ExpressVPN Review – Är detta den bästa VPN 2020?

ExpressVPN-granskning

ExpressVPN Review – Innehållsindex

 • Översikt
 • Prissättning
 • Betalningsmetoder
 • VPN-servrar och platser
 • Sekretess och säkerhet
 • ExpressVPN-appar
 • Hastighets test
 • Kundservice
 • ExpressVPN vs andra VPN: er
 • Ytterligare egenskaper
  1. Kill Switch
  2. Split Tunneling
  3. MediaStreamer
 • ExpressVPN Free Trial?
 • För-och nackdelar
 • Är ExpressVPN värt det?

ExpressVPN-översikt

ExpressVPN är för närvarande den ledande leverantören inom VPN-branschen. Framgången bygger på dess enastående funktionsföreställningar såväl som den otroliga kundsupport som den erbjuder.

Ultrasnabba hastigheter, utmärkt kundsupport dygnet runt, krypteringstekniker i militär kvalitet och användarvänliga klientappar – allt bidrar till deras kundnöjdhet. ExpressVPN följer dessutom en strikt policy för icke-loggar som förbättrar din anonymitet online. Dessutom kan du använda funktionen för att strömma utan att titta över axeln.

Dess 30-dagars återbetalningsgaranti är en viktig försäljningsplats – vilket gör det enkelt för dig att få ExpressVPN, riskfritt.

ExpressVPN har en operativ jurisdiktion på British Virgin Island. Det betyder att VPN har befogenhet att skydda din information från auktoritära regimer med sin nollloggarpolicy.

Pengar tillbaka garanti30 dagar
Tillåtna samtidiga anslutningar5 enheter
Stödda streaming-tjänsterNetflix, BBC iPlayer, YouTube Red, Hulu och alla andra stora strömningsställen
Ingen loggpolicyJa
krypteringMilitär 256-bitars AES
protokollOpenVPN, L2TP-IPSec, PPTP
SpecialfunktionerVPN Split tunneling, Kill Switch, IP Address masking, Nollkännedom DNS, Speed ​​test,
Kundsupport24/7 levande stöd
Serverplatser160+ städer i 94+ länder
Antal servrar3000+ servrar
ServerväxlarObegränsat
DatatrafikObegränsat
Enheter som stöds & webbutvidgningarWindows, Linux, Mac, iOS, macOS, Apple TV, Amazon FireTV, Xbox, PlayStation, routrar Chrome, Firefox
VPN juridisk jurisdiktionBritish Virginia Island

För att säkerställa att vi fick det rätt beslutade vi att utföra ett komplett test på ExpressVPN. Vi samlade vår erfarenhet av VPN och sammanställde en ärlig recension av vad vi lärde oss. Därför föreslår vi att du fortsätter att läsa för en chans att nästan uppleva alla förmåner och nackdelar ExpressVPN har att erbjuda.

Prissättnings- och betalningsalternativ

ExpressVPN Review - Prissättning och planer

Precis som andra högst rankade VPN erbjuder ExpressVPN tre prenumerationsplaner. Och medan planräntorna är till synes höga, låt oss titta på hur var och en av dem säljer:

 • Det är det månadsplan som retails kl $ 12,95 varje månad – ett kostsamt alternativ om du inte behöver VPN i mindre än en månad.
 • Dess 6-månadersplan går för $ 9,99 per månad, som faktureras 59,95 $ var sjätte månad – rekommenderas inte.
 • Slutligen finns det årlig plan som säljer kl $ 8,32 varje månad – mycket att rekommendera, eftersom du bara betalar $ 99,95 var 12: e månad.

Betalningsalternativ

När det gäller betalningsalternativ kan du registrera dig med ExpressVPN med nästan vilken betalningsmetod du kan tänka på. Bitcoin, Paypal, Visa, Mastercard, American Express och Discover är alla accepterade.

