Как да гледате BBC iPlayer в Хонконг

Не го мразиш просто, когато копнееш за определено нещо, но не можеш да се хванеш за това? Да, представете си кога Загубих достъп до акаунта си на BBC iPlayer в момента, в който влязох в Хонконг. Виждате ли, каналът е гео ограничено до Обединеното кралство, но е много популярен в чужбина Честно казано, не е честно да се има предвид историята на двете страни. Хонконг беше част от британската корона и според мен хората там са по-склонни да имат достъп до канала. Не се притеснявайте, ще ви върна правата за нула време. Имам канал извън Обединеното кралство и е време да направите същото. Готов? Хайде да го направим. Ето как можете да гледате BBC iPlayer в Хонконг.


Как да гледате BBC iPlayer в Хонконг

Как да гледате BBC iPlayer в Хонконг

BBC iPlayer в Хонконг

BBC iPlayer може да предложи много на широка гама от устройства. Въпреки че BBC е ограничено за жители на Обединеното кралство, хората в Хонконг все още могат достъп до него с помощта на VPN. Те дори могат да избегнат съобщение за гео грешка:

„BBC iPlayer работи само във Великобритания. За съжаление, това се дължи на проблеми с правата. “

Гео-грешка на BBC iPlayer

Гео-грешка на BBC iPlayer

Това е грешката, която получих, когато се опитвах да гледам The Bodyguard преди време. Е, това съобщение се появява, когато зрителят приближава канала от друга държава, т.е. с IP адрес, който не показва, че той / тя е във Великобритания. BBC iPlayer може определете местонахождението на стримера, като погледнете техния IP адрес.

Щом разбере, че сте чужденец, ще стане блокира достъпа ви на мястото. Както споменах преди, a VPN може да ви помогне да заобиколите това издават без крачка. Следвайте моето ръководство и разберете как да го направите.

Деблокирайте BBC iPlayer в Хонконг

VPN мрежите са интернет инструменти, на които първоначално са били посветени повишаване на онлайн сигурността на потребителя. Те обаче сега също могат да помогнат заобикаля регионалните ограничения като преместите местоположението си другаде. Ако се свържете с определен VPN сървър, ще изглежда, че сърфирате в държавата, където се намира този сървър. Ще получите IP адрес в този регион и пълен достъп до неговото ограничено съдържание.

Например, ако сървърът е във Великобритания. ти ще получаване на IP адрес във Великобритания след като се свържете. С това можете поток BBC iPlayer въпреки че сте физически в чужбина С казаното следвайте тези стъпки и деблокирайте BBC iPlayer в Хонконг:

 1. Първо, трябва абонирайте се за достоверна VPN обслужване. Въз основа на моя опит горещо препоръчвам ExpressVPN. 
 2. Сега, трябва да получите тяхното специално приложение. Изтегли това от уебсайта им или от родния App Store на устройството ви.
 3. Инсталирайте го и влезте с вашите VPN идентификационни данни.
 4. След това потърсете Великобритания сървър и се свържете.
 5. Охлаждайте за няколко секунди, докато се установи връзка.
 6. Стартирайте BBC iPlayerУебсайт или приложение.
 7. Предавайте най-доброто съдържание на BBC в Хонконг.

Избирането на подходящия VPN за работата може да бъде малко обезсърчително. Е, затова съм тук. ExpressVPN се счита за един от най-добрият VPN за Хонконг. Той идва с пламващи бързи сървъри във Великобритания и функции за високо ниво на сигурност. Ако не харесвате тяхната услуга, поискайте възстановяване на средства по време на 30-дневен период и проверете други най-добрите VPN за BBC iPlayer в таблицата по-долу.

Как да гледате BBC iPlayer в Хонконг с помощта на интелигентен DNS

Преминаването на регионалните ограничения не разчита само на VPN. Има и друг начин, който е специализиран с това, но не защитава данните на потребителя, Smart DNS прокси.

Услугата не дава допълнителен слой защита по отношение на силни криптиране и протоколи за сигурност. Не, строго е да заобикаляме блокове. Въпреки това, тъй като не шифрова вашите данни, Ти ще си работещи с пълна скорост на интернет.

Да не говорим, че въпреки че си самоличността няма да бъде прикрита, можете да гледате едновременно BBC iPlayer и вашите локални канали, тъй като вашият IP не е скрит.

Да започваме деблокиране на BBC iPlayer със Smart DNS, защо не?

 1. Тук също трябва да се абонирате за реномиран доставчик. Кое? Добре, разбира се, Unlocator. Те предлагат a 7-дневен безплатен пробен период.
 2. Всичко, което трябва да направите, е да влезете с вашия акаунт, използвайки техния уебсайт и конфигурирайте DNS като ги използвате уроци въз основа на платформата, която използвате.
 3. Готови сте. Можеш поток BBC iPlayer в Хонконг и по цял свят.

А 7-дневен безплатен пробен период е повече от достатъчно, за да тествате доставчик. Не забравяйте през този период всичко, включено в него Unlocator на могат да се използват услуги, дори тяхната VPN услуга. Напред, опитайте, ще имате десетки услуги на Обединеното кралство в Хонконг.

Съдържанието на BBC iPlayer

След като се хванете за този стрийминг гигант в Хонконг, ще можете да предавате следното:

 • Тела
 • Линейка
 • Източен Ендерс
 • Ранганацията
 • мама
 • Жертвата
 • Pose
 • Маите MC
 • Fleabag
 • Клетниците
 • Истинският CSI
 • Земята от Космоса
 • Доктор Кой
 • Напластяващата кула
 • Призраци

Поддържано устройство?

Както споменахме, BBC iPlayer е един от най-големите канали в света. Ето защо е честно да имате множество устройства, с които да работите. Ето ги и тях

 • WindowsPC
 • AndroidOS
 • IOS
 • Amazon Fire TV
 • Mac
 • Xbox One
 • Apple TV
 • Конзола за игри

Гледайте BBC iPlayer в Хонконг

Без значение какво съдържание във Великобритания имате, BBC iPlayer има. Знам, вие сте останали на това, което Хонконг може да предложи, но можете да излезете от това ограничение, в което живеете.. Вземете BBC iPlayer в Хонконг и ме уведомете как се случи всичко това в раздела за коментари по-долу.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map