Hur man går förbi den stora brandväggen i Kina

Kinesiska medborgare, såväl som utlänningar som bor i Kina, får inte besöka webbplatser som Google, Facebook, Twitter och många andra. Denna form av internetcensur implementeras genom att använda Great Firewall of China. För att komma runt dessa block har många börjat använda virtuella privata nätverk, ofta känt som VPN. VPN: er är emellertid förbjudna i Kina från och med 2017. De gav också ut en varning tidigare till sina medborgare om att alla VPN-tjänster kommer att blockeras i april 2018. Lyckligtvis finns det många VPN som fortfarande tillåter användare att kringgå Great Firewall of China. Dessa inkluderar några av de mest kraftfulla och robusta VPN-tjänster som har funnits på marknaden i mer än fem år och har gjort betydande ansträngningar för att undvika den kinesiska regeringens VPN-block. Alla dessa VPN-leverantörer erbjuder obegränsad bandbredd och deras servrar spänner över olika länder runt om i världen.

Bästa VPN som fortfarande omgås den stora brandväggen i Kina

Bästa VPN som fortfarande omgås den stora brandväggen i Kina

Bästa VPN som fortfarande omgås den stora brandväggen i Kina

Att hitta ett VPN som fortfarande fungerar i Kina har blivit ganska svårt. Vi har testat många VPN-tjänsteleverantörer och många av dem fungerar inte längre i Kina. I recensionen nedan har vi listat upp de bästa VPN: n som fortfarande gör det möjligt för dig att undvika Kinas stora brandvägg.

ExpressVPN

ExpressVPN är den föredragna VPN för kinesiska användare 2018. Den användarvänliga designen av ExpressVPN mobil- och stationära appar har lockat den kinesiska publiken och ExpressVPN-webbplatsen är också mycket lätt att använda. För nybörjare och icke-tekniska användare anses ExpressVPN vara det ideala valet på grund av dessa skäl:

  • ExpressVPN-appen är enkel att installera.
  • ExpressVPN har VPN-servrar spridda över hela världen.
  • De ger också en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti till sina användare.
  • ExpressVPN fungerar fortfarande i Kina.

NordVPN

NordVPN har varit en dominerande aktör på VPN-marknaden i Kina i flera år. De använder vissa aggressiva tekniker för att hantera VPN-blockeringsbegränsningar som den kinesiska regeringen har infört. Anledningarna till att människor föredrar NordVPN framför andra VPN-tjänsteleverantörer är följande:

  • De har väldesignad programvara med intuitivt GUI för både mobilplattformar och stationära datorer.
  • De tillåter användare att köra 6 samtidiga anslutningar med ett enda VPN-konto som inte erbjuds av andra konkurrenter. (De flesta VPN-tjänsteleverantörer tillåter endast 3-5 anslutningar åt gången)
  • De ger också 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

VyprVPN

VyprVPN erbjuda mer transparenta VPN-tjänster jämfört med andra leverantörer. Deras produkt använder “Chameleon” -protokoll, vilket är deras anständighetskoncept för förbättrad säkerhet. Denna teknik är det ultimata krypteringsprotokollet, eftersom det betraktas som ett av de få som någonsin har kunnat bryta igenom Kinas okrossbara brandvägg. Den använder omodifierad OpenVPN för 256-bitars kryptering och förhindrar DPI, VPN-blockering och strypning genom att kryptera metadata. Andra saker som du kan beundra om VyprVPN inkluderar:

  • De erbjuder mer öppna och tillförlitliga tjänster med användarvänlig programvara.
  • Du kan installera VyprVPN-appen på din PC, Mac, Android eller iOS-enhet,
  • Du kan testa VyprVPN gratis tack vare en 3-dagars rättegång.

De har varit i VPN-branschen sedan 2009 och GoldenFrog, som är deras moderbolag, har erbjudit olika onlinetjänster i mer än tio år. Företaget fokuserar starkt på den kinesiska marknaden och har anpassat sig till olika förordningar som föreslagits av den kinesiska regeringen.

PureVPN

Med mer än 1 miljon användare över hela världen, PureVPN är ännu en berömd VPN-leverantör bland kinesiska medborgare. De har en snabbt växande användarbas i Kina och de har uppdaterat sin programvarudesign för att göra den mer effektiv och användarvänlig. De erbjuder utmärkta nedladdningshastigheter och föredras av användare som gillar att titta på strömmande videor online.

De ger också ett verktyg för att välja en VPN-server beroende på dina inställningar. Genom att ge specifika instruktioner till programvaran angående vilken typ av tjänst du förväntar dig som att strömma innehåll i USA eller Storbritannien, ladda ner videor eller få tillgång till förbjudna webbplatser, föreslår det en VPN-server som är den mest lämpliga för ditt krav.

PureVPN erbjuder en kostnadseffektiv produkt och deras priser är billigare jämfört med andra konkurrenter. Detta är främst anledningen till att de föredras av kunder som söker prisvärda VPN-tjänster.

BulletVPN

BulletVPN är en enkel och pålitlig VPN-tjänsteleverantör som fungerar felfritt i Kina. BulletVPN har dedikerade appar tillgängliga för Android, Mac, Windows PC, Amazon Fire TV Stick och iOS-plattformar.

De tillhandahåller också SmartDNS-tjänster tillsammans med sin VPN-produkt. Du kan använda deras DNS-tjänst för att avblockera strömningstjänster som Netflix och Hulu i höga hastigheter utan att behöva ansluta till VPN-server.

Vilka VPN ska du undvika i Kina?

Du bör förstå att den kinesiska regeringen gör ständiga förändringar beträffande regler och regler som hindrar deras folk från att använda någon VPN-tjänst i Kina. Du bör noga välja en VPN-leverantör som snabbt kan anpassa sig till dessa plötsliga förändringar.

Att välja gratis VPN-tjänster eller små leverantörer kan vara en anledning till att du stöter på problem. De kommer inte att ha tillräckligt med resurser för att modifiera sin programvara för att kringgå Internet-sensorerna i Great Firewall of China. Du kan ha svårt att försöka ansluta till deras VPN-servrar från Kina.

Du bör också fråga om kundsupport som de erbjuder och om de kräver ett telefonnummer för verifiering. Detta kan vara riskabelt eftersom regeringen kan spåra förhållandet mellan dig och VPN-leverantören. Du bör noggrant utvärdera alla fördelar och nackdelar med varje VPN-tjänst innan du gör ditt val.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me