Billigaste VPN 2020 avslöjad!

Det är omöjligt att handla i dessa dagar utan att störa bankbalansen, men online-säkerhet / integritet är värt dessa dyra transaktioner. Det betyder inte att jag kommer att lägga på dig alla dyra VPN på den marknaden. Jag skulle inte göra det mot dig. Du är här för att spara pengar medan du skyddar vår integritet och säkerhet, jag har dig. Du blir förvånad över hur billiga vissa VPN-enheter jämfört med de tjänster de erbjuder. Som sagt, låt oss ta en titt på den billigaste VPN-tjänsten du kan registrera dig för att få det extra lagret av sekretess och säkerhet när du surfar på webben.


Billigaste VPN 2017-granskning

Billigaste VPN 2020-granskning

Billigaste VPN 2020

Innan jag går in på detaljerna bör jag nämna att i de flesta fall dyrare VPN-leverantörer helt enkelt är bättre. Du får tillgång till bättre VPN-servrar, mer pålitliga VPN-appar och bättre kundsupport. Det handlar i princip om att “du får det du betalar för”. Fortfarande, för dem som letar efter billigare alternativ finns det gott om det. Ta en titt på de billigaste VPN-tjänsterna i tabellen nedan.

RankProviderLink

2

3

3

Vad är VPN?

Du kom hit och letade efter “Billigaste VPN för 2020”, detta måste innebära att du redan har en idé om en VPN-funktion. Även om du inte gjorde det, kommer vi fortfarande att berätta allt om det. Uppdatera ditt minne eller låt oss introducera VPN, det virtuella privata nätverket.

 • Detta VPN-verktyg är det perfekta skydd för din integritet online.
 • EN VPN skapar detta krypterat privat digital tunnel. När du ansluter till en av VPN: s servrar kommer hela trafiken att resa genom tunneln. Tack vare den anslutningen kan ingen, inte ens din Internetleverantör, komma åt dina data eller övervaka din online-aktivitet.
 • Om du vill ta sig runt geo-block, en VPN fungerar som en effektiv och säker metod för att uppnå det.
 • Få åtkomst till geo-blockerade strömningskanaler som  Hulu, HBO GO, Netflix, Amazon Prime, Showtime, CW TV, Sky Go, BeIN Sports, Now TV, bland andra.
 • Få annorlunda IP-adresser från hela världen för att avmarkera alla begränsade kanaler.
 • En VPN är också användbar för amerikaner som upplever blackout-begränsningarNFL GamePass, MLB.tv, NBA League Pass, NHL.tv och MLS. 
 • VPN hjälper dig kringgå blackouts så att du kan titta på dina favoritsporter live online.
 • Ladda ner torrentfiler utan att spåras med en säker VPN-anslutning.

4 anledningar till att alla ska använda VPN

Varje onlineanvändare bör ha ett VPN. Om du inte redan har gjort det här ExpressVPN-prenumeration länk. Inte övertygad? Läs varför du behöver en nedan.

Omkoppling censur online

Det finns onlinebegränsningar och censur nästan vart du än går. Om inte för upphovsrättsskäl, de är där för blockera olämpligt material. Men vissa lands censur är högre än andra som Kina, Saudiarabien och Indien. Genom att prenumerera på en VPN-server kommer du till få tillgång till ett gratis och obegränsat internet oavsett var du är.

Ultimate Online Privacy

Om du inte visste det, är du inte ensam över Internet. Google, Facebook och regeringen är på din rörelse. Din ISP övervakar naturligtvis också varje detalj. Den vet vilken enhet du använder, vilka webbplatser du besöker och vilka filer du laddar ner. Nu, om du använder ett VPN, du sätta stopp för övervakningen och hålla alla nyfikna ögon borta från dina online-aktiviteter.

Låta upp din Geo-plats

För någon som ständigt reser eller bor utomlands kan det vara något svårt att komma åt visst innehåll. Allt de får är ett geofel när de försöker få tillgång till utomeuropeiska tjänster. VPN fungerar som de perfekta verktygen för att hjälpa dem få tillgång till dessa tjänster genom spoofing deras geo-plats och bevilja dem en ny IP-adress. Att ansluta till ett VPN gör det möjligt för dig avblockera material det är inte tillgängligt där du är.

Anslut säkert offentliga WiFi-hotspots

Att använda allmänna gratis wifi på restauranger, skolor, flygplatser, bibliotek eller kaféer kan vara farligt. Det du inte vet är att dessa anslutningar är utsatta och utsatta för skadliga attacker. Dina uppgifter riskerar med den här anslutningen, inklusive dina bankkonton, lösenord, e-postmeddelanden och sociala webbplatskonton. De kan faktiskt bli stulna. Det är därför du måste se till att du alltid är ansluten till en VPN-server. I grund och botten hjälper detta ksläpp cyberbrottslingar och hackare bort från dig. 

