Как да гледате BBC iPlayer в Китай

BBC iPlayer е една от любимите ми услуги за стрийминг. Въпреки това, когато бях в Китай, не можех да съм в крак с телевизионните си предавания, защото тя е достъпна само във Великобритания. Е, това е само една причина. Дори и да беше достъпна, Китай забрани всички уебсайтове на Би Би Си оттогава мигрира към HTTPS. След всичко това може да се запита какви опции имат. Не търсете повече; Имам отговор. В това ръководство ще покажа как да отблокирате BBC iPlayer в Китай. Следвайте моето ръководство и ще бъдете добре.

Как да гледате BBC iPlayer в Китай

Как да гледате BBC iPlayer в Китай

Как да гледате BBC iPlayer в Китай, използвайки VPN

Опитът за достъп до BBC iPlayer от всяка точка извън Обединеното кралство е безполезен, Китай не е изключение. Когато се опитате да получите достъп до канала в чужбина, получавате един от две разочароващи съобщения за гео грешки. Ето какво имах, когато се опитвах да гледам Killing Eve на уебсайта на платформата:

 • „Това съдържание изглежда не работи.“BBC iPlayer Error One
 • „BBC iPlayer работи само във Великобритания. За съжаление, това се дължи на проблеми с правата. “Грешка 2 на iPlayer на BBC

Гео-ограничения не разрешавайте достъп, освен ако не идва от страната, където е базирана услугата, каналът или уебсайтът. Такъв е случаят с BBC iPlayer като хора, които не са във Великобритания и нямат Британски IP не може да подмине съобщението за грешка, което се появява.

Китайските потребители или дори британските експатри в Китай, които искат да предават поточно съдържание на каналите, могат да направят това с a VPN. Така че, не се притеснявайте, няма да ви оставя с празни ръце. Продължете да превъртате и да се научите как да отблокирате BBC iPlayer в Китай.

Гледайте BBC iPlayer в Китай

Тази част е от решаващо значение, така че, моля, прочетете я внимателно. За достъп до BBC iPlayer навсякъде по света, ще трябва VPN за подправяне на вашето местоположение. За извършването на същата работа в Китай са необходими някои допълнителни мерки. Китай е враг на интернет и използването на VPN е трудно в региона. Той може да блокира множество VPN доставчици. Има обаче няколко VPN мрежи, които все още работят в страната. Ще говоря за тях по-късно.

Промяната на местоположението ви не е единственото, на което са способни VPN. Те също защита на вашите данни с криптиране на високо ниво и скрийте самоличността си когато сърфирате в мрежата. Ето, това е нещото, което трябва да направите, за да можете достъп до BBC iPlayer в Китай:

 1. Преди да започнете, трябва да изберете VPN, който работи в страната. препоръчвам ExpressVPN.
 2. Когато ти Абонирай се, изтеглете тяхното приложение на устройството, на което искате да предавате BBC iPlayer.
 3. След това, влезте с акаунта току-що създадохте и отидете до списъка със сървъри.
 4. Изберете сървър на Обединеното кралство тъй като каналът е достъпен само в Обединеното кралство. Натиснете за връзка.
 5. След като връзката се осъществи, върнете се към BBC iPlayer.
 6. Ще забележите, че на екрана няма повече грешка и че можете да го направите гледайте BBC iPlayer в Китай с лекота.Убиващ iPlayer на BBC

Най-добър VPN за Китай

Както споменах, Китай блокира VPN, но ExpressVPN не е от тях. Определено можете да разчитате на услугите, които тази VPN предоставя на потребителите. Първо, можете да получите достъп до сървъри, разпръснати в 94 държави. 3000+, за да бъдем точни. Второ, ще предавате на пълна скорост като тяхната сървърите пламват бързо. Дори не бихте забелязали, че криптирането предизвика спад.

Второ, вие получавате военни криптирания за да защитите устройството си от всяка възможна онлайн заплаха. Вашите лични данни за поверителност данните не се записват или събират от любезното съдействие на фирмата за стриктната им политика без регистрация. ExpressVPN ви позволява да се свържете 5 устройства под същия акаунт. Това е доста добре, като се има предвид, че има широк диапазон на съвместимост с устройства. Можете да изтеглите тяхното приложение на Android, iOS, PC, Mac, както и FireStick.

Сега ExpressVPN е най-доброто и всичко, но не е единственото, което може да функционира в Китай. Вижте най-добрите VPN за континентален Китай в таблицата по-долу.

Какво да търсите на iPlayer на BBC

Наистина не знаете доколко тази стрийминг платформа може да повиши вашето интернет изживяване, когато сте в страна като Китай. Ще докоснете до най-голямата библиотека, която Великобритания е виждала. Нека ви дам една бърза идея:

 • Убиване на Ева
 • Атланта
 • Да пазим вяра
 • Холби Сити
 • Бодигардът
 • Eastenders
 • Peaky Blinders
 • Напластяващата кула
 • Линейка
 • Земята от Космоса
 • Дежурство
 • Тела
 • клика
 • Доктор Кой
 • Призраци

Поток BBC iPlayer в Китай

Кой би си помислил това достъп до услуги като BBC iPlayer би било възможно в страна, толкова ограничаваща, колкото Китай? Потребителите в Китай трябва да разчитат инструменти за заобикаляне за достъп до хиляди блокирани уебсайтове и няма по-добър инструмент от a Виртуална частна мрежа. Гледайте телевизия на живо, хващайте се за епизоди и изтегляйте телевизионни програми, за да гледате по-късно с BBC iPlayer в Китай, използвайки своя VPN. Прочетете тази статия добре и споделете опита си в коментарите по-долу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me