Den bästa VPN för alla enheter

Antalet enheter genom vilka användare kan få tillgång till sina konton fortsätter att öka med mycket mer att välja att ha flera konton öppna i nästan alla sina enheter. Som ett resultat blir det mycket enklare för virtuella brottslingar att logga in på bara en av enheterna som används för att upprätta en anslutning och få tillgång till nästan alla konton för en specifik individ. Detta bidrar bara till risken att använda en offentlig punkt av anslutning, där intetanande användare är ännu mer benägna för attacker där trovärdig information som bankinformation och kontolösenord troligen kommer att bli stulen. Oavsett om du använder din PC, Mac, Android, iOS, Apple TV, Roku, Fire Stick, PS4, Smart TV eller Xbox One, har anslutning till en VPN stora fördelar. Så vad är det? bästa VPN för alla enheter?

Den bästa VPN för alla enheter

Den bästa VPN för alla enheter

Behovet av VPN

Utan tvekan gör de många enheterna som har Wi-Fi-anslutning det mycket bekvämt för oss att göra så många saker online när vi är på resande fot. Denna bekvämlighet har dock också en nackdel som inte många verkar erkänna. Eftersom användare som är benägna att få åtkomst till samma e-post, sociala medier eller till och med bankkonto med antingen våra telefoner, bärbara datorer eller surfplattor, gör de många åtkomstpunkterna som vi lämnar öppna för en mycket framgångsrik onlineattack eftersom någon upptäcker deras existens.

  Bästa VPN med de flesta servrar i USA och Storbritannien

Ett idiotsäkert sätt att säkerställa att du som användare kan ha din anslutning säkrad på flera enheter är att få tjänster från en VPN-leverantör. En VPN-tjänst fungerar genom att kryptera din anslutning, vilket gör det svårt för någon, inklusive din Internet-leverantör, att veta exakt vad du har uppe medan du är online.

Den bästa VPN för alla enheter – Hur fungerar en VPN

När du prenumererar på en VPN-leverantör anger du din faktiska IP-adress, i utbyte mot en virtuell, som länkar dig till en fjärrserver. På det här sättet kan du välja att ansluta till vilken server du vill, och när du öppnar en webbplats eller en kanal verkar det som om du kommer åt den från det specifika landet.

Att använda en VPN möjliggör ett brett utbud av fördelar, av vilka några inkluderar:

  • Ökad integritet & säkerhet: Att ansluta till en VPN-tjänst innebär att din åtkomst till Internet är krypterad och därför inte kan fångas av någon, din ISP ingår. Du får utföra ditt arbete på nätet utan att oroa dig för att någon tappar på dig.
  • Tillgång till geo-blockerade webbplatser: Alla de webbplatser som du tidigare inte kunde få tillgång till kommer nu att vara tillgängliga för dig via alla dina enheter.
  • VPN-appar: Enkel att använda VPN-appar gör det möjligt för även första gången användare att navigera genom någon form av app utan att känna som om de inte är säkra på vad de ska göra.
  • Ökad anonymitet: Att använda ett VPN innebär också att du kan komma åt olika webbplatser och kanaler utan att behöva oroa dig för att spåra dig.
  Bästa VPN för Fortnite

Den bästa VPN för alla enheter

Att välja det bästa VPN-nätverket att prenumerera på kan ibland vara ett hinder eftersom det råkar finnas ett brett utbud av sådana tjänster att välja mellan, vilket en enkel sökning online kan avslöja. För att hjälpa dig att dela upp din sökning har vi gått igenom de flesta leverantörer som är tillgängliga online och vi har gjort en översyn av de tre bästa som vi anser att du bör tänka på:

1. ExpressVPN – Vår bästa rekommendation

ExpressVPN sätter standarden i termer av vad du kan förvänta dig av en VPN-tjänsteleverantör i toppklass. Deras säkerhet är oöverträffad med stöd för alla populära VPN-protokoll samt 256-bitars AES-kryptering. Deras tjänst är inriktad på kundnöjdhet, och detta framgår genom kvaliteten på deras kundvårdssvar via e-post, livechatt och genom biljetter. Användare uppmuntras att registrera en vän, och som ett resultat kommer båda att njuta av en månad med att använda tjänsten gratis. Programvaran som medföljer paketet gör att den kan fungera på olika plattformar som Windows, iOS och Android. Servrarna möjliggör också obegränsad bandbredd, obegränsad serverväxling och inga datakapslar. Din surfhistorik kommer inte att spelas in eftersom tjänsten har en strikt policy för loggar utan loggar.

2. IPVanish

IPVanish har också en mängd funktioner som erbjuds, tillsammans med en samling av över 40 000 IP-adresser för sina kunder att välja mellan. Kryptering är också militär klass, vid 256-bitars AES, samt komplett stöd för alla populära VPN-protokoll. Tjänsten har ett nätverk på över 500 servrar som finns i mer än 60 länder, och den möjliggör också obegränsad serverväxling. Tjänsten tillhandahåller upp till fem samtidiga anslutningar, vilket gör det möjligt för kunder att ha alla sina enheter som arbetar under ett abonnemang. IPVanish tillåter dock sina kunder att bara prova tjänsten i sju dagar, varefter de måste avgöra om de kommer att gå vidare med att köpa ett prenumeration.

  Bästa VPN för QNAP

3. NordVPN

NordVPN är en unik leverantör i den meningen att inte många andra har kapacitet att tillhandahålla den typ av funktioner som de gör. Ett perfekt exempel är dess dubbla VPN-funktion där en användares trafik överförs via två separata servrar för att öka säkerhetsnivån. Tjänsten erbjuder också den högsta kapaciteten för samtidiga anslutningar, står högt vid 6. Deras prövningstjänst är också ganska unik, eftersom du får prova tjänsten gratis under de första tre dagarna, sedan under deras pengarna tillbaka-garanti för de kommande 30 Du kommer att vara säker på att ingen av dina loggar kommer att behållas, du har också möjlighet att aktivera Tor via VPN. Dessutom har NordVPN också en automatisk Kill Kill-switch som aktiveras när din VPN-anslutning störs.

Avsluta den bästa VPN för alla enheter

Det säger sig självt att den bästa VPN för alla enheter också måste tillåta ett anständigt antal enheter att ansluta till tjänsten på en gång. Med NordVPN som har den högsta nivån av stöd för samtidiga anslutningar, presenterar de ett starkt fall för att övertyga användare som vill säkra alla sina enheter för att registrera sig med dem. Du kan gå vidare och göra det här. Har du några frågor eller kommentarer du vill att vi ska adressera? Lämna dem i kommentarfältet nedan så svarar vi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me