USA: s VPN-server

USA: s VPN-server


USA: s VPN-server

US VPN-server – Content Index

Att ansluta till en VPN-server baserad i USA kan öppna upp mer innehåll för att tjäna din onlineupplevelse. Du har ingen aning om hur begränsade mina streamingalternativ var innan jag lärde mig att ansluta till den amerikanska servern. Det är därför jag skulle vilja visa dig hur du gör det:

 • Varför behöver du en amerikansk VPN-server?
  • Få åtkomst till USA-begränsat innehåll
  • Bläddra anonymt
  • Förbättra din säkerhet
  • Omkoppla regionala blackouts
  • Handla för mindre
 • Hur man ansluter till en amerikansk server?
 • Bästa VPN: er med bästa amerikanska servrar
  • ExpressVPN
  • NordVPN
  • BulletVPN
  • SurfShark
  • IPVanish
  • VyprVPN
 • Vilket innehåll får jag med en amerikansk server?
 • En server i USA – Logga ut

Varför behöver du ett VPN med amerikansk server?

Det finns många skäl till varför man skulle behöva ansluta till en amerikansk server. För någon som är belägen utanför USA är det ett måste att ansluta till en amerikansk server.

Gå till USA-endast onlineinnehåll

Om du vill tillgång USA-baserat innehåll du behöver a server baserad i USA med tillräckligt med överföring och nedladdning av bandbredd. När du ansluter till en amerikansk server får du rätten att få tillgång till allt USA-baserat innehåll. Du kommer inte längre att möta några svårigheter när du försöker komma åt amerikanska webbplatser, kanaler eller tjänster.

Bläddra anonymt på webben

Annat än så kan du gå online med en anonym identitet. Att ha din trafik omdirigeras via en amerikansk server eller vilken server som helst krypterar dina data och ändrar din IP-adress. På så sätt kan ingen ta reda på vem du är eller var du ansluter till.

Bättre säkerhet

Om omdirigera din trafik via en amerikansk server krypterar den. Förutom täcka vem du är och var du är på, det ger dig alla säkerhetsfördelar du kan begära. Ingen tredje part kan komma åt dina data eller ändra det. Även om USA kanske inte har samma mängd kontroll som ett land som Kina gör, övervakar den amerikanska regeringen sina invånares onlineaktiviteter.

Escape blackouts

Om du är trött på att inte kunna se din favoritsportspel online bara för att det sänds på TV, ansluter till en specifik amerikansk server är lösningen. Om ett spel är mörkt i ett område är det inte tillgängligt för live-spelströmning via en viss kanal eller tjänst. Men en VPN omdirigerar all enhetens internettrafik via en amerikansk server. Beroende på där servern är i USA, du kan kringgå blackouts och strömma det innehåll du vill ha bekvämt.

Handla för mindre

Online shopping blir för dyrt för dig att hantera? Varför gör du det fortfarande utan VPN? När du ansluter till vissa servrar kommer du till handla online för billigare priser.

Det beror på vilket land servern är i. Låt oss säga att två olika länder erbjuder samma objekt men med olika priser. Allt du behöver göra är ansluta till en server i det land där varorna är lägre och du kan köpa det för önskat värde.

Hur man ansluter till en amerikansk VPN-server?

Ett internetverktyg som skyddar din online-säkerhet och som hjälper dig att komma åt allt innehåll du söker efter? Det är enkelt, ett VPN. Ett virtuellt privat nätverk laddar upp din trafik och döljer din identitet när du verkar ha åtkomst till internet från ett annat land. Det beror på att du kommer att använda en dedikerad server i ett specifikt land.

När du är ansluten kommer du till få tillgång till regionens exklusiva innehåll eftersom du kommer att arbeta med en giltig IP-adress. Låt mig utarbeta mer. Om du ansluter till en server i USA får du en Amerikansk IP-adress. Således, innehåll som HBO, US Netflix och ABC kan ses på vilket territorium du bor i. Det är så enkelt som det. Det som är ännu enklare är processen att göra det. Ska vi lära oss hur man ansluter till en amerikansk server? Nu går vi:

 1. Innan jag börjar måste du välja en ansedd VPN att arbeta med. Jag granskar några av de bästa i branschen för att underlätta din sökning.
 2. När du väl tittar på en VPN-leverantör, prenumerera till deras tjänst genom att besöka deras officiella webbplats.
 3. Efter det, ladda ner deras ansökan på din enhet. VPN: er har klienter på de flesta operativsystem där ute inklusive iPhones, iPads, Android, macOS och Windows. Åh, det finns Fire Stick också.
 4. Om VPN är tillräckligt trovärdig kommer du att upptäcka att dess serverlista är staplad med alternativ att ansluta till. I vårt fall behöver vi en Amerikansk server.
 5. Hitta en och tryck på anslutningsknappen. Du måste vänta några sekunder för att upprätta en anslutning.
 6. När applikationen informerar dig om att en anslutning är på plats, använd den här IP-verifierare att dubbelkontrollera.
 7. Grattis, du har nu en amerikansk IP-adress och kan surfa på internet som en amerikansk användare.

