Как да гледате BBC iPlayer в ОАЕ?

Как да деблокирайте и гледайте BBC iPlayer в ОАЕ? Британските експатри, живеещи в чужбина, могат да намерят наистина трудно да гледат любимите си телевизионни предавания. Поточни канали като BBC, ITV, Sky GO, Channel 4 и Now TV са всичко това геоблокирани в чужбина.

Така че, ако в момента работите или прекарвате почивката си в Обединените арабски емирства, няма да можете да гледате нито един от тези канали поради регионални ограничения. Тежкият надзор е също друго нещо, в което правителството на ОАЕ до голяма степен инвестира. Но, за щастие, можете избегнете тези дейности за наблюдение както и деблокирайте уебсайтове във Великобритания в чужбина с доставчик на VPN услуги.

И двете a VPN и Smart DNS може да ви помогне гледайте BBC iPlayer в ОАЕ, научете как точно в урока по-долу.

Как да гледате BBC iPlayer в ОАЕ?

Как да гледате BBC iPlayer в ОАЕ?

Как да гледате BBC iPlayer в ОАЕ с VPN?

Ако се опитате да получите достъп до материали на живо или по заявка на BBC iPlayer, докато сте в ОАЕ, ще получите една от следните гео-грешки.

„BBC iPlayer работи само във Великобритания. За съжаление, това се дължи на проблеми с правата. “

„Програмите на BBC iPlayer са достъпни само за Великобритания.“

BBC iPlayer GeoBlocked

Черният списък на IP адресите на VPN през 2015 г. в крайна сметка беше разрешен с VPN връзка. Въпреки това могат да се случат разочароващи въпроси, дори при VPN може да срещнете съобщения за грешка с VPN. Ето защо трябва да се регистрирате за VPN, за да можете да се качите на друг сървър, за да избегнете подобни инциденти. Следвайте тези стъпки, за да гледате BBC iPlayer в ОАЕ или където и да е другаде по света.

 1. Абонирайте се за VPN който поддържа BBC iPlayer.
 2. Изтеглете приложението поиска от вас и го стартирайте.
 3. Потърсете Великобритания сървър и свържете се с него.
 4. Изглежда, че е виртуален гражданин на Обединеното кралство.
 5. За последната стъпка, отидете на уебсайта на BBC iPlayer или стартирайте приложението iPlayer. След това, гледайте всичко, което искате от BBC iPlayer, независимо къде се намирате.

Отблокиран е BBC iPlayer

Изпробвах всеки VPN на пазара, но изглежда, че нищо не удовлетворява освен ExpressVPN. Това са най-лесните и ефективни доставчици на услуги, които лесно могат да заобиколят регионални ограничения от цял ​​свят. Това, разбира се, включва възможността за поточно предаване BBC iPlayer в ОАЕ.

RankVPN ProviderLink
рангVPN-доставчик
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите
 • Неограничена честотна лента
 • Приложения за всичките ви устройства
 • 24/7 Поддръжка на живо
 • Ексклузивна отстъпка от 49%!

Посетете ExpressVPN

рангVPN-доставчикПосетете BulletVPN
рангVPN-доставчикПосетете NordVPN
4VPN-доставчикПосетете Surfshark

Как да деблокирате iPlayer на BBC в ОАЕ с помощта на Smart DNS прокси

Преминаването на гео-ограниченията може да върви и в двете посоки с VPN или Smart DNS прокси. И двете са невероятно силни устройства, които могат да гарантират на потребителите приятно изживяване при уеб сърфиране без ограничения.

Разбира се, BBC iPlayer е блокиран в Обединените арабски емирства, но Smart DNS може да го деблокира. Това не означава, че всички прокси сървъри на Smart DNS могат да го направят, не. В моя случай Unlocator работи чудесно за мен. Плюс това, винаги трябва да имате предвид, че всичко, до което можете или нямате достъп, зависи от Smart DNS, за който сте абонирани. Внимавайте, не всички Smart DNS услуги поддържат деблокирането на BBC в ОАЕ. Ето още какво можете да очаквате от Smart DNS.

 • Високи нива на съвместимост: Smart DNS работи на почти всяко стрийминг устройство: iOS, Mac, Apple TV, Roku, Chromecast, PS3 / PS4, Amazon Fire TV и Xbox.
 • Поддръжка на IP адрес: Интелигентният DNS не променя IP адресите на потребителите и ги държи под обществото.
 • Ако вашият интернет доставчик използва прозрачен пълномощници или DNS отвличане, тогава Smart DNS няма да ви бъде от полза.
 • Без анонимност онлайн: Вашият IP адрес ще остане публичен, тъй като Smart DNS не извършва криптиране.

Разблокирайте и гледайте BBC iPlayer в ОАЕ – Затваряйте

Да живееш в чужбина, далеч от семейството и приятелите, може да бъде доста трудно. Възможността да гледате любимото си телевизионно съдържание от дома си обаче прави нещата малко по-лесни.

С помощта на VPN или Smart DNS можете отблокирайте и предавайте всички любими канали, включително BBC iPlayer, в ОАЕ и навсякъде по целия свят. Какъв метод ще прибягвате? Уведомете ни в коментарите.

Подобни публикации

 • Как да получите белгийски IP адрес извън Белгия

  Как да получите белгийски IP адрес извън Белгия

  Няма коментари | 16 август 2018г

 • Как да поправите Instagram Музиката не е налична във вашия регион

  Как да деблокирате Instagram в училище или на работа

  Няма коментари | 23 октомври 2018 г.

 • Как да гледате първи сезон на Manifest в NBC

  Как да гледате Сезон Първи манифест онлайн?

  Няма коментари | 11 септември 2018 г.

 • Как да гледате NBC Sports в Европа

  Как да гледате NBC Sports в Канада

  Няма коментари | 13 ноември 2018 г.

За автора

Чарлз

Стрийминг на джаджи. Интересува се от всяко малко нещо, което трябва да знае за заобикалянето на регионалните ограничения. Запален вярващ в правото да защитава поверителността в интернет. Чарлз също е прегледал доста доставчици на VPN услуги и знае как да раздели добрите ябълки от лошите.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me