Billigaste VPN för 2020 – Fördjupad granskning

Privat Internet-VPN

När det gäller de billigaste VPN-tjänsterna där ute, är Private Internet Access eller PIA ovanpå de billigaste VPN-tjänsterna. Du kan få ett årligt prenumeration på så lågt som $ 3,33 per månad. Det är ett nästan oslagbart pris. Prenumerationen inkluderar tillgång till över 3000 VPN-servrar distribuerade i 25 länder över hela världen. Du får också en VPN-app för Windows PC, Linux, Mac, Android och iOS. PIA har till och med introducerat en Chrome-förlängning. Sammantaget, om du söker efter en billig, pålitlig VPN, är det den vi rekommenderar.

PIA-funktioner

   • Ingen loggpolicy
   • SOCKS5 Proxy ingår
   • OpenVPN-, PPTP- och IPSEC / L2TP VPN-tunnlar
   • 7-dagars pengarna-tillbaka-garanti

BulletVPN

Som en nyetablerad VPN gör BulletVPN ett ganska imponerande jobb. Även om de inte erbjuder ett VPN-nätverk som är så omfattande som PIA, så är VPN-klienter för alla plattformar, inklusive Windows, Mac, PC och Android, extremt användarvänlig. Lägg till det faktum de erbjuder en 30-dagars återbetalningspolicy. Det betyder att du kan prova deras tjänst under en hel månad utan risk. När vi testade deras amerikanska VPN-servrar kunde vi också få tillgång till det eftertraktade Netflix USA. En månatlig BulletVPN-prenumeration kostar vanligtvis cirka 7,50 dollar, men tack vare en exklusiv rabatt för VPN Guru-läsarna kan du dra nytta av 25% rabatt. Det betyder att du kan registrera dig med BulletVPN för så lågt som $ 5,60 per månad. Använd bara kupongkod BULLET25OFF när du registrerar dig.

BulletVPN-funktioner

   • 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti
   • Avblockerar amerikanska Netflix
   • Appar för iOS, Mac, Android och Windows
   • 24/7 support

StrongVPN

30-dagars pengarna-tillbaka-garanti

En annan amerikansk och brittisk Netflix-blockering av VPN är StrongVPN. Denna leverantørs funktioner är inte lika många eller exklusiva som de flesta av de ledande VPN: erna på marknaden. Men deras billig prenumerationsavgift och pålitliga tjänster tjänar dem en plats på vår lista.

Deras största nackdel är 5-dagars återbetalningspolicy. Fem dagar är inte så många som 30! Användare uppskattar att ta sig tid när de håller på att fatta ett beslut. Du kan fortfarande använda dessa fem dagar för att testa deras tjänster och bestämma själv om StrongVPN är en stark passform. Registrera dig med Stark VPN med en 5,83 $ månadsabonnemang.

StrongVPN-funktioner

   • billiga och rimliga priser
   • avblockera och få tillgång till USA och Storbritannien Netflix utomlands
   • få en gratis Smart DNS-proxytjänst.

Unlocator

Unlocator är inte en VPN-tjänst i traditionell mening. De kryptera inte din trafik eller dölj inte din riktiga IP-adress, så du får inte ett extra lager av integritet. Istället omdirigerar Unlocator endast specifika geobegränsade webbadresser så att du kan komma åt geoblockerade webbplatser som Hulu, HBO GO, Amazon Prime eller ABC Go var som helst i världen. Du kan till och med använda Unlocator för att kringgå blackout-begränsningar i USA och Kanada. Registrera dig för en gratis 7-dagars rättegång kräver inget kreditkort. Om du bestämmer dig för att prenumerera på Unlocator kan du få tillbaka dina pengar inom 14 dagar också. En Unlocator-prenumeration sätter dig bara tillbaka lite över $ 4 per månad.

Unlocator-funktioner

   • Kompatibel med alla strömningsenheter.
   • Ingen hastighet sjunker.
   • Avblockerar över 220 kanaler från hela världen.
   • Gratis 7-dagars rättegång.
   • 14-dagars pengarna-tillbaka-garanti

Billigaste VPN-tjänst 2020 – Slutsats

Oavsett vilken VPN-leverantör du slutar logga in med, är det bättre att surfa på webben med en VPN-anslutning än utan den. Du får tillgång till ett gratis gränslöst Internet såväl som skydd mot nyfikna ögon som din ISP, hackare och copyright-troll.

Om du känner till andra billiga VPN-leverantörer som borde göra vår lista, meddela oss i kommentarerna.

relaterade inlägg

 • Bästa VPN för Vodafone

  Bästa VPN för Vodafone

  5 kommentarer | 5 juli 2018

 • Bästa VPN för augusti 2019

  De 10 bästa VPN: n som sticker ut i augusti 2019!

  12 Kommentarer | 22 juli 2019

 • Bästa VPN för nedladdning

  Bästa VPN för nedladdning

  Inga kommentarer | 23 nov 2017

 • Bästa VPN för Ghana

  Bästa VPN för Ghana

  Inga kommentarer | 16 augusti 2018

Om författaren

karl

Strömmande prylar geek. Intresserad av varje liten sak som finns att veta om att kringgå regionala begränsningar. En ivrig troende på rätten att skydda integritet online. Charles har också granskat många VPN-tjänsteleverantörer och vet hur man kan skilja de goda äpplen från de dåliga.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map