ExpressVPN vs BulletVPN 2020-jämförelse

Det kan vara ganska svårt att välja rätt VPN för närvarande på grund av att många premium-VPN-tjänsteleverantörer erbjuder liknande specifikationer. Det är främst anledningen till att vi har ansträngt oss för att sammanställa denna jämförande översikt mellan ExpressVPN och BulletVPN.  Syftet med denna jämförelse är att göra det lättare för dig att ta reda på vilken av de två som är rätt för dig.

ExpressVPN vs BulletVPN

ExpressVPN vs BulletVPN

Snabböversikt av ExpressVPN och BulletVPN

Både BulletVPN och ExpressVPN erbjuder sina användare användarvänliga VPN-appar tillgängliga på PC, Mac, Android, iPhone, och även Amazon Fire Stick.

ExpressVPN är baserat på de brittiska Jungfruöarna medan BulletVPN har sitt huvudkontor i Estland. Inget av länderna har infört lagar om lagring av uppgifter, inte är de en del av alliansen med 5 ögon.

Båda dessa VPN-serviceleverantörer följer en strikt no-logs-policy som tydligt beskrivs i deras sekretesspolicy. Med andra ord håller de inte reda på vilka webbplatser du besöker eller appar du använder när du är ansluten till deras VPN-servrar.

ExpressVPN har funnits i lite längre tid än BulletVPN. De drastiska förbättringarna BulletVPN har emellertid implementerat på sin webbplats, VPN-platser, såväl som olika applikationer, har gjort det att stå axel mot axel med andra populära VPN-tjänster.

Premiumfunktioner som kryptering av militär kvalitet, obegränsade VPN-serverväxlar, en Kill Switch, live-kundservice och smarta DNS-proxyer finns i båda VPN-tjänsterna.

Medan BulletVPN- och ExpressVPN-webbplatserna är enkla att navigera, är den ena funktionen vi anser att saknas från båda platserna en Warrant Canary. Det är i princip en metod som gör det möjligt för VPN: er och andra onlinetjänster att informera sina användare om att de har fått en stämning utan att bryta domstolsbeslut.

Kolla in vår omfattande BulletVPN granskning och ExpressVPN-granskning för en djupgående analys av vad vart och ett av dessa två VPN ger till tabellen.

Prissättning

BulletVPN avgifter $ 10,98 varje månad, $ 89,98 på årsbasis, eller $ 54,98 var sjätte månad. Du är gratis att betala via PayPal, kreditkort, Bitcoin eller banköverföring, förbetalda kort och e-plånböcker.

Medan deras gratis rättegång är kort (1 dag), de Pengar tillbaka garanti låter dig få en en månads prenumeration så du kan prova hela paketet. Oavsett vilken plan du slutar prenumerera på får du kryptering av militär kvalitet, obegränsad serverväxlare och obegränsad bandbredd tillsammans med en Smart DNS-alternativ.

Med ExpressVPN är det “du får det du betalade för”. Denna leverantör tar ut ett premiumpris för sina premiumtjänster. ExpressVPN fakturerar abonnenter $ 12.95 / month, och $ 99,95 per år, vilket är långt ifrån vad som anses vara en budget. På liknande sätt erbjuder ExpressVPN en 30-dagars återbetalningsgaranti liksom en Smart DNS alternativ. 

Vinnare: BulletVPN 

Integritetspolicy

Båda tjänsterna är baserade i länder där inga lagar om lagring gäller. ExpressVPN: s huvudkontor ligger i Brittiska Jungfruöarna, medan BulletVPN: er finns estland. Det gör dem långt borta från räckvidden för Fem ögonförening. Var och en har en viss sekretesspolicy, men slutresultatet är detsamma, de samla aldrig in dina data.

Enligt ExpressVPN: s webbplats:

“ExpressVPN loggar INTE och kommer ALDRIG att logga in IP-adresser, surfhistorik, trafikdestination och DNS-frågor.”

Även om många VPN: n säger att de inte loggar användarens aktiviteter, har de flesta mycket tveksamt loggningspolicy. Men det är inte fallet med ExpressVPN eftersom deras politik är kristallklar. Denna leverantör följer en ganska strikt “Ingen loggning” -policy, vilket betyder att de spåra inte eller lagra dina personuppgifter medan du använder deras tjänster.

BulletVPNs sekretesspolicy är som transparent och tydligt som det kan vara. Så här säger deras officiella webbplats:

”Vi samlar inte in några loggar över användarhistorik, anslutningshistorik, trafik och dataöverföring eller DNS-frågor, och vi lagrar inte VPN-anslutningsloggar av någon typ. Det betyder att vi inte lagrar användarens IP-adress och port, VPN-serverns IP-adress och port, eller VPN-anslutningsförsöket, anslutningsupprättande eller kopplingsdatum och tid. “

Med andra ord BulletVPN samlar inte in dina data inte heller lagra vad som helst av dina surfaktiviteter.

Vinnare: Båda 

säkerhet

BulletVPN använder sig av ett stort antal protokoll (inklusive OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2 och PPTP), 256-bitars kryptering, och 4096-bitars RSA-nycklar.

