Как да гледате BBC iPlayer на Smart TV извън Обединеното кралство

Как да гледате BBC iPlayer на Smart TV извън Обединеното кралство? Ако не можете да вземете BBC iPlayer на вашия телевизор, той може да не е толкова умен, колкото си мислите. Ако обаче приложението е достъпно и нямате достъп до него, това означава, че вероятно сте разположени извън Обединеното кралство. Предполага се, че интелигентните телевизии предлагат достъп до BBC и други канали, но проблемите с лицензирането и авторските права могат да поставят амортисьор на целия опит за интелигентно стрийминг. Само жителите на Обединеното кралство могат да се насладят на поточно съдържание на BBC iPlayer, докато хората в Австралия, Канада, САЩ и Германия не могат. Това, че телевизорът ви е интелигентен, не означава, че може да ви изведе BBC iPlayer, където и да сте. Това е работата на VPN и Smart DNS прокси сървъри. Научете как можете да гледате BBC iPlayer извън Обединеното кралство на Samsung, Sony или LG Smart TV, използвайки VPN или Smart DNS.

Как да гледате BBC iPlayer на Smart TV

Как да гледате BBC iPlayer на Smart TV

Как да получите приложения за Обединеното кралство на вашия Smart TV в чужбина?

Преди да разберем как можете да гледате BBC iPlayer на вашия Smart TV в чужбина, първо трябва да промените региона на вашия Smart TV в Обединеното кралство. В противен случай няма да можете да инсталирате британски приложения върху него.

 • Как да промените региона на Smart TV на Samsung
 • Как да промените региона Smart Smart на Sony Bravia
 • Ръководство за превключване на LG Web OS Smart TV Region.
  Как да гледате BBC iPlayer в САЩ - Разблокиране извън Обединеното кралство

Как да гледате BBC iPlayer на Smart TV с помощта на VPN

Смарт телевизорите са супер популярни сред телевизионните зрители. Те позволяват на зрителите да гледат догонващи и други програми по заявка, обикновено чрез приложение, чрез свързване към Интернет. Добър избор за забавни приложения би бил BBC iPlayer. Както можете да видите, ще получите следното съобщение: „BBC iPlayer работи само във Великобритания. За съжаление, това се дължи на проблеми с правата. “BBC iPlayer GeoBlocked

Геоблокирането не е пречка и не би трябвало да е проблем за онези, които са наясно с функцията на VPN. VPN свързва вашата Smart TV към един от сървърите си (в този случай сървъра в Обединеното кралство) и маршрутизира целия ви трафик и данни през този сървър. По този начин ще изглеждате, че използвате интернет от държавата, в която се намира сървърът, към който сте се свързали. Нека да проучим как става това:

 • VPN ви осигурява допълнителна поверителност, като криптира вашия трафик. Можете също да сърфирате в мрежата анонимно, докато използвате VPN.
 • Умните телевизори нямат VPN клиенти. В резултат на това трябва да настроите VPN на вашия рутер, за да активирате VPN връзка на вашия Smart TV.
 • Като алтернатива можете да се регистрирате при доставчик на VPN, който предлага на своите потребители Smart DNS прокси сървъри да деблокират гео ограничено съдържание. Добри примери са BulletVPN и ExpressVPN. За разлика от VPN, Smart DNS може да бъде конфигуриран директно на повечето Smart TV, за да заобиколи регионалните ограничения.
 • Някои Интернет доставчици използват DNS отвличане и прозрачни прокси. Ако вашият интернет доставчик е един от тях, трябва да използвате VPN вместо Smart DNS, за да гледате BBC iPlayer извън Обединеното кралство.
  Как да гледате Line of Duty Season 5 Live Online

Тези интелигентни телевизори заменят необходимостта от използване на компютър, а VPN правят използването им много по-интересно. ExpressVPN е един от доставчиците на услуги, който може да засили връзката ви със вашия Smart TV. Той може да заобиколи ограниченията, наложени на BBC iPlayer и други услуги, така че да можете да го гледате по всяко време извън Обединеното кралство.Отблокиран е BBC iPlayer

Не само това, но този доставчик на услуги е достатъчно силен, за да ви защити през цялото преживяване. За повече информация за други доставчици на услуги, не забравяйте да проверите таблицата по-долу. Запознайте се кое е най-добрият VPN за Smart TV в тази статия.

Как да гледате BBC iPlayer на Smart TV с помощта на Smart DNS

А Smart TV много прилича на компютър. Можете да сърфирате в мрежата, да проверявате своите платформи за социални медии и да стартирате същите приложения, които имате на вашия смартфон. Тъй като Smart TV е важен източник на забавление, оборудването му с необходимите приложения може по-добре да го използвате. BBC iPlayer например е страхотно приложение, което трябва да имате на вашия Smart TV и Smart DNS може да го получи за вас, дори ако сте извън Обединеното кралство. Всичко, което ще трябва да направите, след като се абонирате за такъв, е да въведете адреса на DNS сървъра, който ви дава. Ето стъпките, които трябва да следвате, за да отблокирате BBC iPLayer на вашия Smart TV:

 1. Първо, отидете на Unlocator и се запишете за безплатна 7-дневна пробна версия.
 2. Следвайте тези видеоклипове / ръководства за настройка, за да конфигурирате Smart DNS на вашия Smart TV.
 3. Отидете на уебсайта на BBC iPlayer.
 4. Насладете се на неограничения си достъп до цялото съдържание на BBC iPlayer.
  Как да получите BBC iPlayer на Apple TV 4 извън Обединеното кралство

Unlocator е базираната в Дания SmartDNS услуга, която може да отблокира над 200 канала. Можете да получите отблокиран BBC iPlayer, както и други канали или услуги за много евтина цена. Plus Unlocator позволява страхотна и несравнима съвместимост с всички устройства, включително Smart TV. Със Smart DNS като Unlocator можете да преодолеете гео ограниченията и да гледате желаното от вас съдържание, където и да се намирате.

BBC iPlayer не работи на Smart TV

Ако BBC iPlayer не работи на вашия телевизор, устройството ви може да не е сертифицирано. Ако устройството не е сертифицирано, BBC не го поддържа, което обяснява защо няма да работи на вашия телевизор или свързано телевизионно устройство. Приложенията на BBC iPlayer за свързаните телевизори на Samsung и Sony ви позволяват да получите достъп до програми за BBC TV при поискване. Освен това iPlayer на 19 юли 2018 г. затвори при някои по-ранни модели на LG. Преди да се притеснявате да не намерите приложението на вашия Smart TV, можете да проверите дали устройството ви е сертифицирано първо за използване на iPlayer на BBC.

BBC iPlayer на Smart TV

Един Smart TV не е умен, ако не може да получи достъп до iPlayer на BBC. След като го отстраните, можете да се съсредоточите върху разблокирането на приложението извън Обединеното кралство. Вече не е нужно да чакате предаванията и програмите да бъдат излъчвани, за да ги гледате. Вече можете лесно да се свържете с интернет на вашия Smart TV, за да гледате iPlayer винаги, когато сметнете за подходящо. Ако iPlayer не е наличен там, където сте, VPN или Smart DNS могат да го получат за вас в чужбина. Не е нужно да се притеснявате за това, всичко, което трябва да помислите е кой VPN или Smart DNS ще изберете отключете iPlayer извън Обединеното кралство.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me