Bästa VPN med amerikanska servrar

VPN-havet är fullt av fisk att välja mellan, men vilken av dem kan mata din online aptit? De flesta VPN: er lovar samma tjänster och garanterade resultat. dock, Jag stötte på många av dem som inte håller slutet på köpet. 

Vissa är bra, andra är dåliga. Det är därför det är extra försiktig när du väljer ett VPN rekommenderas starkt. Oroa dig inte, ditt jobb kommer inte att bli så svårt som du tror.

Det finns vissa VPN-specifikationer du behöver se upp för. Bortsett från att ha Amerikanska servrar, det VPN du väljer måste ha stealth-säkerhetsfunktioner, utmärkt hastighet, och viktigast av allt utan loggar politik. Lyckligtvis gjorde jag forskningen åt dig och här är vad jag kom på med. Dessa är de bästa VPN-leverantörerna som har utmärkta amerikanska servrar.

ExpressVPN

En VPN med utmärkta amerikanska servrar? Stiga på ExpressVPN. Företaget använder sig av en AES 256-bitars kryptering med OpenVPN-protokollet som standard. Detta gör leverantören till ett bra val när det gäller säkerhet. Även om denna leverantör inte har några loggar överhuvudtaget, registreras vissa metadata. Dessutom är företaget det beläget i BVI, utöver den amerikanska och brittiska regeringens jurisdiktion.

Detta innebär att företaget inte omfattas av lagret om lagring. Företaget har inget att lämna regeringen om det blir frågat om användarloggar. Alla servrar använder delade IP: er, så du delar en IP-adress med hundratals andra användare. ExpressVPN har dessutom appar tillgängliga för Windows, MacOS, Android, iOS, Linux (kommandorad) och vissa routrar. Jag lade till en ExpressVPN-granskning för dig att få en djup titt på leverantören.

Fördelar

 • Det finns 34 ExpressVPN-serverplatser i Nordamerika,
 • Huvudkontor utanför Five Eyes
 • Erbjuder starkt dataskydd och säkerhet.
 • Över 1000 supersnabba servrar spridda i över 90 länder.
 • De bästa krypteringsprotokollen för solid säkerhet och integritet
 • Utmärkt att avmarkera innehållet sömlöst.

Nackdelar

 • Dess tjänster kommer för ett ganska dyrt pris.

NordVPN

Nästa är den Panama-baserade NordVPN vilket jag tycker är mycket användbart när det gäller tillgång till USA: s innehåll. Denna VPN respekterar användarnas integritet eftersom den erbjuder en policy utan loggning. Detta innebär att ingen användardata lagras. I själva verket är denna VPN känd för sin säkerhet. Den viktigaste funktionen är dess dubbel VPN. Double-hop-servrarna dirigerar din trafik genom två VPN: er. EN Tor över VPN-alternativet som skickar trafik genom Tor-nätverket när du lämnar VPN-servern.

De flesta IP-adresser delas, men vissa dedikerade IP-servrar är tillgängliga vid behov. OpenVPN-protokollet använder 256-bitars kryptering standard. Detta visar bara hur säker denna VPN är. Dessutom har denna leverantör appar för Windows, MacOS, Android och iOS. Läs hela NordVPN granskning här.

Fördelar

 • NordVPN har 1817-servrar i USA.
 • Denna leverantör har byggt upp ett rykte för integritet.
 • Ger en säker och krypterad anslutning
 • Kan spärra ett brett utbud av geolåsta platser
 • Erbjuder livechatt dygnet runt och vänlig kundsupport

Nackdelar

 • Jag är inte så förtjust i deras serverhastighet.
 • De bad om min kreditkortsinformation för att aktivera en kostnadsfri provperiod.

BulletVPN

Enligt min åsikt, BulletVPN kanske ligger lite bakom VPN: erna på vår lista, men det är fortfarande en av de säkraste och pålitliga VPN: erna. Denna leverantör driver ett nätverk av servrar i alla delar av världen, och det växer ständigt. Dessutom bryr BulletVPN sig mycket om säkerhet och hastighet.

Företaget använder sig av industrin bästa säkerhetsprotokoll säkra sina kunder när de kommer åt webben. BulletVPN följer inga loggar politik. Varken loggar eller lagrar användarnas online-aktiviteter. Eftersom hastighet är viktig, ser företaget till att dess servrar inte är överbelastade. Företaget är känt för att vara en av få leverantörer med de snabbaste tillgängliga hastigheterna. BulletVPN har också appar för alla plattformar. Om du är angelägen om att lära dig lite mer om detta robusta VPN, kolla in det här BulletVPN granskning.

