Как да гледате BBC iPlayer на Xbox One извън Обединеното кралство

Как да гледате BBC iPlayer на Xbox един извън Обединеното кралство? Точно като PS4, Xbox не се използва само за игри. Продуктът на Microsoft надхвърля този за Xbox One служи и като стрийминг устройство. Когато беше разработена, Microsoft имаше всички намерения да превърне Xbox One в основен източник на забавление в къщата. И интегрирането на телевизия в Xbox успешно продаде продукта като такъв. Тъй като Xbox One поддържа видео съдържание, превключването към обикновена телевизия или друго устройство няма да има смисъл. Остава само да предоставим на потребителите на Xbox възможността да имат достъп до каналите и услугите, които искат да гледат. Точно там се оттеглят от Microsoft, а VPN и Smart DNS прокси сървърите влизат. И двата инструмента могат да помогнат за деблокиране на големи поточни услуги и предоставяне на достъп до тях от всяка част на света. Прочетете, за да научите как можете да гледате BBC iPlayer на Xbox One извън Обединеното кралство, използвайки VPN или Smart DNS прокси. 

Как да гледате BBC iPlayer на Xbox One

Как да гледате BBC iPlayer на Xbox One

Как да получите UK приложения на Xbox One

Ако искате да инсталирате приложения в Обединеното кралство на вашия Xbox, първо трябва да промените вашия регион Xbox One. Следвайте стъпките по-долу:

  1. Включете вашия Xbox One.
  2. Отворете „Моите игри и приложения“ от началния екран на Xbox.
  3. Изберете “Apps” -> ‘Настройки’.
  4. Сега изберете „Система“ -> “Език & местоположение “.
  5. Под „Местоположение“ изберете Великобритания, ако искате изтегляйте приложения за Xbox изключително достъпни във Великобритания.
  6. Веднъж направено, рестартирайте конзолата си Xbox.

Следването на тези стъпки ще ви стигне досега с приложенията ви във Великобритания. Все още ще ви трябва VPN или Smart DNS, за да получите харесванията на BBC iPlayer отблокирани извън Обединеното кралство. И ще ви кажем как можете да използвате и двата начина да гледате BBC iPlayer на вашия Xbox One.

Гледайте BBC iPlayer на Xbox One извън Обединеното кралство, използвайки VPN

Инсталирането на VPN на Xbox One не е толкова лесно, колкото да го използвате на смартфон. Но това не означава, че не може да се управлява. Носете с нас. Това, което ще трябва да направите, е първо да настроите VPN на вашия Wi-Fi рутер. Вашият рутер също трябва да е готов за VPN, в противен случай какъв е смисълът? След като вашият рутер е настроен да поддържа VPN връзка, трябва да включите вашия Xbox One WiFi и да се свържете към рутера. Ако нямате VPN съвместим рутер, можете да се абонирате за VPN и ръчно да поставите VPN подробности в настройките на вашия Wi-Fi рутер. Но трябва да знаете, че стъпките, участващи в процеса, варират в зависимост от доставчика на VPN и марката на Wi-Fi рутер. От многото доставчици на услуги, които поддържат Wi-Fi рутери от различни марки, най-добрите са ExpressVPN и BulletVPN. За разлика от други доставчици на услуги, тези двамата предлагат опция Smart DNS. Можете също да се свържете с VPN на вашия Xbox One чрез компютър. Ще трябва да инсталирате VPN софтуера на вашия компютър и след това да включите Ethernet кабел в задната част на вашия компютър и Xbox, за да осигурите VPN връзка. Не се колебайте да разгледате и най-добрия VPN за списъка на BBC iPlayer.

С две думи, можете да отидете от това BBC iPlayer GeoBlocked

До товаОтблокиран е BBC iPlayer

Гледайте BBC iPlayer на Xbox One извън Обединеното кралство, използвайки интелигентен DNS

Изборът на Smart DNS за деблокиране на BBC iPlayer извън Обединеното кралство би бил най-бързият и евтин вариант. Интелигентният DNS може да деблокира едновременно географски ограничения от страни по целия свят. Освен това е лесно да се конфигурира на игрови конзоли като Xbox One. Просто преминете към „Настройки на мрежата“ и продължете с настройката, която обикновено следвате. На пазара има много доставчици на Smart DNS, но Unlocator далеч не е най-добрият. Ще ви трябват двата DNS адреса, които вашият доставчик на Smart DNS ви предоставя след публикуване на вашия Unlocator акаунт. Unlocator главно служи за деблокиране на големи развлекателни услуги с голямата си мрежа от сървъри. Той може да отблокира над 200 канала от цял ​​свят. Този Smart DNS работи на всички устройства, включително Xbox One.

Гледайте BBC iPlayer на Xbox One

Като потребители, ние сме впечатлени от начина, по който разработчиците на компанията възприемат, като се опитват да направят устройствата си възможно най-многозадачни и универсални. Тяхната цел е да подобрят клиентското преживяване на всички нива и не сме луди по това. Всъщност ние печелим парите си. Ако обаче има технология, която трябва да бъде похвалена, VPN и Smart DNS прокси сървърите водят на пътя. Те не само ни помагат да деблокираме съдържание, но и поддържаме безопасност, докато го правим. Тъй като е трудно всички, VPN и Smart DNS прокси са това, което трябва да гледате BBC iPlayer на Xbox One извън Обединеното кралство. Също така проверявате как да деблокирайте BBC iPlayer на Ps4 в тази статия тук.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me