Mest säkra VPN-tjänster 2020

De flesta håller med om att med tanke på det ökande hotet om terrorattacker och osäkerhet gör regeringar över hela världen rätt genom att vidta åtgärder för att övervaka och spåra terroristaktiviteter i syfte att förhindra katastrofala händelser. Det är därför vi har Storbritanniens regeringskommunikation, USA: s NSA, kineserna med deras stora brandvägg och till och med indiernas centrala övervakningssystem. Så väl avsedd som detta kan det kanske inte ringa bra med oss ​​som känner djupt om online-integritet och anonymitet. Därför fortsätter fler och fler att vända sig till VPN. Vilket är det säkraste VPN 2020? Läs recensionen nedan för att ta reda på det.


Mest säkra VPN-tjänster 2020

Mest säkra VPN-tjänster 2020

Mest säker VPN 2020

Den typ av VPN-tjänst som krävs för att förbli skyddad även under regeringsövervakning måste vara av högsta kvalitet, med olika krypteringsnivåer. På dagens marknad finns det olika tjänster som påstår sig erbjuda den höga krypteringsnivån, men mycket få av dem gör det faktiskt. För att hjälpa dig när vi fattade detta beslut beslutade vi att göra en översyn av de mest krypterade VPN-tjänsterna på marknaden. Läs vidare.

1. ExpressVPN

Som leverantör som har funnits på marknaden i nära 8 år nu, ExpressVPN har varit i spetsen för alla krypteringsteknologier som fortsätter att dyka upp och gör sitt bästa för att utnyttja dem till sina kunder så fort de kan. Deras flera krypteringsnivåer uppstår på grund av de olika VPN-protokollen som de stöder, av vilka några inkluderar SSTP, PPTP, OpenVPN UDP, OpenVPN TCP och L2TP / IPSec. Alla dessa säkerställer skydd av militär kvalitet över din anslutning.

ExpressVPN erbjuder ett prissättningspaket som många andra VPN-leverantörer inte skulle kunna jämföra med, men om du letar efter den bästa formen för kryptering på marknaden, är det vad du måste kämpa med. De tre prissättningsplanerna som erbjuds gör att du kan betala i intervaller på 1, 6 och 12 månader, och deras expansiva nätverk med över 97 servrar i mer än 75 länder säkerställer att din anslutning förblir aktiv under hela ditt prenumeration.

Tjänsten har också mjukvara som är kompatibel med din Mac-, Android-, Linux- eller iOS-enhet, vilket innebär att du kommer att kunna köra den på ett brett elektronikutbud. Om du inte är säker på om detta är tjänsten för dig eller inte, skulle du vara bättre på att testa den först innan du fattar ett beslut. ExpressVPN erbjuder en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti där du kan se hur väl deras tjänst passar dina preferenser. Om du stöter på eventuella problem, kommer deras kundtjänst alltid att finnas till hands för att hjälpa dig dygnet runt.

2. IPVanish

Med en lista med mer än 25 000 IP: er, IPVanish användare har en hel del virtuella platser att välja mellan. Detta garanterar dem att de alltid kommer att dölja sin plats och att deras identitet döljs. Protokoll som OpenVPN, PPTP och L2TP säkerställer att all anslutning är väl säkrad, och till $ 7,50 för en månad, $ 20,24 för 6 månader eller $ 59,49 för året, är värdet du får inte så illa.

Till skillnad från de flesta andra leverantörer erbjuder IPVanish bara sju dagar på sin pengarna tillbaka-garanti. Längden är lite kort för att ta reda på exakt hur bra deras tjänst fungerar, men vi uppmuntrar alla att dra nytta av det genom att testa allt. De appar som medföljer tjänsten tillåter den att fungera på Android, iOS, Windows, Mac och Mac OS X utan några problem, men ingenting ännu för de som hoppades kunna köra det på Linux. Uppsättningsförfarandet är ganska rakt fram, och för alla som inte är säkra på vad de ska göra finns det ett antal handledning och videoguider som hjälper dig komma på väg.

3. NordVPN

Med 1 1015 servrar och räkning, NordVPN fortsätter att arbeta med ökad tillförlitlighet för sina kunder, och det verkar fungera riktigt bra för dem. De erbjuder också upp till 6 samtidiga anslutningar, och det finns en legion av människor som registrerar sig med dem baserat på den förmågan. Deras tvååriga erbjudande till $ 3,29 per månad sticker också ut på marknaden, och deras 2048-kryptering garanterar alla som prenumererar med fortsatt skydd. Funktioner som en Internet-kill-switch och starkt DNS-skydd lägger till sin lista över säkerhetsmekanismer.

4. CyberGhostVPN

Att vara baserat i Rumänien betyder Cyberghost behöver inte följa några lagar om datalagring, som är fallet med många andra VPN-tjänster baserade i USA eller Storbritannien. Detta säkerställer kunderna att de kan fortsätta att surfa utan att behöva oroa sig för att deras historia hålls. Det, tillsammans med de olika VPN-protokollen som de stöder (PPTP, OpenVPN, L2TP / IPSec) gör att de kan kryptera sina kunders data och garantera dem komplett skydd online.

Deras ganska stora servernätverk med över 1045 servrar distribuerat över 30 länder gör att du tänker på deras prisplaner som ganska rättvist, med tanke på att det finns så många andra leverantörer som tar ut mycket mer och har ett mycket mindre nätverk. För en månads prenumeration debiteras du $ 10,49, för 6 månader, $ 35,40 och för två år 69,60 $. Vi måste kreditera CyberGhost VPN för att ha kommit med 2-årsplanen eftersom vi inte har sett den erbjudas av någon annan leverantör.

Slutsats om de mest säkra VPN-tjänsterna 2020

Trots att de flesta VPN-tjänster använder relativt samma teknik för att tillhandahålla sina tjänster är det de unika funktionerna och avancerade funktionerna som skiljer dem från varandra, även när man överväger vilken av dem som har den mest pålitliga krypteringsnivån. Om du har valt din leverantör från vår lista, låt oss veta hur allt gick genom att lämna en kommentar nedan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map