Как да гледате доктор, който сезон 11 на живо онлайн

Дами и господа, момчета и момичета, Докторът се завръща! Фенове на мега-хитовото шоу на BBC “Доктор”, които с нетърпение очакват да излезе новият сезон и не е нужно да чакаме много повече! Отдалечавайки се от обичайното си място в събота вечер, Doctor Who S11 осветява нашите екрани в неделя, 7 октомври. Е … не всички наши екрани. Както може би знаете, BBC и BBC iPlayer са достъпни само във Великобритания. Ако не искате да рискувате да видите спойлери, преди Doctor да достигне до вашия местен доставчик на кабели, ето статия за това как да гледате Doctor Who S11 онлайн едновременно с Великобритания на вашия компютър, Mac, Android, iOS, PS4, Xbox, FireStick, Smart TV, Apple TV или Roku.

Как да гледате доктор, който S11 на живо онлайн

Doctor Who S11 Promo Pic

Как да гледате на живо доктор, който S11 онлайн

Ако живеете извън Обединеното кралство, ще ви бъде малко трудно да хванете Doctor Who S11 при първото излъчване. Гражданите на САЩ могат да бъдат спокойни, знаейки, че шоуто ще се излъчи на 7 октомври по BBC America, но останалият свят няма такъв късмет.

Това означава, че ако искате да гледате доктор Кой преди интернет да бъде залят със спойлери, ще ви е необходим начин за деблокиране на BBC и BBC iPlayer. Най-бързият и лесен начин да направите това е да използвате VPN. VPN мрежите пренасочват вашия трафик през защитен тунел на техните собствени сървъри. Когато това се случи, вашият обществен IP се променя, за да съответства на местоположението на сървъра, който сте използвали. Всичко, което трябва да направите, е да използвате сървър във Великобритания и сте готови!

  Как да гледате Line of Duty Season 5 Live Online

Най-добрият VPN за деблокиране на iPlayer на BBC и гледайте Doctor Who S11

Преди да влезем в кой VPN трябва да използвате, за да деблокирате BBC и BBC iPlayer, нека поговорим защо BBC ограничава достъпа до съдържанието си извън Обединеното кралство. Самата BBC се справя с това със съобщението, което показва на блокирано видео:

BBC iPlayer работи само във Великобритания. За съжаление, това се дължи на проблеми с правата.

Не те дърпат крака с това, международните авторски права са трудни за придобиване. Повечето доставчици на канали и развлечения ще имат правата само да показват определено съдържание в конкретен регион. BBC има правата върху определени програми във Великобритания. Това не означава, че той има правата за същите програми извън Обединеното кралство. В обозримо бъдеще международните закони за авторските права винаги ще бъдат извънредно положение за режещите кабели.

Тук обаче не свършва, поне не с Би Би Си. Може би сте чували, че Netflix наскоро се разпадна на VPN, блокирайки всички прокси сървъри за достъп до съдържанието му. BBC е приблизително същото. Не всички VPN мрежи ще могат да деблокират BBC и BBC iPlayer за вас, но можете да разгледате нашия списък с най-добрите VPN за BBC iPlayer, за да намерите тези, които правят.

VPN гуруто предлага да използвате ExpressVPN като доставчик на VPN за деблокиране на BBC. ExpressVPN разполага с достатъчно ресурси, за да може все още да деблокира US Netflix и същото може да се каже и за BBC. Можете да прочетете всичко за страхотните характеристики на ExpressVPN в този пълен преглед.

  Как да получите BBC iPlayer на Apple TV 4 извън Обединеното кралство

Можете също да проверите тези VPN доставчици в случай, че ExpressVPN не е доставчикът за вас:

Как да деблокирате доктор, който S11 извън Обединеното кралство?

Сега, когато знаете кой VPN трябва да използвате за деблокиране на BBC iPlayer, нека да поговорим за това как можете да гледате доктор Кой онлайн онлайн по същото време като Великобритания. Ето какво трябва да направите:

  1. Отидете на ExpressVPN. Регистрирайте се за тяхната услуга.
  2. Изтеглете VPN, който съответства на вашето устройство. ExpressVPN има списък с приложения, които можете да изтеглите и поддържате родните приложения за устройства с Windows, Mac, iOS, Android и Linux.
  3. Стартирайте приложението и влезте в акаунта си.
  4. Изберете британски сървър. Ирландски, шотландски или уелски сървър няма да ви помогне да деблокирате BBC iPlayer на BBC.
  5. Свържете се със сървъра и изчакайте връзката да се установи.
  6. Отидете на BBC iPlayer и гледайте Doctor Who S11 онлайн!

Виждаш ли? Лесен като пай.

Doctor Who S11 – Какво знаем досега

Ок, готов за вълнуващата част?

11-ият лекар е женски!

О, безчовечността! Не, шегувам се Всеки почитател на шоуто ще знае, че предпоставката на шоуто няма нищо общо с пола на доктора и е време да го разберат създателите на шоуто. Невероятната актриса Джоди Уитакър направи дебютната си изява Доктор в специалния Chrismas специалност за миналия сезон, като взе царуванията от Капалди и ни обещава ново и интересно участие в извънземното Време, лорд, който всички сме отгледали да обожаваме.

Продължавайки със сезона си на първо място, Стивън Мофат няма да бъде шоурунърът за Doctor Who Season 11. Крис Чибнал, създател и писател на Broadchurch, ще поеме водеща роля в това, което обещава да бъде ново и вълнуващо пътешествие. О, споменах ли, че имаме и нов екип от придружители? Говорете за промяна!

  Как да гледате BBC iPlayer на Smart TV извън Обединеното кралство

Както обикновено, не се знае много за сюжета на предстоящия сезон, въпреки че около него се носят слухове, че може би вече не можем да видим Далекс. Феновете на шоуто са свикнали с елемента на изненада и аз лично съм развълнуван да видя какво тези промени ще добавят към шоу, което съществува повече от 50 години.

Гледайте Doctor Who Season 11 извън Обединеното кралство – финални мисли

И там го имате, как да гледате Doctor Who S11 онлайн едновременно с Великобритания. Използвайки VPN, вие получавате не само достъп до съдържание от цял ​​свят, но и осигурявате интернет връзката си и гарантирате, че цялата ви информация остава частна. Кажете ми какво мислите за новия Доктор в раздела с коментари, бих се радвал да се заемете с това, което предстои!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me