ExpressVPN-granskning - betalningsmetoder

30-dagars pengarna-tillbaka-garanti

Pengar tillbaka garanti
30-dagars pengarna-tillbaka-garanti är utan tvekan en av de största försäljningsställena för ExpressVPN. Med tanke på att VPN inte ger en kostnadsfri provperiod kan du använda den här funktionen för att få en känsla av vad den har att erbjuda innan du permanent förbinder dig till den. Så länge du säger upp ditt prenumeration inom de första 30 dagarna efter prenumerationen kommer ExpressVPN att återbetala dina pengar.

ExpressVPN-granskning – servrar och platser

ExpressVPN-serverplatser

ExpressVPN skryter med en imponerande distribution av servrar och platser. VPN har över 3000 servrar i 160+ större städer, i 94+ länder. Att ha en så omfattande, jämnt distribuerade servrar och platser över hela världen garanterar snabba anslutningar – eftersom potentiella trängsel på en specifik server undviks.

På samma sätt innebär den breda distributionen av servrar på alla kontinenter att du kan ansluta till vilket geografiskt område som helst. Dessutom intresserade vi oss av att lära oss att ExpressVPN täcker även repressiva länder som Kina, Turkiet och Ryssland. Oavsett om du vill ansluta till en server i Asien, Afrika, Europa, Nord- eller Sydamerika, har ExpressVPN du täckt. Dessutom förutspår vi att VPN bara kommer att utöka räckvidden till potentiellt alla regioner runt om i världen.

virtuella servrar

Det är anmärkningsvärt att ExpressVPN också äger flera virtuella serverplatser för specifika länder. Med dessa virtuella servrar kan du välja en IP-adress för ett avlägset land som Bhutan eller Sri Lanka, medan trafiken omdirigeras till en annan region. Det primära syftet med dessa servrar är att säkerställa snabba hastigheter och samtidigt hålla dig säker.

ExpressVPN Review – Sekretess och säkerhet

Integritet

Vi var glada över att få veta att ExpressVPN har en laglig jurisdiktion för att driva från Brittiska Jungfruöarna. Dessutom är de brittiska Jungfruöarna inte bundna av varken de amerikanska reglerna för lagring av data (DR) eller UE: s DR-förordningar – undantagna från fördraget om “14 ögonövervakning”. Detta innebär att ExpressVPN inte är bundet till någon lag för att dela sina användares data med någon regering eller regim – vilket motiverar deras påstående om att följa en strikt loggpolicy.

Visstvis samlar ExpressVPN in minimal användardata, men det används bara för att identifiera och hantera operativa problem. Detta innebär att British Virgin Island VPN inte samlar in personlig information som annars skulle äventyra din integritet online, överhuvudtaget.

säkerhet

Utan tvekan använder ExpressVPN de bästa krypteringsteknikerna för militär kvalitet för att säkerställa din onlineaktivitet. VPN använder det trendiga AES-256-chifferet i kombination med RSA-406-handskakningen samt SHA-512 HMAC-autentiseringstekniker. Detta är den högsta säkerhetsnivån en VPN kan ge. Dessutom är det också den säkerhetsstandard som används av myndigheter som den amerikanska regeringen och säkerhetsexperter.

ExpressVPN möjliggör också perfekt sekretess framåt – en delad privat nyckel som ändras var 60: e sekund. Detta systemtrick gör det svårt för hackare att tränga igenom någon av dina aktiva krypteringar – allt möjligt genom Elliptic Curve Diffie-Hellman (ECDH) nyckelutbyte.

Medan de flesta högst rankade VPN: er tenderar att hålla sådana säkerhetsnormer – eftersom höga krypteringar tenderar att påverka hastigheterna väsentligt – har ExpressVPN på något sätt lyckats koppla ihop deras omfattande säkerhetssystem med ultrahastiga hastigheter. Ingen annan VPN är känd för att erbjuda en sådan blandning av hög säkerhet och snabba hastigheter.

