Как да гледате BBC iPlayer в Южна Африка

Как да гледате BBC iPlayer в Южна Африка? BBC iPlayer работи само в Обединеното кралство, което е бум за всеки британски експат и пребиваващ в страни като Австралия, Канада, САЩ и Южна Африка. 65 процента от южноафриканските потребители на интернет, които имат ежедневен достъп до Интернет, не могат да се ползват от BBC iPlayer, когато това се дължи на проблеми с правата и географски ограничения. BBC iPlayer е популярна услуга за стрийминг, която позволява на зрителите да гледат някои от най-доброто безплатно съдържание в мрежата, като се започне от телевизионни предавания и филми до спорт на живо.
Как да гледате BBC iPlayer в Южна Африка

Как да гледате BBC iPlayer в Южна Африка

BBC iPlayer е Geoblocked в SA

Голяма част от това съдържание не може да бъде достъпно от южноафриканските потребители на интернет поради IP, който определя тяхното местоположение. BBC iPlayer GeoBlockedЗа да имат достъп до съдържанието на BBC iPlayer, жителите на Южна Африка ще трябва да заменят своите IP адреси с британски, а това може да се постигне чрез VPN или Smart DNS прокси. Виртуална частна мрежа е в състояние да деблокира материали от всяка точка на света, като същевременно поддържа най-високите стандарти за сигурност. Прочетете, за да научите как можете да деблокирате BBC iPlayer в Южна Африка и да предавате поточно съдържанието му на PC, Mac. Android, iPhone и iPad, използвайки VPN.

  Как да гледате BBC iPlayer в САЩ - Разблокиране извън Обединеното кралство

Как да гледате BBC iPlayer в Южна Африка, използвайки VPN

Инсталирането на VPN на всяко от вашите устройства е най-лесното решение за блокиране на BBC iPlayer в Южна Африка. А VPN услуга криптира данните на потребителите, преди да ги пренасочи чрез един от определените му сървъри (избрани от потребителя). С BBC iPlayer, интернет потребител в Южна Африка трябва да се свърже със сървър на Обединеното кралство, за да получи британски IP адрес. Това ще ги накара да изглеждат така, сякаш действително се намират на британски. С тази подмяна в трик за местоположение, BBC iPlayer няма да откаже достъп на Южна Африка до приложението или уебсайта си. Следвайте тези стъпки по-долу, за да научите как можете да деблокирате BBC iPlayer в Южна Африка:

  1. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN на вашия компютър, Mac, Android, iOS устройство.
  2. Стартирайте VPN приложението и влезте с вашия VPN акаунт.
  3. Сега се свържете към UK VPN сървър. Ето как получавате a Великобритания IP адрес.
  4. Накрая, отидете на уебсайта на BBC iPlayer или стартирайте приложението iPlayer.
  5. Настигайте любимите си епизоди на Миранда, Пазете вяра, Реквием и Детектористи по всяко време.

Отблокиран е BBC iPlayerАко използвате ExpressVPN, шансовете ви за деблокиране на BBC iPlayer са твърде високи. Този доставчик на услуги гарантира отблокиране на съдържание от цял ​​свят, включително Южна Африка. Потребителите на ExpressVPN могат да проксират връзката си до 148 VPN сървър местоположения в 94 страни по света. Свързването и използването на VPN никога не е било по-лесно благодарение на удобните за тях приложения и полезното обслужване на клиентите. Ето къде ще разберете коя е тази най-добрият VPN за iPlayer на BBC. За повече информация за други доставчици на услуги, вижте таблицата по-долу.

  Как да получите BBC iPlayer в Нова Зеландия

Как да гледате iPlayer на BBC в Южна Африка, използвайки интелигентен DNS прокси

Поради големия ръст на дейностите за блокиране на географски функции, Smart DNS прокси сървърите са разработени, за да помогнат на интернет потребителите да имат достъп до гео-ограничено съдържание. С голямото разчитане на VPN мрежите трябваше да има друг метод около ограниченията на съдържанието. Но същите стандарти за сигурност не се прилагат за Smart DNS прокси сървърите, тъй като те работят с по-бързи скорости, за да не криптират напълно данните на потребителите. Трафикът, специфичен за определяне на геолокацията на потребителите, се пренасочва преди да достигне до Интернет, като по този начин дава възможност на потребителите да имат достъп до уебсайтове от всяка точка. Ето как използвате Smart DNS, за да гледате BBC iPlayer в Южна Африка.

  1. Първо, отидете на Unlocator и се запишете за безплатна 7-дневна пробна версия.
  2. Следвайте тези видеоклипове / ръководства за настройка, за да конфигурирате Smart DNS на вашето стрийминг устройство.
  3. Отидете на уебсайта на BBC iPlayer.
  4. Насладете се на неограничения си достъп до цялото съдържание на BBC iPlayer.

Unlocator е най-добрият прокси сървър на DNS за работа като тази. Той може да деблокира над 200 канала по целия свят чрез своите удобни за употреба приложения. Вашият трафик остава недокоснат, компанията работи съгласно датските закони за поверителност и те спазват строга политика за поверителност. Най-важното е, че те не водят никакви дневници на интернет дейностите на потребителите. Така че, ако търсите надежден Smart DNS, Unlocator е най-добрият избор.

Гледайте BBC iPlayer в Южна Африка

Южноафриканците вече няма да срещат страница за грешка, когато се опитват да осъществят достъп до BBC iPlayer извън Обединеното кралство. С VPN или Smart DNS всички техни проблеми, свързани с грешки, ще бъдат решени. Британските експатри в Южна Африка или дори жителите там не трябва да търпят гео ограничения от какъвто и да е вид, стига да могат да използват VPN и прокси сървъри. Уведомете ни в секцията за коментари по-долу кой VPN сте използвали, за да деблокирате BBC iPlayer в Южна Африка.