Den bästa VPN för shopping online

När e-handelsbranschen fortsätter att växa, vänder sig fler och fler till bekvämligheten med att handla online och få sina varor levererade direkt till dörren. Det är ett utmärkt sätt att spara tid och du får beställa produkter från nästan var som helst i världen. Trots den online framgångsrika framgången finns det fortfarande ett antal frågor som fortsätter att flaskhalsa tillväxten. Fråga en frekvent shoppare som får sina produkter från aliexpress.com så berättar han om bristen på förtroende för överföring av pengar när han betalar för sina produkter. En annan som använder Alibaba.com kan tala om hur priserna skiljer sig beroende på vilket land du köper från. Sådana problem kan orsaka kunder mycket frustration och de kan till och med förlora dem pengar under processen.

Den bästa VPN för shopping online

Den bästa VPN för shopping online

VPN för en bättre och säkrare online shoppingupplevelse

För att undvika allt detta uppmuntras shoppare att vända sig till en lösning som kommer att hålla sina transaktioner säkra och skydda deras kreditkortsinformation från att avlyssnas av personer som inte är avsiktliga. Detta skulle vara en trovärdig VPN-tjänst.

Vad är VPN?

Initialerna “VPN” står för Virtual Private Network. I lekmannens termer är detta en samling servrar som tillhör en specifik leverantör som gör att du kan surfa på internet anonymt och att kryptera din surfningstrafik på ett sådant sätt att inte ens din Internetleverantör kommer att kunna lyssna på dina aktiviteter online.

En trovärdig VPN-tjänst kan hjälpa dig att dölja din plats, vilket gör det möjligt för dig att handla dina varor till lägre priser. Detta kan spara en god del pengar på lång sikt. Du öppnas också för nya sätt att betala för prenumeration. Du kan välja att betala via kryptovalutor, och betalningarna kan göras för att vara anonyma.

Du kan också använda VPN för att avblockera webbplatser som normalt skulle geoblockeras i ditt land. Du kommer åt webbplatser som Target.com, Walmart, Amazon och BestBuy.

Bästa VPN för shopping online – Sammanfattning

Om du registrerar dig till en VPN-tjänst låter som en bra idé, här är en lista över några av de leverantörer som vi tycker är de bästa VPN: erna för shopping 2017:

 1. ExpressVPN
 2. IPVanish
 3. Cyberghost
 4. HideMyAss

Bästa VPN för shopping online granskning

Nedan hittar du en detaljerad recension av alla de bästa leverantörerna av VPN-tjänster du kan använda för att göra din online shopping säkert och anonymt.

ExpressVPN

När det gäller VPN, ExpressVPN är experterna. De har VPN-platser över hela världen och är en av få VPN-tjänster som faktiskt fortfarande gör att du kan ändra din Netflix-region till USA. Dessutom kan du springa tre samtidiga VPN-anslutningar. ExpressVPN följer a “Ingen loggpolicy” och erbjuder fantastisk 24/7 support för alla dess användare. De är en av få VPN-leverantörer på marknaden som erbjuder en 30-dagars återbetalningsgaranti. Om du inte är nöjd kan du få en full återbetalning av de pengar du betalade i början.

IPVanish

Nästa upp är IPVanish, en leverantör som är stolt över att ha en betalningsplan som inte diskriminerar vad gäller funktionerna som finns tillgängliga i alla dess paket. Du kan betala 10 $ för att testa tjänsten under den första månaden och så småningom $ 8,99 per månad om du är säker på att du kommer att använda tjänsten under de kommande tre månaderna. Senare kanske du tycker att det är mycket billigare att betala för hela året, med en månad faktureras endast $ 6,49. För en tjänst som har över 500 servrar i över 60 länder är detta verkligen bra valuta för pengarna. Leverantören lovar att inte hålla några loggar över din trafik, och det finns en policy som säkerställer att löften upprätthålls. Alla frågor säkerhet hålls tätt, och det finns en form av 256-bitars kryptering för att garantera det. Inte illa alls för en toppnivå VPN-leverantör.

CyberGhost Pro

Med en marknad så stor som VPN: s kan det vara mycket svårt att hitta en leverantör som är både trovärdig och inte för dyr eftersom det inte finns så många tjänster som det finns. CyberGhost VPN tillhör denna lilla kategori av leverantörer som är medvetna om klienternas behov samt hans ficka. Dess 500 servrar i över 30 länder utgör ett orubbligt litet nätverk, men det är ingen anledning för någon att anta att deras anslutningar är långsamma eller opålitliga. Du kan testa det själv genom deras 30 dagars återbetalningsperiod. Kryptering är också av industristandard, med ett 256 bitars AES-system som fungerar hand i hand med ett OpenVPN-säkerhetsprotokoll för att säkerställa att din integritet upprätthålls hela tiden.

SaferVPN

Som en relativt gammal aktör på marknaden har SaferVPN länge etablerat sig som en bra lösning för alla som vill prenumerera på en tjänst som håller kundernas intresse i hjärtat. Deras prissättning varierar från så lågt som $ 4,99 per månad, upp till $ 7,50 per månad; relativt prisvärd för den genomsnittliga Internetanvändaren som bara letar efter lite integritet. Leverantören har också samma 256-bitars kryptering, och perioden som erbjuds för potentiella kunder att ta prov på deras erbjudande är 14 dagar. Med över 400 dedikerade servrar i mer än 30 länder är det förmodligen svårt att hitta en region där du inte kan shoppa från.

HideMyAss

Senast på vår lista är en annan värdefull leverantör som garanterar fullständigt skydd och total integritet när du gör betalningar för dina köpta varor. HideMyAss har en ganska anständig 820 servrar spridda över över 190 länder vilket gör det möjligt för dig att beställa från alla onlinebutiker du kanske vill, oavsett var du än befinner dig. Tjänsten krypterar din anslutning genom protokoll som OpenVPN, PPTP och L2TP så att din trafik förblir ospårbar och din identitet dold. Med den här tjänsten förblir du oupptäckt när du kommer åt något på Internet.

Bästa amerikanska webbplatser för online shopping

 • ebay
 • Amazon
 • Walmart
 • Bästa köp
 • Mål
 • Hemdepot
 • Etsy
 • Jet

Shoppa säkert online – Extra tips

Följande video, med tillstånd av NordVPN, ger ytterligare information om hur du bedriver din online-shopping i en säker fråga.

Slutsats om bästa VPN för shopping online

Trots de få problem som håller tillbaka shopping på nätet från att vara en helt felfri process, tror vi att en VPN-tjänst lätt kan lösa de flesta problem som köpare kan genomgå. Det kommer också att ge ett extra lager av säkerhet som håller detaljer som ditt kreditkortsnummer privata och säkra.

Om du råkar välja någon av de tjänster som vi nämnde ovan, skulle vi gärna höra dina tankar som prenumerant och hur mycket din shoppingupplevelse har förändrats. Lämna en kommentar i avsnittet nedan så svarar vi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me