Enkel användning

ExpressVPN har enkla, tydliga steg för att komma igång. Processen tar mindre än 5 minuter:

 • Navigera till tjänstemannen ExpressVPN-webbplats
  • Klicka på Skaffa ExpressVPN knapp
  • Välj din föredragen prenumerationsplan (genom att klicka på det)
  • Ange ditt e-postadress
  • Välj din betalningsalternativ
  • Ladda ner och konfigurera ditt ideal VPN-klient
  • Ange ditt aktiveringskod
 • Ansluta

ExpressVPN Review – Kunder och appar

ExpressVPN erbjuder minimalistiska, förenklade VPN-klienter som fungerar sömlöst och är väl optimerade. Med tanke på att dessa klientappar innehåller ett stort antal topp-lådfunktioner är detta otroligt. Precis som nästan alla andra topp-VPN-leverantörer har ExpressVPN klienter för båda Windows och Mac.

Du får också VPN-appar för iOS (iPad, iPhone) och Android enheter. Dessa klienter och appar gör att du ställer in VPN bara några klick bort. Du kan också ställa in en VPN-anslutning manuellt på din enhet eller router om du väljer att göra det. Installationsguider och handledning finns tillgängliga. Apparna innehåller också ett hastighetstest, diagnostikrapport, dödsbrytare och manuellt / automatiskt protokollval. Snabbtestfunktionen är mycket användbar om du vill se vilka VPN-servrar som är de snabbaste i din region.

I vår recension testade vi med både Windows- och Android-klientappar.

Windows-klientapp

För att ansluta Windows-klienten behöver du till engångskod för aktivering som skickas till din registrerade e-post.

När du har öppnat klienten kan du komma igång genom att klicka på anslutningsknapp i mitten. Genom att göra detta betyder det att du har använt Smart plats -funktion – som fungerar genom att ansluta till servern som erbjuder de bästa hastigheterna vid tiden.

ExpressVPN Windows-app

Om du vill ansluta till en specifik serverplats trycker du på på Välj plats för att komma igång. Du kommer att omdirigeras till en serverlista, där du kan välja från en lång lista över servrar som erbjuds av VPN. Dessutom har VPN kategoriserat servrarna i regioner för att ge en genväg till specifika kontinenter av intresse.

ExpressVPN Windows App 2

Även om windows-klienten verkar vara enkel, är den full av massor av avancerade funktioner – allt till ditt förfogande. För att komma åt dessa funktioner, klicka på menyikonen i appens övre vänstra hörn. När du öppnar alternativ sida, du kan växla mellan de olika avsnitten inklusive Allmänt, protokoll, konto, webbläsare, och Avancerad att utföra flera tweaks.

Android-klientapp

ExpressVPNs Android-klient liknar alltför Windows-appen. Dess gränssnitt är också mycket förenklat och minimalistiskt. För att komma igång måste du klicka på Anslut-knappen.

ExpressVPN Android-app

För att välja en specifik serverplats måste du klicka på den treprickade cykeln på Smart plats sektion. För att komma åt inställningssidan, navigera till startskärmen och klicka på menyikonen som du hittar längst upp till vänster. När du är på inställningssida, du kan spela med tillgängliga VPN-inställningar för att förbättra anslutningsupplevelsen.

På andra håll tillhandahåller ExpressVPN-klientappen tips och tips längst ner på hemsidan. Om du vill veta mer kan du klicka på länktexten längst ner, vilket leder dig till Nyheter och tips sida.

Kompatibilitet

En bra VPN bör kunna stödja alla smarta enheter som ansluter till internet. En VPN som kan stödja din bärbara dator men är oförenlig med din smartphone riskerar din integritet online.

Du kommer att vara glad att veta att ExpressVPN erbjuder bred kompatibilitet mellan enheter, webbläsare och tillägg; mer än någon annan VPN i branschen. Oavsett om det är en dator, smartphone eller surfplatta har ExpressVPN klientprogramvara för varje. VPN tillhandahåller också tillägg för stora webbläsare inklusive Chrome, Firefox och Safari.

För att skydda prylar som PlayStation, Xbox och Smart TV: er kan du dessutom installera ExpressVPN på en kompatibel router och säkra alla enheter i ditt hemnätverk. Ännu mer spännande, ExpressVPN har en perfekt framåtriktad sekretessfunktion som låter dig välja vilka appar och enheter du vill skydda vid en viss tidpunkt. Dessutom erbjuder VPN upp till fem samtidiga enhetsanslutningar under ett enda konto.

