Titta på Kayo Sports utanför Australien – Bästa VPN

Om du bor i Australien vet du förmodligen att du inte har så många alternativ när det gäller att strömma dina favoritsporter online. Men allt som lösas eftersom Kayo Sports nu finns i regionen. Kanalen samlar några av de mest populära sporterna under ett tak. Det finns bara ett problem. Kayo Sports är endast tillgängligt för användare i Australien. Om du vill komma åt kanalen utomlands måste du använda ett VPN. Därför är här en omfattande guide som belyser de bästa VPN: erna för Kayo Sports.

Bästa VPN för Kayo Sports

Bästa VPN för Kayo Sports

Vad är Kayo Sports?

Kayo Sports är en direkt live-on-demand streaming kanal som drivs av ingen annan än Foxtel. Du får strömma över 50 sporter över hela världen, inte bara i Australien. Kanalen är välbyggd för att höja din sportupplevelse. Med en enda prenumeration, vare sig det är grundläggande eller premium, får du många privilegier med kanalen.

Du kan strömma upp till fyra spel på en gång och hoppa till händelserna som har ändrat spelet om du kommer in. Du kan också välja ett No-Spoilers-alternativ där kanalen döljer alla poäng så att du kan strömma byten utan att veta vad som hände. Det är bara hälften av det.

Kayo Sports har två typer av prenumerationer, Basic och Premium. Den grundläggande är 25 $ per månad medan premien kostar 35 $ / månad. Den enda skillnaden är att du i premium kan använda upp till tre samtidiga enheter. När du använder basic får du bara 2. Andra behörigheter är tillgängliga för båda.Kayo Price

I båda abonnemangsplanerna kommer du att dra nytta av en 14-dagars gratis provperiod. Du kan bokstavligen ta kanalen för en provkörning innan du tänker. Vem vet, det kan kanske slutligen inte tillfredsställa dina behov (vilket jag mycket tvivlar på).

Bästa VPN för Kayo Sports – en snabb titt

Om du skriver ordet VPN i någon butik eller sökmotor hittar du att det finns hundratals leverantörer. Var försiktig och använd inte de som erbjuder sin tjänst gratis. Dessa är inte tillförlitliga och kan äventyra din identitet när du surfar på webben. För att inte tala om att de flesta av dem säljer dina uppgifter till systerföretag för intäkter. Hur tror du annars att de betalar för servrarna du använder? I slutändan blir du deras huvudsakliga inkomstkälla. Med det sagt är följande VPN-leverantörer de topptestade VPN: erna för Kayo Sports. Jag kommer att prata om var och en av dem i detaljer senare i recensionen. Så kolla in dem här och bläddra lite längre för en djupgående analys.

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. BulletVPN
 4. SurfShark

Hur man avblockerar Kayo Sports utanför Australien

Australien älskar sport, men det gör hela världen. Att hålla en kanal som Kayo exklusiv för den australiensiska regionen är orättvist. Kanalen hämtar din plats genom att undersöka din offentliga IP-adress. Som du kanske vet är din IP det som representerar din faktiska fysiska plats. Om Kayo fastställer att du bor utomlands och får tillgång till dess tjänster utanför sitt täckningsområde kommer det att blockera dig på plats. Allt du får är detta geo-felmeddelande:

”Tyvärr, Kayo Sports är endast tillgängligt för sportfans inom Australien”

För att kringgå problemet bör du använda ett virtuellt privat nätverk. Det är ett internetverktyg som omdirigerar din trafik genom en säker server i ett land du väljer. När du är ansluten får du en IP-adress i den region där servern är belägen och verkar surfa inom det territoriet. Om du till exempel ansluter till en australisk server får du en australisk IP-adress. Som ett resultat kommer Kayo Sports att vara tillgänglig för streaming trots att du är utomlands. Så här kan du avmarkera Kayo Sports utanför Australien:

 1. Registrera dig med en VPN-tjänsteleverantör. Jag rekommenderar att du använder ExpressVPN.
 2. Ladda ner och installera deras VPN-applikation på en kompatibel enhet som Android, iOS, PC eller Mac.
 3. Logga in med ditt VPN-konto och anslut till en australisk server.
 4. Starta Kayo Sports webbplats eller dess dedikerade applikation.
 5. Titta på mer än 50 sporter live eller på begäran var du än är.

