Как да гледате BBC iPlayer в Канада

Добри новини онлайн параходи! Най-добрата телевизионна услуга за наваксване в Обединеното кралство може да бъде достъпна в Канада по лесни и ефективни начини. BBC iPlayer е географски ограничен за жителите на Обединеното кралство. Въпреки това, канадците все още могат да се възползват от тази услуга от мястото, където са. аз използва VPN и Smart DNS за деблокиране на BBC iPlayer, и те действаха като чар. Вижте как го направих по-долу.


Как да гледате BBC iPlayer в Канада

Как да гледате BBC iPlayer в Канада

Как да гледате BBC iPlayer в Канада, използвайки VPN

BBC iPlayer предлага множество съдържание и може да се стриймира в множество платформи. Докато BBC е изключително за жителите на Обединеното кралство, Канадците могат да получат достъп до него с VPN. Но преди да установите VPN връзка, вероятно ще срещнете съобщението: „BBC iPlayer работи само във Великобритания. За съжаление, това се дължи на проблеми с правата. “

BBC iPlayer GeoBlocked

Виртуална частна мрежа, VPN създава цифров тунел която се простира в споделена или обществена мрежа. Той свързва устройството, което използвате, към сървър от неговата мрежа. Сървърната мрежа може да бъде голяма или малка в зависимост от VPN. Най- сървърите се разпространяват и на ключови места по целия свят. Сървърът, с който решите да се свържете, ви прави изглежда са на същото място като сървъра свързахте се с. 

Това се случва поради процес на пренасочване което се случва в цифровия тунел на VPN. Различно от получаване на вашия трафик и данни криптирани през този частен тунел те се пренасочват и през сървър. Това ви дава IP адрес на този сървър и по този начин ще бъдете възприемани като местен. За да деблокирайте BBC iPlayer в Канада, трябва да направите следното. 

 1. Не прекалявайте с търсенето на надежден доставчик на услуги. Вместо, регистрирайте се с ExpressVPN. 
 2. Време е за изтеглете и инсталирайте необходимото VPN приложение на вашето устройство.
 3. Сега, азстартирайте и активирайте VPN приложението.
 4. За да използвате приложението, трябва да влезте с вашия VPN акаунт.
 5. Потърсете сървър във Великобритания в страната, където е разрешен BBC iPlayer.
 6. Натиснете бутона за свързване и изчакайте да се осъществи връзката.
 7. Достъп до уебсайта на BBC iPlayer или приложение и се ориентирайте по пътя си.
 8. BBC iPlayer вече е достъпен за вас в Канада.

Отблокиран е BBC iPlayer

Как да гледате iPlayer на BBC в Канада, използвайки интелигентен DNS прокси

Можете да получите достъп до ограничено съдържание от различни региони едновременно с помощта на Smart DNS прокси. С помощта на Smart DNS можете да заобикаляте ограничения от цял ​​свят едновременно, на няколко устройства и можете лесно да го настроите, както има няма софтуер за конфигуриране.

Имайте предвид, че Smart DNS не се пакетира с функции за защита. Причината за това е, защото тя не шифрова вашите данни или заменете вашия IP адрес с друга. Можете ли да повярвате, че можете да получите Hulu, HBO, Netflix, BeInSports и много други с подписка Smart DNS? При високи скорости. Само то пренасочва трафика, който определя вашата геолокация чрез един от сървърите му, без да се налага да се свързвате с който и да е.

Следвайте тези стъпки и ще получите BBC iPlayer, който стриймва Канада за нула време:

 1. Първата стъпка е проверката Unlocator и записване за безплатен 7-дневен пробен период.
 2. Конфигурирайте Smart DNS на вашето поточно устройство, като следвате тези видеоклипове / уроци за настройка.
 3. Сега, посетете уебсайта или приложението на услугата. Трябва да имате достъп до него лесно.
 4. Насладете се на вашето неограничен достъп за цялото съдържание на BBC iPlayer, докато сте в Канада.

Unlocator е Smart DNS прокси, който може да предложи много, включително възможност за деблокиране на повече от 200 канала. Това парче технология ви позволява да заобикаляне на географски ограничения от всяко място по света. Това Преглед на отключване ще ви даде по-добра представа за услугата и за какво е способна.

Най-добър VPN за iPlayer на BBC

Ако искате най-добрата VPN услуга, ще ви трябва ExpressVPN. Той е високо надежден доставчик на услуги и популярен избор сред VPN потребителите по много причини. Една от тези причини дължи на своето невероятни деблокиращи способности. Ако търсите VPN за деблокиране на BBC iPlayer в Канада, ExpressVPN е този. Този доставчик е повече от способен да деблокира геоблокирано съдържание от цял ​​свят.

Сега, ако все още сте на оградата за това дали ExpressVPN е VPN за вас, прочетете нашата статия на най-добрият VPN за Канада и най-добрият VPN за iPlayer на BBC. Таблицата по-долу ще Ви предостави и други опции, ако не сте съгласни с абонамент за ExpressVPN.

Гледайте BBC iPlayer в Канада

Ако искате да получите невероятен обхват на програмиране от BBC iPlayer, трябва да получите VPN или Smart DNS прокси. Всеки метод деблокира BBC iPlayer извън Обединеното кралство лесно. Кой метод бихте избрали да деблокирате BBC iPlayer в Канада? Бихме искали да знаем изборите, които правите в секцията за коментари по-долу.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map