ExpressVPN är också en av få VPN-tjänsteleverantörer som erbjuder användare en VPN-app för Amazon Fire TV och Fire Stick samt Android TV Boxar.

ExpressVPN Review – Speed ​​Performance

Denna VPN gör djärva anspråk på att erbjuda supersnabba hastigheter – mer än någon annan VPN i branschen. Vi blev nyfikna och valde att motivera deras påståenden. Vi testade deras hastigheter med a Snabbtestverktyg och registrerade alla resultat vi samlade nedan.

 • Till att börja med är här det första resultatet vi registrerade utan en VPN-anslutning:Hastighetstest utan ExpressVPN
 • Nu har vi aktiverat ExpressVPN och anslutit till en server i närheten av vår faktiska plats. Här är resultatet vi spelade in:
 • Slutligen, här är de resultat vi registrerade när vi anslöt till en avlägsen server:

Resultaten vi registrerade motiverar VPN: s påståenden om att erbjuda de bästa hastigheterna. Därmed kan du lita på ExpressVPN för att strömma HD-innehåll såväl som torrent utan avmattningar. På samma sätt tillåter VPN också bra P2P-fildelning.

När vi testade nedladdningshastigheten medan vi anslutit till ExpressVPN, var internethastigheten cirka 90% av vår normala hastighet, väldigt imponerande. VPN-klienten erbjuder dig en hjälpande hand när du väljer den bästa VPN-platsen. Du kan hitta en “Rekommenderad” -flik baserad på de snabbaste servrarna och också utse dina favorit VPN-servrar på fliken Favoriter.

Du kan också få amerikanska Netflix utomlands med ExpressVPN: s amerikanska servrar. Tänk på att inte alla fungerar. Försök ansluta till olika servrar om du stöter på Netflix-proxyfelet eller helt enkelt kontakta ExpressVPN för information om vilka VPN-platser som fungerar med Netflix.

DNS Leak Test

Vi utförde också ett DNS-läcktest för att certifiera VPN: s krav på läckskydd. Efter att ha genomfört ett DNS-test blev vi imponerade av att registrera nollläckor – vilket illustreras på bilden nedan:

ExpressVPN DNS Leak Test

ExpressVPN Review – Support

Det finns olika metoder att kontakta ExpressVPN om du behöver support. Det bästa sättet är 24/7 livechattfunktion där du får hjälp direkt. Du kan också skicka ett e-postmeddelande eller skapa en supportbiljett på deras hjälpsajt. Dessutom finns det ett mycket användbart FAQ-avsnitt och en felsökningshandbok. Hur man installerar guiderna ExpressVPN har publicerat på sin webbplats är också lätta att följa.

Vi har också publicerat en lista med tips och trick som du kan vända dig till om du har problem medan du är ansluten till ExpressVPN: s servrar.

ExpressVPN vs andra VPN-tjänster

Om du vill få en allmän uppfattning om hur ExpressVPN faktiskt mäter mot andra VPN-leverantörer, titta på tabellen nedan. Vi har nyligen publicerat djupgående recensioner som detaljerar hur ExpressVPN jämför med andra VPN, inklusive NordVPN, IPVanish och VyprVPN.

ExpressVPN-funktioner

Den populära VPN-leverantören har lagt till några ganska användbara funktioner i ExpressVPN under åren. Här är några av våra favoriter.

ExpressVPN erbjuder ett paket med nästa gen-funktioner och tweaks som gör att du kan öka din integritet online. Vi försökte täcka dem i detalj:

SmartDNS (MediaStreamer)

ExpressVPN har också utvecklat MediaStreamer-funktionen. I grund och botten är det en smart DNS-proxytjänst som kommer i mycket hand om du vill förfalska din plats på Apple TV, Roku, Chromecast, Smart TV, PS4 eller Xbox. Alla dessa enheter stöder inte nativt VPN. ExpressVPNs smarta DNS-serveradresser kan emellertid konfigureras direkt på dem. Tänk på att Smart DNS inte maskerar din offentliga IP-adress. Det krypterar inte heller din Internet-trafik. Ta en titt på de viktigaste skillnaderna som skiljer VPN från Smart DNS.

