Как да гледате BBC iPlayer в САЩ – Разблокиране извън Обединеното кралство

Как да получите BBC iPlayer в САЩ - гледайте извън Обединеното кралство

Как да получите BBC iPlayer в САЩ – гледайте извън Обединеното кралство

Contents

Как да гледате BBC iPlayer извън Обединеното кралство за експати – моят опит

Спомням си, че когато живеех в Катар, много мои приятели от чужденците във Великобритания говориха за любимите си сапунени опера, документални филми и предавания на Би Би Си. За емигрантите от Обединеното кралство не ставаше дума само за шоутата. Беше по-скоро за това да има късче от дома, независимо къде се намират и за да се съобразяваш с местната култура и новини.

Така че аз седях заедно с моите приятели и разгледах наличните решения. Тествахме доста различни настройки и доставчици, но си заслужаваше усилията, както всички се радвахме BBC One, BBC Two, BBC Three, BBC Four, и CBeebies.

Как да деблокирате BBC iPlayer извън Обединеното кралство с VPN

BBC iPlayer Geoblocked в САЩ, Канада, Австралия

BBC iPlayer Geoblocked в САЩ, Канада, Австралия

VPN е кратко за виртуална частна мрежа, инструмент, който може да промени вашата онлайн местоположение. То ви позволява да се свържете с всеки сървър по ваш избор пренасочва вашия интернет трафик чрез избрания от вас. На следващо място кожи вашия оригинален IP адрес и заменя с друг от региона на избрания от вас сървър. Така че ако се свържете със сървър от Обединеното кралство, ще получите Великобритания IP адрес.

Цялата тази процедура ще изглежда така, сякаш сте вътре в весела Англия и BBC iPlayer няма да има друг избор, освен да отключване нейното съдържание. Да, всичко е много просто и само на няколко кликвания.

Всъщност, ето какво точно трябва да направите:

 1. Изберете топ VPN услуга и се абонирайте за нея, но имайте предвид, че стартира BBC iPlayer забрана на VPN IP адреси. Ето защо трябва да се абонирате за премиум доставчик като ExpressVPN.
 2. След това трябва да инсталирате приложението VPN на вашето устройство. Затова преминете към вашия магазин за приложения и го изтеглете. VPN мрежите са съвместими с всяка основна платформа, включително iOS, Android, PC и Mac.
 3. След като приложението е успешно инсталирано, отворете го и влезте.
 4. Свържете се с всеки сървър от Обединеното кралство за да получите IP адрес от същия регион.
 5. Отидете на BBC iPlayer и гледайте любимото си шоу.
 6. Ако съобщението за грешка все още е там (BBC iPlayer работи само във Великобритания. За съжаление, това се дължи на проблеми с правата), опитайте да се свържете с друг сървър във Великобритания.
 7. Ако все още нямате достъп до канала, трябва да го направите изберете друг доставчик на VPN.

Най-добрият VPN за гледане на iPlayer извън Обединеното кралство

Тъй като BBC iPlayer се разпада на повечето VPN услуги, трябва да се придържате към тези, които все още работят с поточния канал. Те включват платени доставчици като ExpressVPN, който има отлични характеристики и може заобикалят геоблокове отвсякъде. Опитах сам, когато бях в Катар и се получи перфектно.

Освен това компанията предлага a Умен DNS прокси услуга, в случай че устройството ви няма VPN клиент. Те включват игрални конзоли, смарт телевизори и рутери.

Можете също да опитате и другите опции от списъка по-долу. Уверявам ви, че всички те нямат проблем с деблокирането на BBC iPlayer, защото сам съм ги тествал. И имайте предвид, че Hola VPN не работи с услугата за стрийминг, както и повечето безплатни VPN мрежи.

Как да получите BBC iPlayer в САЩ, Канада или Австралия с прокси

Отблокиран BBC iPlayer с VPN в САЩ, Австралия, Канада

Отблокиран BBC iPlayer с VPN в САЩ, Австралия, Канада

Можете също така да използвате Smart DNS прокси услуга като Unlocator да деблокирате и гледате BBC iPlayer извън Обединеното кралство. Ако предпочитате този метод да получите британска телевизия в чужбина, следвайте тези стъпки.

 1. Регистрирайте се с Smart DNS прокси услуга, която всъщност върши работа с BBC iPlayer.
 2. Трябва да конфигурирате Smart DNS ръчно на поточното устройство, което искате да използвате, тъй като тези прокси сървъри нямат специални приложения. Можете да използвате тези ръководства и ръководства за настройка, за да ви помогнат.
 3. Сега, преминете към BBC iPlayer и предавайте любимите си предавания на живо и при поискване извън Обединеното кралство.

Както при VPN, тук сигурно има някои прокси сървъри на Smart DNS, които не работят добре с BBC iPlayer на BBC. Използвам Unlocator от няколко години да отблокирам тази услуга в чужбина на всичките ми стрийминг устройства. Това включва моето Smart TV, Roku, PS4, Apple TV, Chromecast, Android и iOS устройства.

Най-хубавото нещо Unlocator е, че можете да се абонирате за a безплатно едноседмично изпитание период за тестване на тяхната услуга, без да е необходимо да регистрирате вашата кредитна карта.

Как да създадете акаунт на BBC iPlayer извън Обединеното кралство?

От четвъртък, 11 май 2017 г., потребителите на iPlayer ще трябва да се регистрират и да се регистрират за Акаунт на BBC iPlayer за да гледате на живо и догонващо съдържание в BBC. Следвайте инструкциите по-долу, за да се регистрирате за акаунт в САЩ, Канада, Австралия или другаде извън Обединеното кралство.