BulletVPN är en högkvalitativ VPN som har en dödsbrytare, och en topp sekretessteknik som heter Bullet Shield, vilket inte tillåter användare att ansluta till internet om de inte är anslutna till en BulletVPN-server i första hand. Du har friheten att slå på eller stänga av båda funktionerna från BulletVPN-appens inställningar, men vi föreslår att de hålls på, eftersom de kommer att hålla dina data säkra bara om VPN-anslutningen faller oväntat.

ExpressVPN erbjuder också en mycket praktisk dödsbrytare som automatiskt kopplar bort all programvara du använde från Internet i fall din VPN-anslutning plötsligt tappar. ExpressVPN använder sig av en stark 256-bitars AES-kryptering också.

Faktum är att när CIA eller FBI beslutar att skydda överföringen av känslig information, använder de dem AES-256-kryptering. Medan de flesta användare inte behöver mer än ”OpenVPN”, ExpressVPN erbjuder SSTP, L2Tp / IPsec och PPTP protokollsupport.

Vinnare: Båda 

Kompatibla enheter

Båda tjänsterna har dedikerade appar för nästan alla större operativsystem där ute. Det inkluderar sådana som Windows, Mac, iOS, Android och mer. Med sin smarta DNS-funktion kan du dock blockera regionala begränsningar för ett brett utbud av enheter även om de inte är nativt kompatibla med VPN-klienter. Låt oss ta en titt på vilka enheter var och en av dessa topp VPN-konkurrenter stöder.

BulletVPN

 • Windows
 • Mac
 • Android
 • iPhone och iPad
 • Amazon Fire TV
 • Linux
 • routrar
 • Streaming media konsoler (via Smart DNS):
  • Apple TV
  • Roku
  • Smart TV
  • PS4
  • PS3
  • Xbox ett
  • Xbox 360

Vinnare: ExpressVPN 

Kundsupport

En dedicerad supportpersonal är mycket viktigt för alla onlinetjänster och det inkluderar också VPN-leverantörer. Du kan stöta på problem när du försöker installera en VPN-app på en av dina enheter, eller helt enkelt vill få mer information om när ditt VPN-abonnemang ska betalas. Hur som helst, du vill att någon ska svara på alla frågor du kan ha.

BulletVPN erbjuder följande kundsupportalternativ: livechatt, en FAQ-databas, installationsguider, felsökning och supportbiljetter. Om du vill ställa en fråga till BulletVPN: s supportteam kan du använda flera språk biljett system. Tiderna där svaren kommer fram varierar beroende på frågeställningens komplexitet. Du kan hitta en grön Live Chat-knapp längst ner till höger på BulletVPN-webbplatsen. Du kan också skicka en biljett direkt via BulletVPN-appen. Kort sagt, BulletVPN erbjuder 24/7 Premium Support över E-post eller livechatt.

ExpressVPN har en 24/7 365 livechattfunktion, för. Företaget erbjuder andra traditionella metoder för kundsupport inklusive kontaktformulär, en FAQ-sektion och supportmails. Nu, om du stöter på några komplikationer när du väljer en av dessa gammaldags metoder, kommer ExpressVPN att omdirigera dig till deras live support team.

Ingen av VPN-tjänsterna erbjuder telefonstöd. Vissa användare kanske föredrar att kommunicera sina problem genom ett telefonsamtal, men det kanske inte ger det bästa sättet att stödja tekniska problem. Det är därför de flesta VPN-enheter troligen inte har använt sig av det här specifika sättet att stödja sin användarbas.

Vinnare: Båda 

Hastighet och servrar

ExpressVPN är en av de mycket få VPN-leverantörer som faktiskt levererar snabbhet och pålitlighet. När testas, båda nedladdnings- och överföringshastigheter var toppklass och konsekventa. Denna leverantör har också ett större servernätverk (160 platser i 94 länder) med snabba servrar med jämna hastigheter.

BulletVPN presenterar sig som VPN med ”flammande snabba hastigheter”. Enligt tester, BulletVPN visade konsekventa hastigheter, särskilt när vi använde deras hög hastighet märkta servrar.

Deras servernätverk fortsätter att expandera. Ända sedan vi först granskade dem, tilllade de cirka 21 länder till. Det är fortfarande mindre än vad ExpressVPN erbjuder, men de kommer definitivt dit. I skrivande stund har BulletVPN 111 serverplatser i 47 länder.

Vinnare: ExpressVPN 

ExpressVPN vs BulletVPN – Domen

BulletVPN skulle vara ett bra alternativ för en tung streamer eller torrenter. Leverantörens transparens gör det till ett pålitligt alternativ för integritetsmedvetna användare. För att inte nämna det anständiga specifikationer för sekretess och säkerhet det har att erbjuda. Denna lättanvända leverantör är lovande, men med allt sagt, ExpressVPN är vinnaren av denna jämförelse. Det är bara så att ExpressVPN erbjuder en fantastisk tjänst som innehåller ett brett utbud av funktioner som säkert kommer att glädja alla. ExpressVPN är snabb, säker, säker och pålitlig. Men till slut får du prova dem och bedöma själva. Vilket VPN tycker du borde ha vunnit? Vilket VPN skulle du ha valt? Låt oss veta i kommentaravsnittet nedan. Du kanske hittar bästa ExpressVPN-alternativ välgörande.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me