En SmartDNS erbjuder förbättrade hastigheter jämfört med VPN. De garanterar dock inte din online-säkerhet – trots att du ger dig tillgång till geobegränsat innehåll. Därför kan du använda ExpressVPNs SmartDNS för att se innehållet i HD och under utmärkta hastigheter om du bara har fått tillgång till en censurerad juridisk tjänst.

Stealth-teknik

Vi var särskilt glada över att veta att ExpressVPN nu erbjuder stealth-teknik. Stealth-teknik är en utmärkt lösning om du besöker länder som Kina som har starka censurslagar – blockerar även vanliga VPN: er. För att lösa problemet behöver du ett VPN som har topp-lådens obfuskningstekniker som maskerar OpenVPN för att visas som en vanlig HTTPS-trafik.

Lyckligtvis för oss använder ExpressVPN stealth-teknik som gör susen. Och medan ExpressVPN inte har nämnt stealth-teknik på deras webbplats, bekräftade vi med deras supportagent att funktionen finns.

.lök Tor webbadress

.lök Tor webbadress är en annan otrolig mjukvarufunktion som erbjuds av ExpressVPN som låter dig gå runt censurerat innehåll och se blockerade webbplatser. Tor är ett gratis mjukvaruverktyg som gör att du kan öppna webbplatser på en “bäst i klassen” krypteringsanslutning – säkerställa din online anonymitet.

Om du är i Kina eller något annat land där VPN: er är blockerade kan du därför komma åt ExpressVPN i din Tor-webbläsare genom att skriva: http://expressobutiolem.onion/. Dessutom har den mörka webben en .onion-förlängning som blockerar webbplatser.

Split Tunneling

ExpressVPN erbjuder också split tunneling. Detta är en funktion som låter dig anpassa hur ditt VPN fungerar ibland. Till exempel kan du välja vilka appar du kan skydda med ett VPN vid en viss tidpunkt. Dessutom, om en viss app inte behöver skydd, kan du använda funktionen split tunneling för att utelämna den från kryptering. Delad tunneling är emellertid bara tillgänglig för Windows, MacOS och kompatibla routrar.

I synnerhet har split tunneling en fantastisk prestanda på routrar. Du kan välja specifika prylar som du vill säkra med ExpressVPN. Om du till exempel ska streama Netflix US på din smarta TV kommer du inte att säkra din bärbara dator eller smartphone samtidigt.

Kill Switch

ExpressVPN har utvecklat ‘Network Lock Kill Switch’. Det är i princip en Internet Kill Switch som automatiskt stänger av en användares Internet-anslutning varje gång deras VPN-tjänst avslutas. Den här funktionen är mycket användbar om du ofta använder VPN medan du torrenterar till exempel.

Hastighets test

Om du startar ExpressVPN-appen kan du navigera till funktionen ”Speed ​​Test”. Detta värdefulla tillägg låter dig kontrollera vilka VPN-servrar som har de bästa hastigheterna och latensen. Klicka bara på “Kör test” och vänta tills testerna ska avslutas. Du kan också spara resultaten för framtida referenser.

Förutom de funktioner som vi har listat ovan inkluderar ExpressVPN-applikationen också en DNS-läckagetest, en IP-checker,  samt en länk till supportwebbplatsen. Du kan kontakta ExpressVPN-supportteamet från VPN-applikationen.

ExpressVPN för Netflix US

För den här granskningen testade vi också VPN: s förmåga att låsa upp Netflix USA. Vi blev förvånade över resultaten – där vi kunde strömma Netflix USA-innehåll i HD. Dessutom har Netflix ett integrerat verktyg som filtrerar de vanliga IP-adresserna som används av VPN: er för att blockera deras manövrar på streaminguttaget. ExpressVPN har dock en extra, unik uppsättning IP-adresser som inte lätt identifieras av Netflix filterverktyg. Förutom VPN: s “hide my IP” -funktioner spelar också en viktig roll.