Fördelar

 • Det fungerar 12 servrar i USA.
 • Inkluderar en Killswitch.
 • Har utmärkta VPN-protokoll.
 • VPN-alternativ? Smart DNS-alternativ.
 • Täcker 29 länder exklusive USA.
 • Pålitligt stöd.

Nackdelar

 • Jag fick inte tillräckligt med alternativ i deras serverlista.

Surfshark

En annan av mina favoriter skulle vara Surfshark. Det är en prisbelönad VPN som krypterar dina onlinedata och håller dig säker utan problem. För en VPN-tjänsteleverantör som inte har varit på marknaden länge är Surfshark-servarlistan ganska geografiskt mångfaldig. Företaget verkar över 800 servrar i 50 länder runt världen. Experter tror att Surfsharks tjänster är jämförbara med etablerade industriledare som har funnits på marknaden under lång tid.

Surfshark delar ett hem med ExpressVPN, de brittiska Jungfruöarna. Andra funktioner som hastighet och serverplatser ger Surfshark denna konkurrensfördel. Med Surfshark kan du se till din plats är privat och dina känsliga data är säkra, alltid. Surfshark har mycket mer att erbjuda kunder. Ta reda på i denna översyn.

Fördelar

 • 15 Surfshark-serverplatser i Nordamerika.
 • Stöder P2P-fildelning
 • 24/7 livechatsupport
 • No-logs policy och en kill switch
 • Nollkännedom DNS och stark kryptering

Nackdelar

 • Jag tyckte att deras månatliga plan var för dyr.

IPVanish

Baserat i USA, IPVanish är ett VPN med ett starkt rykte inom VPN-branschen. Företaget påstår sig vara den enda Top Tier VPN-tjänsten på marknaden för att skryta med mer än 1300 servrar i mer än 60 länder. Denna VPN ger också användare mer än 40 000 olika IP-adresser.

IPVanish har en fördel jämfört med sina konkurrenter. Det är en Tier1-nätverk, vilket innebär att det äger sina servrar. Denna leverantör äger och driver servrar i över 80 städer, den största koncentration av VPN-servrar finns i USA. Få mer information om IPVanish i denna recension.

Fördelar

 • 18 servrar i USA.
 • Över det bästa stödet
 • Ansluts till tio enheter per konto.
 • 1000+ servrar i 60 länder.
 • Internet kill switch finns.

Nackdelar

 • Det gick inte att komma åt Netflix med den här.

VyprVPN

Slutligen kommer vi till vår senaste VPN som har privat och säkert internet skrivet överallt, VyprVPN. Denna leverantör erbjuder exklusiva funktioner där du kan skydda dig med. när du är online.

Denna leverantör erbjuder sina kunder tillgång till toppen av linjen säkerhetsfunktioner, en stor serverpark, och anständigt kundservice. För att inte tala om att det skryter 17 amerikanska servrar för dig att utnyttja.

Vår VyprVPN granskning kommer att ge dig mer information om detta ansedda VPN. Men här är en snabb titt på VyprVPN: s funktioner.

Fördelar

 • Det har 17 amerikanska VPN-servrar.
 • Oberoende granskas för att bevisa att de inte har några loggar.
 • Har lättanvända appar för alla enheter.
 • VyprVPN besegrar throttling.
 • För VyprVPN betyder obegränsat obegränsat.
 • Denna leverantör använder flera protokoll för kryptering.

Nackdelar

 • Jag skulle älska det mer om det lägger till fler servrar.

Lista med populärt amerikanskt innehåll

Så vad får du ut av allt detta efter att ha anslutit till en amerikansk server? Lita på mig mycket. Kolla in dem själv:

 • Netflix
 • Amazon Prime Video
 • Hulu
 • Reddit
 • Youtube Live
 • ABC
 • NBC
 • Räv
 • Spotify
 • Showtime
 • CW-TV
 • truTV
 • Matnätverk
 • TNT
 • MLB
 • SyFy
 • Djur planet

Amerikansk VPN-server – slutliga ord

Det är ingen hemlighet att USA är källan till världens mest populära underhållning. Ingen skulle bli förvånad över att höra om användare som söker en amerikansk VPN-server. Målet med VPN: erna som vi har granskat ovan är att tunnel till USA genom att tillhandahålla en Amerikansk IP-adress. Många är orsakerna till att användare uppmanas att välja en amerikansk VPN-server. Oavsett om de vill få tillgång till amerikanska Netflix eller undvika blackouts, att ansluta till en amerikansk server kan hjälpa dig. Tror du att jag träffade märket med de VPN som jag nämnde? Låt mig veta dina tankar i kommentaravsnittet nedan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map