Säkraste VPN för integritet och säkerhet online

Cyberbrott ökar, och att de som inte har tillräckligt skydd på plats kan finna sig betala dyrt inom en mycket nära framtid. I lika mycket som Internet har skapat ett medium som möjliggör snabb kommunikation, omfattande forskning och ännu bättre nätverkande via sociala medier, har det också blivit en jaktplats där spammare och hackare planerar taktik som de får använda på intetanande individer. Antalet kunniga cyberbrottslingar fortsätter att öka under dagen, och dessa dåligt avsedda individer kommer med ganska sofistikerade sätt att fly individer och företag av sina privata uppgifter.

Säkraste VPN för integritet och säkerhet online

Säkraste VPN för online-sekretess & säkerhet

Media har inte heller varit blyga för att rapportera incidenter där människors privata information olagligen har samlats in, varav ett av de största fallen hittills var dataskandalen Facebook-Cambridge Analytica. Med både stora multinationella företag och småkriminella som tänker hårt att tänka på de metoder de kan använda för att olagligt fånga användardata är risken med att hålla sig oskyddad online högre än någonsin tidigare. Den här typen av hot kräver förebyggande åtgärder, och vi har precis rätt lösning för dig att implementera och skydda dina data när som helst online.

Använda en VPN för att hålla sig säker online

Ett virtuellt privat nätverk, bättre känt som VPN, är ett formidabelt svar på det här problemet. Detta är en tjänst som fungerar genom att kryptera din anslutning så snart du går med i ett nätverk genom att registrera dig hos en leverantör. När din anslutning till någon av deras fjärrservrar har upprättats överförs dina data från och med på ett säkert, krypterat sätt. Din VPN-prenumeration kommer också att göra det möjligt att få tillgång till geobegränsande webbplatser, eftersom när du väl har anslutit till en fjärrserver verkar det som om du är baserad var den servern du har anslutit till befinner sig.

Att välja en VPN-tjänst att prenumerera på kan vara mycket utmanande, särskilt om du gör det för första gången. För att säkerställa att du får rätt, har vi en lista över faktorer som du borde kontrollera när du granskar VPN-tjänsterna som finns på marknaden:

  • Säkerhetsfunktioner och sekretess: Se upp för alla unika funktioner som gör det möjligt för din leverantör att erbjuda en anslutning som är säkrare jämfört med vad du får med andra tjänster.
  • Kundtjänst: Att enkelt nå din leverantørs kundtjänsteam är ett stort plus.
  • Nedladdningshastigheter: VPN: er är kända för att något sakta din Internet-anslutning. För att motverka detta är det bäst att leta efter en leverantör som har riktigt snabba servrar.
  • Loggningspolicy & Jurisdiktion: Olika leverantörer har olika policyer för dataloggning. Se till att kolla in din leverantör för att ta reda på vad deras är.
  • Störande support: Om du kommer att göra mycket fildelning och nedladdning, behöver du en leverantör som är konfigurerad på ett sätt som stöder den här typen av aktivitet.

Säkraste VPN för online-integritet & säkerhet

När det gäller de flesta säkra VPN-er som du kan registrera dig med finns det verkligen inte så många alternativ. Håll dig borta från gratis VPN eftersom dessa ofta kan äventyra din online-säkerhet istället för att skydda den. Här är de säkraste VPN: n från och med 2018:

1. ExpressVPN

Det här är en leverantör som har lett marknaden nästan sedan starten. ExpressVPN grundades på de brittiska Jungfruöarna redan 2009 och har sedan dess vunnit många utmärkelser för sin servicekvalitet. ExpressVPN erbjuder 256 bitars AES-kryptering, som är beroende av OpenVPN som huvud VPN-protokoll. Tjänsten har åtkomst till cirka 2000 servrar och en noll-loggningspolicy som säkerställer att din information förblir privat och okänd för även ExpressVPN själva. Deras servrar är också bland de snabbaste i branschen, och med en kundservice som är tillgänglig dygnet runt är det aldrig för sent eller för tidigt att nå dem med dina problem. Deras paket innehåller också en DNS-tjänst som du kan välja istället för ett VPN, men du bör veta att den här döljer bara din plats utan någon kryptering. Deras servernätverk innehåller också en serie stealth-servrar som låter dig bryta igenom till och med de tuffaste brandväggarna beroende på var webbplatsen du kommer till är värd. Listan med ytterligare funktioner som tjänsten har att erbjuda inkluderar en Internet-dödsbrytare som stänger av ditt internet i händelse av att din VPN-tjänst störs, och en DNS-läckskyddstjänst som förhindrar att dina DNS-förfrågningar överförs via fel lista . Läs mer om tjänsten genom att titta på vår ExpressVPN-granskning. När du är klar kan du också undersöka deras 30-dagars testerbjudande som kommer med en pengarna-tillbaka-garanti.

2. NordVPN

Denna Panama-baserade VPN ger åtkomst till cirka 4000 servrar i sitt nätverk. Detta enbart garanterar åtkomst till ett så brett utbud av webbplatser, vilket innebär att användare inte har något att oroa sig för när de ansluter till. Tjänsten har många värdefulla funktioner som erbjuds, och de flesta av dem är inriktade på att maximera abonnentens skydd online. Ta till exempel deras dubbelkrypteringsfunktion. Den här funktionen gör det möjligt för användare att vidarebefordra sin trafik genom två servrar istället för en, vilket fördubblar skyddsnivån. Dessutom kommer användare också att välja vilka servrar de ska ansluta till baserat på det arbete de gör online. NordVPN erbjuder servrar som är optimerade för onlinespel, torrent, HD-strömning och även stora filnedladdningar. Om du funderar på att skydda mer än en enhet har NordVPN fått dig täckt eftersom de stöder upp till 6 flera anslutningar. Du är välkommen att gå igenom vår omfattande granskning av NordVPN för att lära dig mer om NordVPN.

3. CyberGhostVPN

Att ha en abonnentlista med mer än 15 miljoner användare, Cyberghost VPN får definitivt vissa saker rätt i sitt tjänsteerbjudande. Leverantören har en imponerande lista med nära 1 300 servrar som alla är baserade i mer än 61 länder. Säkerhetsmässigt kan kunder surfa under 256-bitars AES-kryptering, vilket är tillräckligt bra för att hålla både deras anslutning och privat information utom räckhåll för skadliga individer. Deras bas i Rumänien är också långt borta från påverkan från alla datatillsynsorgan, och detta inspirerar en förtroendevald i företagets nollregistreringspolicy. CyberGhost VPN stöder också torrent bland sina användare, och det har specialserver avsatta för att underlätta detta. Leverantören erbjuder också olika versioner av sin VPN-app, och detta gör det möjligt för användare att köra tjänsten på sina Windows, iOS, Linux eller Android-baserade enheter. VPN-leverantören implementerar också användningen av perfekt sekretess framåt, där du måste använda en nymonterad privat nyckel varje gång du loggar in. För en mer detaljerad titt på vad denna leverantör kan göra för dig, ta dig tid att gå igenom vår Cyberghost VPN-granskning.

Sammanfattning av säkraste VPN: er

När man pratar om hur ”säker” en VPN-tjänst är, vad som granskas är dess trovärdighetsnivå. Vi har granskat några av de mest trovärdiga VPN-tjänsterna på marknaden, så vi är säkra på att alla tre garanteras helt skydda din online-säkerhet.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me