ExpressVPN för BBC iPlayer, Hulu, HBO och andra

ExpressVPN är också ett utmärkt val för alla större streamingtjänster som BBC iPlayer, Hulu, HBO, Spotify, Kodi, YouTube Red och många fler. VPN erbjuder stora hastigheter som tillåter strömmande HD-videor – en sällsynt möjlighet bland VPN: er.

Kundsupport

ExpressVPN har ett imponerande kundsupportsystem dygnet runt. VPN erbjuder flera supporttjänster inklusive felsökningsguider, installationsinstruktioner, avancerat biljettsystem, allmänna vanliga frågor som vi som ett livechatt-support 24/7.

I synnerhet testade vi deras 24 / 7live chattsystem och blev förvånade över upplevelsen. ExpressVPNs livechatt har en verklig mänsklig agent som alltid är angelägen om att hjälpa. När vi initierade livechatten tog agenten [Toni] mindre än 10 sekunder att skriva tillbaka. Och medan vår förfrågan verkade för uppenbar och något provocerande, var agenten lugn, artig och var angelägen om att svara på vår fråga.

ExpressVPN-Live-Chat-Support

Erbjuder ExpressVPN gratis försök?

Om du råkar äga en iPhone kan du faktiskt dra nytta av en gratis 7-dagars ExpressVPN-rättegång. Tyvärr har ExpressVPN för närvarande inte inkluderat kostnadsfria provalternativ i sina VPN-appar på andra enheter som Mac, Android eller Windows PC.

I likhet med andra premium-VPN-tjänsteleverantörer har denna VPN en 30-dagars återbetalningspolicy. Så du kan betrakta det som en kostnadsfri 30-dagars rättegång så länge du är villig att lämna dina faktureringsuppgifter. Du kan avbryta ditt prenumeration inom en månad och vara säker på att du får tillbaka dina pengar.

Slutsats

Fördelar

 • Fantastiska hastigheter
 • Ingen-loggar policy
 • Fungerar i Kina, Turkiet och Ryssland
 • 30-dagars pengarna tillbaka-garanti
 • Kryptering av militär kvalitet
 • Dödsbrytaren
 • Dubbel VPN
 • Torrent P2P-delning tillåtet
 • Avblockerar Netflix USA och stora strömningstjänster
 • Stor användarupplevelse
 • Utmärkt enhetskompatibilitet

Nackdelar

 • Störande pricy prenumerationsplaner
 • Ingen kostnadsfri prövning

ExpressVPN: Domen

Uppenbarligen är ExpressVPN vårt första val av bästa VPN för 2020. VPN ger oslagbar prestanda, stor tillförlitlighet och fantastiska funktioner. Dess militära standardsäkerhet gör att du kan surfa på internet utan att behöva titta över axeln. ExpressVPN har också ett knakande rykte för att hålla dina användardata privata – borta från nyfikna ögon, med tanke på att de är baserade på Brittiska Jungfruöarna.

Medan ExpressVPN är utan tvekan dyrt, kompenserar det för de dyra planerna med sina avancerade funktioner och prestanda. Dess förmåga att avblockera alla stora streaminguttag inklusive Netflix US och BBC iPlayer är otrolig. Med över 3000 servrar distribuerade i 160+ städer i 94+ länder, erbjuder VPN ultra-snabb hastigheter. Därför ett utmärkt val för användare som vill strömma HD-videor och passar perfekt för torrentälskare.

Jag förväntar mig definitivt ExpressVPNPris kan kanske förlora vissa människor, jag känner att jag får bra värde för mina pengar. Att kunna använda sin tjänst på två enheter samtidigt visade sig vara till stor hjälp. ExpressVPN rankas i min topp 3 VPN leverantörer och jag rekommenderar det säkert till andra. För vissa människor kan ExpressVPN verka lite dyrt. Om det är fallet med dig, kolla in dessa billigare ExpressVPN-alternativ.

>

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me