpliga för olika användningar. SOCKS5-proxy fungerar bäst när din huvudsakliga avsikt är att dölja din plats eller att förbättra din hastighet vid strömning. VPN, å andra sidan, låter dig komma runt brandväggar. Det ger dig också möjlighet att göra mer känsligt arbete online eller torrent med en högre säkerhetsnivå.

Bästa VPN med SOCKS5 Proxy Service

Detta betyder dock inte att du inte kan använda båda tjänsterna om du så önskar. Det finns ett par VPN-tjänster som har SOCKS5-proxy som en extra funktion. Detta ger dig möjlighet att välja mellan vilka av de två tjänsterna du vill ha. Om detta är den typ av alternativ som du föredrar, ta en titt på de två VPN: erna nedan.

1. IPVanish

IPVanish börjar med vår lista som en av få VPN-leverantörer som kan erbjuda dig både en SOCKS5-proxy och VPN. Den kapabla tjänsten har sitt huvudkontor i USA. Som IPVanish-användare kan du ansluta 10 olika enheter samtidigt. Tjänsten garanterar säkerhet genom 256-bitars AES-kryptering. Det erbjuder stöd för ett brett utbud av VPN-protokoll också.

IPVanish erbjuder också ett annat alternativ särskilt för användare som inte vill ladda ner sin VPN-klient. Det finns webbläsarutvidgningar tillgängliga som tjänar samma syfte men i mindre skala jämfört med hela VPN-klienten.

IPVanish erbjuder också supersnabba hastigheter som är fantastiska från streaming, såväl som obegränsad bandbredd och obegränsad serverväxling. Tjänsten har också inbyggt stöd för användare som vill torrent. Dess proxyservice SOCKS5 spelar en enorm roll i detta. Allt du behöver göra för att ansluta till tjänsten är att logga in på en viss webbadress, verifiera din inloggning och du kommer att ställas in. För en mer detaljerad förklaring av vad tjänsten har att erbjuda, titta på vår IPVanish Review.

2. NordVPN

NordVPN har ett stort antal inbyggda funktioner för att säkra din anslutning. En SOCKS5-proxy råkar vara en av dem. Tjänsten är baserad i Panama och är ungefär 4200 servrar stark. Ett sådant stort nätverk av servrar tillåter tjänsten att optimera vissa servrar för specifika onlinefunktioner.

Användare kan därför gå till servrar som är bäst för antingen strömmande, spelande, bulknedladdningar eller torrenting. Tjänsten tillåter också upp till 6 samtidiga anslutningar under ett konto. 

NordVPN använder också 256 bitars AES-kryptering för att säkerställa användartrafik och fungerar riktigt bra med Tor för att underlätta ökad anonymitet. När du registrerar dig får du använda Cybersec-programvaran för att avvisa oönskade annonser eller skadlig programvara.

En av NordVPNs mest produktiva funktioner råkar vara dess Double VPN-krypteringsprotokoll. Denna tjänst fördubblar säkerhetsnivån genom att dirigera din trafik genom två servrar istället för en, vilket gör det ännu svårare att spåra dig eller din aktivitet online. För mer information om denna rundade leverantör, titta på vår mer kortfattade NordVPN-granskning.

Slutsats om de bästa VPN: n med SOCKS5 Proxy Service

I vår korta granskning har vi precis gått igenom vilken typ av fördelar vi kan förvänta oss när vi använder antingen en VPN eller en SOCKS5-proxytjänst. Vi har också tittat på några av de bästa VPN-tjänsterna som har båda alternativen att erbjuda. Förhoppningsvis gör detta beslutet lite mindre svårt att tänka på. Om du har några frågor eller kommentarer du vill dela kan du göra det genom att lämna dem i kommentaravsnittet nedan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map