Как да гледате BBC iPlayer в Германия

BBC iPlayer не е напълно достъпен за международна аудитория. Жителите на Обединеното кралство са единствените, които имат достъп и разпространяват британската услуга. Научих, че по трудния начин. Не знаех гео ограничения, преди да се опитам достъп до BBC iPlayer в Германия. Въпреки че има ограничения, които забраняват външния достъп, два инструмента може да помогне за облекчаване на ситуацията.


Как да гледате BBC iPlayer в Германия

Как да гледате BBC iPlayer в Германия

Предлага ли се BBC iPlayer извън Обединеното кралство?

Не, BBC iPlayer е достъпен само във Великобритания. Експатите от Великобритания, които вече имат акаунт в услугата, няма да имат достъп до BBC iPlayer, ако не са на земята. Всъщност, ако се опитате да получите достъп до услугата извън британските граници, вероятно ще получите съобщения като това:

„BBC iPlayer работи само във Великобритания. За съжаление, това се дължи на проблеми с правата. “

или

„Програмите на BBC iPlayer са достъпни само за Великобритания.“

Така че екранът ви ще изглежда нещо подобно:

BBC iPlayer GeoBlocked

Това не е опит за дискриминация от BBC. Причината услугата да е ограничена до Обединеното кралство е да се съобрази правила и закони за авторското право. BBC iPlayer налага забрани за IP на всеки, който не е от Обединеното кралство, за да се увери, че тяхното съдържание може да се гледа само в страната, в която имат право да го излъчват.

Като се има предвид, има два инструмента, които можете да използвате достъп до BBC iPlayer в Германия и навсякъде друго на света: VPN и a Умен DNS.

Вземете BBC iPlayer в Германия с помощта на VPN

Първият метод, който можете да приложите, идва от VPN абонамент.

VPN означава Virtual Private Network, която е инструмент за киберсигурност което позволява на потребителите да отблокиране на съдържание както и спечелете интернет сигурност и поверителност онлайн. Двете му основни функции включват криптиране на данните за пътуванията чрез своите сървъри и подправяне на вашия обществен IP. 

Тези две функции квалифицират VPN като супер сигурен онлайн инструмент, който предпазва потребителите от онлайн вреди като кражба на данни. Освен криптиране, процесът на пренасочване прави, че изглежда трафикът ви идва от друго място. Вие от своя страна, изглежда са в друга държава.

След като се свържете с VPN, вашият IP адресът автоматично ще се промени за да съответства на IP адреса на сървъра, който се намира в избраната от вас страна. За да получите контрол над вашия IP адрес и да го промените, колкото искате, всичко, което трябва да направите, е да се свържете с VPN сървър в държавата, която сте избрали.

Така че, ако искате изглежда са във Великобритания, всичко, което трябва да направите е се свържете със сървър на Обединеното кралство. Ще трябва да го направите, ако искате шанс на гледате BBC iPlayer, докато сте в Германия. Ето как Процесът на деблокиране на BBC iPlayer работи:

 1. Първото нещо, което трябва да направите, е потърсете надежден VPN доставчик. Нашият съвет за вас би се регистрирал “ExpressVPN“.
 2. След това можете изтеглете приложението VPN на вашите устройства с Windows, MacOS, iOS и Android.
 3. Инсталирайте приложението и тогава стартирайте приложението на вашето поточно устройство.
 4. Влезте в акаунта си и след това проучете услугите на VPN.
 5. След сканиране на сървърите, се свържете със сървър на Обединеното кралство.
 6. Изчакайте връзката да бъде направена.
 7. накрая, посетете BBC iPlayer и гледайте каквото искате в Германия.

Отблокиран е BBC iPlayer

Как да деблокирате iPlayer на BBC в Германия с интелигентен DNS прокси

Докато VPN е супер сигурен инструмент, който криптира данните на потребителите, Smart DNS не предлага същите стандарти за сигурност. И тези два инструмента обаче могат помогнете на потребителите да заобиколят гео ограничено съдържание, но използвайки различни подходи. VPN не позволява данните на потребителите да преминават през личния му тунел, без да го криптират. От друга страна, Smart DNS предпочита скоростта пред сигурността, поради което е така не криптира данните на потребителите.  

Така че, ако не ви интересува допълнителната сигурност, осигурена от VPN, можете да използвате Smart DNS прокси, за да деблокирате съдържание. След това можете гледайте BBC iPlayer в Германия докато предавате Hulu на САЩ в друг браузър. Това е възможно, защото Smart DNS прокси не променя вашия IP адрес. Той пренасочва трафика ви само през един от определените му сървъри, което ви позволява да печелите достъп до ограничено съдържание. Ето какво още трябва да знаете за Smart DNS.

 • Той нито криптира вашите данни, нито променя вашия IP адрес.
 • Не печелите анонимност онлайн.
 • Можете да конфигурирате Smart DNS на много платформи и устройства като iOS, Mac, Apple TV, Roku, PS3 / 4, Chromecast, Amazon Fire TV и Xbox One.
 • Умният DNS може да не работи, ако вашият интернет доставчик използва отвличане на DNS или прозрачни прокси сървъри.

Сега, ако искате интелигентен DNS, който може да деблокира BBC iPlayer, препоръчваме Unlocator. Тази услуга може отблокирайте над 200 канала, и BBC iPlayer е един от тях. Освен това датската компания предлага безплатен 7-дневен пробен период и 14-дневна политика за възстановяване. Можете да го опитате, преди да поемете някакви ангажименти.

Най-добър VPN за Германия

ExpressVPN е най-добрият доставчик на VPN услуги, използван в Германия. Всъщност Чарлз дори написа цяла статия за това.

С ExpressVPN можете свържете се с над 2000 сървъра в повече от 94 страни, а много подкрепящ екип от клиенти, и 30-дневна гаранция за връщане на парите. Тази политика е от полза, защото ви дава време да мислите, преди да решите да се ангажирате. 

Ако не мислите, че ExpressVPN е подходящ за вас, винаги можете да разгледате други доставчици. Вижте ги в таблицата по-долу. Дайте шанс на тези доставчици от най-високо ниво.

Гледайте BBC iPlayer в Германия

Добре, така че преди да се развълнувате, трябва да знаете, че нито VPN, нито Smart DNS могат да ви получат безплатни абонаменти! Това не е така. Дава ви само достъп до желаното от вас съдържание, не заобикаляйте таксите за регистрация наложени от нека да кажем BBC iPlayer – ако има такива.

Беше доста откровението! Гледах всичко по BBC iPlayer, докато бях в Германия. Не трябваше да пропусна епизод на Match of the Day, а за VPN / Smart DNS съм благодарен. Можете да бъдете и вие. щракнете тук за Абонамент за ExpressVPN и тук за Unlocator един. Уведомете ни кой от тях ще изберете в секцията за коментари по-долу.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map