Как да гледате BBC iPlayer в Белгия

След безкрайни опити за опит за достъп до BBC iPlayer на BBC, разбрах, че моето геолокация е това, което ме спира да разпространявам Killing Eve в Белгия. Не съм разположен там, където BBC iPlayer предлага услугите си, а това е Великобритания.


За да се предотврати случаен и международен достъп, доминиращата услуга за стрийминг, BBC iPlayer, прибягва до геоблокиране. Въпреки това, в наши дни онлайн потребителите могат премахнете геоблокове от всички видове, използващи различни методи, като VPN и Smart DNS, за които ще говоря повече по-долу.

Как да гледате BBC iPlayer в Белгия

Как да гледате BBC iPlayer в Белгия

Как да гледате BBC iPlayer в Белгия, използвайки VPN

Предлага се като интернет телевизия, радио и мобилно приложение, BBC iPlayer е име на домакинство във Великобритания. Британските експатри, разположени в Белгия, нямат достъп до тази стрийминг услуга поради гео ограничения. Ще се натъкнете на това съобщение, ако се опитате да:

„BBC iPlayer работи само във Великобритания. За съжаление, това се дължи на проблеми с правата. “

BBC iPlayer GeoBlocked

Всеки, който е в Белгия и се интересува от поточно съдържание на BBC iPlayer, може успешно да го направи, когато свързан с надежден доставчик на VPN услуги. Причината за успеха на деблокирането е цифровият тунел на VPN. Най- VPN създава частен тунел чрез които той предава данните на потребителите, преди да стигне до другия сървър. Когато стане, данните изглежда имат различни свойства, например откъде идват.

С VPN връзка вие печелите ползи за сигурността също. Освен че изглежда да се намирате в друга държава, стигате до извлечете полза от анонимността онлайн. За да деблокирате BBC iPlayer на BBC в Белгия, трябва да следвате стъпките по-долу:

 1. Намерете доставчик на VPN услуги който надеждно деблокира BBC iPlayer.
 2. Ти трябва да създайте VPN акаунт, така че ще получите достъп до приложението.
 3. Вземете приложението VPN на вашето стрийминг устройство.
 4. Стартирайте приложението aи търсят сървъри във Великобритания.
 5. Намерете сървър във Великобритания и се свържете с него.
 6. Сега, ще се покажете като използвате британски IP адрес.
 7. Насладете се на стрийминга на всичко, което BBC iPlayer може да предложи в Белгия.

Отблокиран е BBC iPlayer

ExpressVPN е един от най-добрите доставчици за деблокиране на съдържание. То има отлични функции за сигурност и увлекателни скорости. Този доставчик не предлага нищо друго освен гарантирани резултати и гарантира удовлетвореността на клиентите. Можете да се възползвате и от други топ доставчици на VPN услуги за BBC, не забравяйте да разгледате таблицата по-долу.

Как да гледате BBC iPlayer в Белгия, използвайки интелигентен DNS

Добрата новина не свършва тук, тъй като има повече начини, по които човек може деблокирайте BBC iPlayer в Белгия. Този начин включва по-малко криптиране и по-големи скорости; използва Smart DNS прокси. Когато използвате Smart DNS, вашият браузър ще изпрати заявка до DNS, за да намери реалния IP адрес на уебсайта на BBC iPlayer. Той го намира в своята адресна книга, след което го връща във вашия браузър. След това вашият браузър ще зареди съдържанието на BBC от върнатия IP адрес.

Smart DNS ще да ви покаже там, където не сте разположени. В резултат на това стигате до достъп до съдържание, базирано в тази държава. Получихте желаното от вас съдържание; Вашите данни обаче не бяха близо до сигурни. Това устройство се различава от VPN по отношение на сигурността, тъй като предлага нулеви кодирания и не прави промени във вашия IP адрес.

Той е отговорен само за пренасочване на трафика, отговорен за определяне на вашето геолокация чрез определен сървър, което води до вашия незабавен достъп до ограничено съдържание. Ето как можете да деблокирате BBC iPlayer на BBC в Белгия с интелигентен DNS:

 1. Абонирайте се за Smart DNS сървър като Unlocator.
 2. Гледайте тези видеоклипове / уроци за настройка.
 3. Сега, конфигурирайте Smart DNS на вашето поточно устройство.
 4. Преминете към приложението или уебсайта на BBC iPlayer.
 5. Stream Killing Eve или който и да е BBC iPlayer показва без затруднения. 

Препоръчвам ви да използвате Unlocator като вашия Smart DNS прокси. Това е датска компания, която предлага едновременно VPN и Smart DNS услуга. Сега основната функция на Smart DNS помага на потребителите да отблокират гео ограничено съдържание.

Unlocator е лесен за използване и осигурява най-добрите семена. В случай че не сте сигурни в такова решение, можете да се възползвате от него 7-дневен безплатен пробен период. По този начин имате достатъчно време да вземете решение дали искате или не услугата.

Гледайте BBC iPlayer в Белгия

И VPN, и Smart DNS могат да ви получат 2000 плюс часове британски телевизионни предавания в 13 различни жанра при поискване в Белгия Избраният от вас метод разчита на това, което давате приоритет на повече: сигурност или скорост.

Сега, когато знаете, че има два начина можете да деблокирате BBC iPlayer в Белгия кой би избрал? Уведомете ме в секцията за коментари по-долу.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map