Как да гледате BBC iPlayer на Roku извън Обединеното кралство

Как да гледате BBC iPlayer на Roku извън Обединеното кралство? Вземете си Roku и искате да предадете на него iPlayer на BBC? Няма проблем, можете да получите каналите, които са недостъпни във вашия регион, ако използвате VPN или Smart DNS. Roku е фантастичен стрийминг, който ви позволява да гледате услуги за стрийминг в Интернет. За разлика от други стрийминг услуги, които позволяват добавки от други страни, Roku просто не. Получавате само един регион, когато настройвате акаунта си. Ако сте разкъсани между Netflix USA и BBC iPlayer, или получите акаунт в САЩ или Великобритания, не можете да имате и двете. Но какво ще стане, ако искате да имате едновременно американски Netflix и BBC iPlayer?

Как да гледате BBC iPlayer на Roku

Как да гледате BBC iPlayer на Roku

Неща, които трябва да помислите

Ако вече имате акаунт във Великобритания, тогава BBC iPlayer трябва да бъде на разположение за вас на вашия Roku. Ако нямате акаунт във Великобритания, проверете тази статия за да научите как да го получите. Ако обаче сте регистриран за акаунт в Roku в САЩ, първо трябва да създадете британски акаунт в Великобритания. BBC ще се появи точно до приложенията ви. Разблокирането на BBC iPlayer е следващата голяма стъпка, за която сме тук да поговорим. Както можете да видите, ще получите следното съобщение: „BBC iPlayer работи само във Великобритания. За съжаление, това се дължи на проблеми с правата. “BBC iPlayer GeoBlocked

Прочетете, за да научите как да гледате BBC iPlayer на Roku извън Обединеното кралство, използвайки VPN или Smart DNS прокси. 

Гледайте BBC iPlayer на Roku Overseas, използвайки VPN

VPN е сигурен и гарантиран метод за гледане на BBC iPlayer на Roku извън Обединеното кралство. Дори и с акаунт във Великобритания и приложението iPlayer на вашия център, той все още е геоблокиран извън Обединеното кралство. Тук се появява VPN на снимката и се използва, за да ви помогне да заобиколите регионалните ограничения. Свързването към VPN ще ви позволи да предавате канали във Великобритания на Roku извън Обединеното кралство. Научете как да създаване на британски канали в чужбина на Roku използвайте VPN в тази статия тук. Въпреки че VPN се използва главно за преодоляване на гео ограниченията на съдържанието, свързването към едно отива над и извън това. Ето някои от предимствата на VPN:

 • Преодолейте географските ограничения за уебсайтове или поточни канали.
 • Защитете поверителността на потребителите от любопитни очи и държавно наблюдение.
 • Не пазете дневници на дейностите на потребителите, докато се разнасяте.
 • Скрийте своята активност при сърфиране от вашата локална мрежа и интернет доставчик
 • Позволява ви да изтегляте файлове.
 • Преминете интернет цензурата и заобикаляйте защитните стени.

Отблокиран е BBC iPlayer

VPN, който би ви доставил BBC iPlayer на Roku извън Обединеното кралство ExpressVPN. Този доставчик на услуги предлага първокласни услуги с полезни агенти, богат избор от местоположения на сървъра и надеждни изпълнения. Плюс това, пакетът му включва Smart DNS, така че получавате два начина да отблокирате BBC iPlayer на Roku.

Гледайте BBC iPlayer на Roku извън Обединеното кралство, използвайки интелигентен DNS

Smart DNS е още един метод, който ви позволява да гледате BBC iPlayer извън Обединеното кралство. С Smart DNS е възможно практически да промените местоположението си и да изглеждате във Великобритания. След като конфигурирате вашия Smart DNS, ще имате достъп до всички канали във Великобритания на Roku. Предимствата на използването на Smart DNS включват:

 • Възможността за поточно онлайн видео, използвайки пълна скорост на Интернет.
 • Бързи скорости.
 • Поддържане на същия локален IP адрес
 • Деблокиране на геоблокирано съдържание от цял ​​свят.
 • Като се поддържат всички поточни устройства. Някои устройства на Roku нямат разширени мрежови настройки. В този случай не можете да промените DNS конфигурацията. Настройте вашия рутер вместо Smart DNS.
 • Не е необходимо да променяте настройката на Smart DNS, ако искате да деблокирате съдържание от друг регион. Гледайте едновременно BBC, US Netflix, Canal + и Hulu.

Изборът ни за най-добър Smart DNS прокси ще бъде Unlocator. Те деблокират достъп до над 196 канала, което ви позволява да предавате поточно любимите си програми от всяка точка на света. Безспорно Unlocator ще ви помогне да вземете BBC iPlayer на Roku извън Обединеното кралство за нула време. С Unlocator знаете, че забраните се премахват и ограниченията се заобикалят на всяко устройство, независимо къде се намирате.

VPN срещу Smart DNS

Това, че имат подобни функции, не означава, че работят по същия начин. Докато VPN криптира всичките ви данни чрез своята частна мрежа, Smart DNS не прави. Фактът, че не го прави, позволява на интелигентния DNS да предоставя по-бързи скорости. За разлика от VPN, Smart DNS не ви дава нов IP адрес, което означава, че ще получите само минимална анонимност онлайн. Въпреки че почти всеки VPN може да ви осигури всеки канал, който можете да мислите за деблокиран, каналите и услугите, които искате да деблокирате, зависят от типа Smart DNS, който използвате.

Гледайте BBC iPlayer на Roku

От сега можете да стриймвате истинския BBC iPlayer. И реално имаме предвид тази, на която британците получават удоволствие. Ако следвате стъпките, които сме предвидили за вас, ще можете да гледате последните предавания на BBC и дори телевизия на живо в HD на Roku от всяка точка на света. Roku остава предпочитан избор на видео стримера и фактът, че можете да получите всички услуги, които искате на него, го прави всичко по-добре.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me