Som jag nämnde hittar du hundratals VPN för Kayo Sports. Jag har redan valt ut fyra av de bästa att granska i den här artikeln. Du kan ta en kort titt på vad som ska komma nästa i tabellen nedan.

Bästa VPN för Kayo Sports – Full recension

Om du går till deras officiella webbplats kommer du att märka ett mycket viktigt uttalande med tanke på VPN: er. Så här har webbsidan att säga: “Kayo stöder inte Virtual Private Networks (VPN). Om du har en VPN aktiverad på din enhet måste du välja att inaktivera den. ” Oroa dig inte, jag gjorde den här recensionen av en anledning. Medan Kayo kunde blockera VPN-åtkomst över tid finns det fortfarande VPN som kan undgå kanalens försvarsmekanism. Jag gick vidare och testade många VPN-leverantörer och fick reda på att några av de bästa i branschen fortfarande kan avblockera kanalen utomlands. Låt oss nu ta en djupare titt på de bästa VPN: erna för Kayo Sports.

ExpressVPN

ExpressVPN-granskning

ExpressVPN är en VPN-tjänst som kommer direkt från Brittiska Jungfruöarna. Leverantören håller inga loggar om du är rädd för att 5-ögonen spionerar på vad du gör. Om de kräver användarinformation från företaget lämnar de tomhänderna. Hur kan de samla in data om individer om det inte finns något att ta?

ExpressVPN har ett enormt servernätverk som täcker 128 platser. Vi talar om mer än 2000 servrar i 94 länder, det är ett riktigt stort nummer om du är någon som gillar att utnyttja geobegränsat innehåll över hela världen. Du hittar lättanvända appar på de flesta större operativsystem inklusive Android, iOS, PC, Mac samt Fire Stick.

När det gäller skydd får abonnenterna också välja vilka VPN-protokoll som ska användas från en lista som innehåller SSTP, PPTP, L2TP / IPSec och OpenVPN. Det här är bäst om vi ska tala om säkerhet och krypteringar. Du får också välja vilken del av din trafik du vill kryptera med tillstånd av deras delade tunnelfunktion.

En prenumeration tillåter användning av tre samtidiga anslutningar. Inte bara det, utan ExpressVPN erbjuder också en egen Smart DNS-funktion, MediaStreamer. Du får låsa upp mer än 150 kanaler runt om i världen utan att behöva tappa din anslutningshastighet under processen.

Denna VPN har mycket mer att erbjuda sina användare. Du kan kolla vad annat VPN har i butikerna genom att gå igenom detta ExpressVPN-granskning.

NordVPN

NordVPN Review

NordVPN är också en av de största VPN-tjänsterna i branschen. Det har det största servernätverket bland alla leverantörer på vår lista. Nätverket innehåller mer än 5000 servrar i 60+ länder, vilket är mycket med tanke på att du har obegränsad serverväxling.

Denna VPN är baserad i Panama, vilket innebär att det inte finns någon störning från datatillsynsmyndigheter. När det gäller säkerhet, är denna VPN utmärkt i denna major. Du måste exklusiva alternativ för att använda om du är en NordVPN-prenumerant. Först får du dra nytta av deras Double VPN-funktion. Den här låter dig omdirigera din onlinetrafik via två servrar istället för en.

Föreställ dig att dina data krypteras två gånger med säkerhet i militär kvalitet. Det betyder att det är omöjligt för någon cyberbrottsling att få tag på din information. Men när dina data dubbelkrypteras kommer din anslutningshastighet att sjunka drastiskt. Så du kommer att offra hastighet för säkerhet. Kom ihåg det.

Den andra säkerhetsfunktionen är CyberSec. Den här tjänsten skyddar din enhet från virus, skadlig programvara eller skadlig programvara där ute. Du kan gå online utan att behöva titta över axeln hela tiden. En sak till, NordVPN tillåter upp till 6 samtidiga anslutningar. Det betyder att du kan dra nytta av ett skyddat nätverk tillsammans med 5 andra individer under samma konto. Om du vill veta mer, läs detta omfattande NordVPN Review.