 1. Преминете към страницата за регистрация на BBC iPlayer.
 2. Въведете датата си на раждане и кликнете върху „Следващия“.
 3. Сега въведете своето имейл адрес и вашето желание парола. Силно препоръчваме да използвате a временен имейл адрес вместо истинския си имейл. Можете да го получите в Guerrilla или Airmail.
 4. За ‘страна,’ Избери Великобритания.
 5. За ‘Пощенски код,Въведете WC1X 0AA
 6. Под „Искате актуализации по имейл за повече неща, които ще обичате?“ Изберете предпочитания от вас избор.
 7. Накрая кликнете върху „Регистрирам“.
 8. Това е. Скоро ще получите имейл от BBC, който ще ви позволи Потвърдете имейл адреса си и завършете регистрацията.

VPN vs Smart DNS прокси

Интелигентни DNS доставчици например Unlocator Smart DNS прокси се настройват лесно и могат да ви накарат да работите секунди. Всичко, което трябва да направите, е да се регистрирате и да добавите DNS сървърите към вашия рутер или устройство.

 • Двата минуса са, че ще получите само каналите в Обединеното кралство, които са подкрепена.
 • Само съответната част от вашия трафик е направена към Великобритания, която ускорява връзката но не криптира целия ви трафик. По този начин вашата поверителност е не е осигурено.
 • Ще трябва да използвате VPN, ако вашият интернет доставчик прилага Dija Hijacking или Transparent proxy, тъй като Smart DNS прокси няма да работи за вас.
 • Вижте ръководствата за видео и изображения за настройка на DNS тук. Unlocator поддържа около 220 сайта последния път, когато проверих страницата им с канали и те имат безплатно 7-дневен пробен период.

VPN доставчици като услугата ExpressVPN ви позволява да избирате от 300 различни места, обхващащи почти всички страни в световен мащаб, включително Великобритания, разбира се.

 • Целият ви трафик ще бъде кодиран.
 • Вашият интернет доставчик ще НЕ да бъде в състояние да следи вашето сърфиране и интернет дейности.
 • Инсталирането е лесно и благодарение на VPN приложения, на които можете да инсталирате PC, iOS, Android или Mac. Недостатъкът е, че вашето устройство трябва поддържа VPN. Това означава, че вашата Smart TV, например, няма да работи, освен ако нямате рутер, който поддържа VPN, разбира се.

Съвместими устройства на BBC iPlayer

Можете да получите приложението BBC iPlayer на почти всички стрийминг платформи.

 • iPhone
 • Ай Пад
 • андроид
 • PS3
 • PS4
 • Xbox
 • настолен компютър
 • Mac
 • Roku
 • Сега телевизия
 • Apple TV 4
 • Chromecast
 • Smart TV на Samsung
 • Sony Smart TV
 • Amazon Fire TV
 • LG Smart TV

Как да получите приложение за iPlayer на BBC в чужбина?

След като настроите VPN услуга или Smart DNS прокси на вашето устройство, можете да получите достъп до уебсайта на BBC iPlayer, сякаш сте в Обединеното кралство. В случай, че предпочитате да гледате телевизия на живо или догонване на чужбина на други устройства, следвайте тези инструкции:

Вземете приложението iPlayer на Xbox One Abroad

За да инсталирате Hulu на вашия Xbox One, първо трябва да промените региона на вашата игрална конзола на Великобритания. Следвайте тези инструкции.

Вземете приложение за iPlayer на PS4 / PS3 в САЩ, Канада, Австралия

За да инсталирате приложения в Обединеното кралство на вашата PlayStation конзола, трябва да създадете британски PSN акаунт. Ето как можете да се регистрирате за акаунт в UK Playstation Network.

Как да получите приложение за BBC на iPhone, iPad и AppleTV

Първо, просто се регистрирайте в британски iTunes акаунт. След това създайте идентификационен номер на Apple във Великобритания (няма нужда да използвате кредитната си карта). Ако имате Apple TV, трябва да следвате същата процедура.

Как да получите iPlayer App на Roku

За да добавите британски канали към устройството си Roku, трябва да създадете акаунт във Великобритания. Не знаете как? След това следвайте това просто ръководство на вашето поточно устройство Roku.

Вземете приложението iPlayer на Android извън Обединеното кралство

По същество трябва да промените региона си на Google Play Store в Обединеното кралство. Това ще ви позволи да инсталирате британски приложения на вашия смартфон или таблет.

Как да инсталирате iPlayer на Samsung Smart TV

Първо, трябва да превключите вашия Samsung Smart TV регион във Великобритания. След това ще можете да инсталирате всички канали, ограничени във Великобритания, които искате като BBC iPlayer, ITV, Channel 4, BT Sport и други.

Инсталирайте BBC на Sony Smart TV извън Обединеното кралство

Както при Samsung Smart TV на Samsung, трябва да изберете Обединеното кралство като своя страна, за да можете да инсталирате британски канали на вашия Sony Smart TV.

Инсталирайте приложението iPlayer на Fire Stick

Ще ви трябва британска кредитна карта и адрес, за да създадете акаунт във Великобритания Amazon. След това влезте в новия си акаунт и добавете какъвто и да е канал, ограничен от Великобритания, на вашия Fire TV Stick.

Как да гледате BBC iPlayer извън Обединеното кралство

Накратко, като се има предвид информацията по-горе, трябва да можете да получите BBC iPlayer извън Обединеното кралство, използвайки VPN или Smart DNS. ако не можете да го накарате да работи или се нуждаете от повече съвети или помощ, натиснете полето за коментар по-долу. Ще отговоря!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me