Как да гледате BBC iPlayer на PS4 в чужбина

Някой казвал ли ви е, че PS4 не са само за игра на видео игри и че можете да ги използвате като стрийминг устройства? Заложете, че не сте знаели, че можете да гледате BBC iPlayer и извън Обединеното кралство. Наясно сме, че потребителите, разположени в САЩ, Австралия, Канада, Германия и др., Се срещат със съобщение за грешка при опит за достъп до BBC iPlayer на BBC. И това се случва с гео ограниченията, налагани на британското BBC. Въпреки това, благодарение на онлайн софтуер, наречен VPN, всеки може да гледа каквото и да е отвсякъде и на всяко устройство, включително PS4. Ние казваме истината и сме на път да я споделим с вас. Ето как можете да гледате BBC iPlayer на PS4 извън Обединеното кралство. 


Как да гледате BBC iPlayer извън Обединеното кралство

Как да гледате BBC iPlayer извън Обединеното кралство

Как да инсталирате BBC iPlayer App на PS4

Преди да намерите начин да настроите VPN на PS4, първо трябва да получите приложението BBC. Както можете да видите, ще получите следното съобщение: „BBC iPlayer работи само във Великобритания. За съжаление, това се дължи на проблеми с правата. “BBC iPlayer GeoBlocked

За да инсталирате приложения в Обединеното кралство на вашата PlayStation конзола, ще трябва да създадете британски PSN акаунт. Първото нещо, което трябва да направите, е да посетите уебсайта на PlayStation и да изберете държавата, в която се основава приложението, което искате да получите. Това е много важно, за да не можете да отмените или промените нищо за тази стъпка. След това ще получите имейл от PlayStation, за да потвърдите новия си PSN акаунт. Сега можете лесно да създадете нов акаунт на PS мрежата на вашия PS4. Прочетете повече за това как можете да се регистрирате за акаунт в UK PlayStation Network в това статия.

Как да гледате BBC iPlayer на PS4 с помощта на VPN

Въпреки че не е толкова лесно, колкото инсталирането на VPN на смартфон устройства, използването на VPN на PS4 е възможно. За да стартирате VPN на PS4, първо трябва да настроите VPN на вашия Wi-Fi рутер. Има много доставчици на услуги, които поддържат Wi-Fi рутери от различни марки, но най-добрите биха били ExpressVPN и BulletVPN. Главно защото и двамата доставчици на услуги предлагат интелигентен DNS със своите услуги. Сега, след като вашият рутер е настроен да поддържа VPN връзка, всичко, което ви остава, е да включите PS4 WiFi, за да се свържете с рутера.

Има два начина да направите това. За начало ще ви е необходим рутер с вграден VPN достъп. Или можете да се абонирате за VPN и ръчно да поставите данните за VPN в настройките на вашия Wi-Fi рутер. Въпреки това, стъпките, участващи в процеса, варират в зависимост от доставчика на VPN и марката на Wi-Fi рутер.

Можете също да се свържете с VPN на вашия PS4 с помощта на компютър. Първото нещо, което трябва да направите, е да инсталирате VPN софтуера на вашия компютър и да включите Ethernet кабел в задната част на вашия компютър и PS4. Можете да намерите останалите стъпки в това статия тук. И накрая, можете да тествате интернет връзката си, за да се уверите, че вашият PS4 трябва да е свързан към интернет чрез VPN.Отблокиран е BBC iPlayer

Как да гледате BBC iPlayer на PS4 със Smart DNS

Интелигентният DNS може едновременно да деблокира географски ограничения от страни по целия свят. Smart DNS е не само по-евтин, но също така е по-лесна за конфигуриране на игрови конзоли като PlayStation 4. Всичко, което трябва да направите, е да преминете към „Настройки на мрежата“ и да продължите с настройката, както обикновено. На пазара има много доставчици на Smart DNS, но въз основа на различни тестове, които проведохме, един изпъкна и това е Unlocator. Така че за да конфигурирате SmartDNS на вашия PS4, ще ви трябва Smart DNS като Unlocator. Всичко, което се изисква е, че двата DNS адреса (основният и вторичният), те са същите, които вашият Smart DNS доставчик ви доставя с публикация, създаваща вашия Unlocator акаунт.

Unlocator основно служи за деблокиране на големи развлекателни услуги с голямата си мрежа от сървъри. Той може да отблокира над 200 канала от цял ​​свят. Този Smart DNS работи на всички устройства, включително PS4.

BBC iPlayer на PS4

PlayStation 4 оценява като една от най-добрите платформи по заявка поради способността на потребителите да изтеглят приложения от всички краища. Фактът, че PS4 служи като стрийминг устройство, го превръща в задължително преживяване. И там го имате, най-простите начини да вземете BBC iPlayer на вашия PS4 по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да свържете вашия PS4 с интернет с помощта на VPN или да конфигурирате Smart DNS прокси на вашия PS4. И двата инструмента изискват малко повече усилия от обикновената процедура за смартфони, но никога нищо не е твърде трудно или невъзможно да се направи.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map