BulletVPN

BulletVPN Review

BulletVPN har inte funnits på länge i branschen, men det har verkligen påverkat. Denna VPN erbjuder bara servrar i 30 olika länder inklusive Australien naturligtvis. Men vad det saknar i servrar, det ökar säkerheten. BulletVPN erbjuder dig valet mellan PPTP, L2TP, OpenVPN, IKEv1 och IKEv2. OpenVPN och IKEv2 som är ditt bästa alternativ när det gäller säkerhet

BulletVPN samlar inte in loggar över någon användaraktivitet och kan inte heller koppla annan insamlad information till någon specifik användare. Med andra ord kan du göra vad du vill på nätet utan att frukta vem som ska samla in det du besökte när du är ansluten till BulletVPN.

VPN har sitt huvudkontor i Estland, ett land utanför 14 Eyes, vilket är mycket för dem som värnar om sin integritet. BulletVPN tillåter tre samtidiga anslutningar, vilket innebär att du kan köra den på din Windows-bärbara dator, iOS-telefon och Android-surfplatta på samma gång. Även om det är nytt, är det en av få VPN som erbjuder en smart DNS-tjänst. Om du inte vet hur du konfigurerar det på din enhet kan du alltid kontrollera handledning på webbplatsen eller be deras supportteam om hjälp. För mer information, bläddra igenom detta BulletVPN granskning.

SurfShark

SurfShark

Surfshark är ytterligare en ny post i VPN-verksamheten tillsammans med BulletVPN. Först erbjöd den Chrome och Firefox webbläsartillägg innan den startade sin ursprungliga Android-app. Med den nyligen lanserade iOS-appen utökade tjänsten sin täckning till alla stora plattformar. SurfShark har ett anständigt servernätverk på 800 servrar i 50 olika länder. Det är ett bra nummer för en VPN som just startade sina tjänster.

Låt oss nu prata om VPNs huvudattraktion, dess obegränsade samtidiga anslutningar. Bokstavligen betalar du för en prenumeration och alla du känner kan dra nytta av ett säkert nätverk. Det är något som ingen av de bästa VPN: n i branschen har gjort hittills. De erbjuder en mycket användarvänlig app för iOS, PC, Mac och Android för att hjälpa icke-tekniska kunniga personer att navigera enkelt. Glöm inte, den här antar också policysystemet utan logg och värnar om användarnas behov av integritet.

När det gäller DNS-läcka har denna VPN din rygg. När du är ansluten till Surfshark går dina DNS-adresser till Surfsharks egna DNS-servrar, vilket förhindrar läckor som kan avslöja din online-aktivitet. Vill veta mer? Kolla in det här SurfShark granskning.

Enheter som är kompatibla med Kayo Sports

Du kan strömma dina favoritsportevenemang live eller på begäran på följande plattformar:

 • Android
 • iPhone
 • iPad
 • PC
 • Mac
 • Chromecast
 • Apple TV
 • Android TV

Vad finns på Kayo Sports?

Det här är vad du kan hitta på den australiska strömningstjänsten:

 • AFL
 • Cricket
 • Tennis
 • NRL
 • NFL
 • NBA
 • NBL
 • Formel 1
 • Supercars
 • Golf
 • Fotboll
 • Rugby unionen
 • Surfing
 • Ishockey
 • Baseboll
 • Boxning
 • WNBL
 • UFC
 • Brottning
 • Acrobatics World Cups
 • Rytmiska världsmästerskap
 • hurling
 • Super League Triathlon

Bästa VPN för Kayo Sports – Slutsats

Du har nu allt du behöver veta om de bästa VPN: erna för Kayo Sports. Kanalen är en hel del för dig som gillar att strömma sina favoritsporter live. Nu, även om du bor utanför Australien, står Kayo Sports till ditt förfogande. Läs granskningen väl och välj VPN som passar dina behov. Ström sedan efter Kayo Sports var som helst i världen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me